Actualitate

De ziua lor, copiii au fost surprinşi de Moldtelecom!

Ziua de 1 iunie nu a fost aleasă întîmplător pentru un astfel de eveniment. Această zi mai poate fi considerată şi o sărbătoare a familiei, iar Moldtelecom se mândreşte cu o familie numeroasă. Angajaţii companiei au venit cu odraslele lor la muncă şi au simţit din plin spiritul familiei Moldtelecom.

Peste 200 de copii au venit să exploreze lumea în care activează părinţii lor. Mai întâi biroul părinţilor, iar apoi alte zeci de săli în care se concentrează cea mai avansată tehnică a companiei şi-au deschis uşile pentru micii exploratori. Magazinele Moldtelecom, sala cu Servere, Centralele Telefonice, Centrul de Monitorizare Reţea, au fost principalele atracţii ale copiilor. Ei au aflat ce se petrece în aceste săli şi cum au loc procesele de dezvoltare, furnizare şi monitorizare a serviciilor de telecomunicaţii.

Curiozitatea lor a fost surprinzătoare, iar întrebările şi afirmaţiile lor, deosebit de ingenioase. “Mi-a plăcut mult excursia şi este mai bine aşa decît la un parc de distracţii”, a fost opinia lui Vlad.

“Vreau să devin inventator pentru Moldtelecom“, visează Cristian.
“Cel mai tare mi-a plăcut cea mai rece sală din Moldtelecom“, a fost impresionată Ilinca.
“Voi lucra la Moldtelecom pentru că desfac calculatorul într-o oră şi îl strâng în jumătate de oră“, mîndru a declarant Alexandru.
“Eu vreau să devin inginer ca şi tatăl meu“, îşi doreşte ferm Maxim.

Spiritul de familie a fost simţit şi prin implicarea activă a zeci de angajaţi pentru crearea unei excursii deosebite pentru copii, prin companie.
Răbdarea şi interesul copiilor manifestate faţă de activitatea operatorului naţional au fost răsplătite prin informaţii utile, suvenire dar şi bucate delicioase.

Pe lîngă aportul pe care îl are Moldtelecom în susţinerea economiei prin viramentul la bugetul de stat, precum şi în dezvoltarea informaţională a ţării, la fel, o prioritate este şi implicarea pe plan social şi educaţional. Potenţialul emoţional, social şi cognitiv al copiilor depinde de cantitatea şi calitatea experienţelor trăite de către ei. Prin astfel de evenimente, pe care Moldtelecom le va organiza în viitor tot mai frecvent, compania îşi propune să contribuie la dezvoltarea pozitivă a viitoarelor generaţii, care vor constitui şi cea mai mare parte a consumatorilor de servicii de telecomunicaţii şi tehnologii avansate.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *