Bună Dimineața

Despre cei ce pot, nu vor sau le este frică

Sunt sigură că noi avem mulți tineri capabili, talentați și originali cărora pur și simplu le este frică să iasă din zona de confort de teamă că nu vor fi înțeleși sau apreciați . Acești tineri ar trebui să ia exemplu de la cei din prima categorie și „să fure” din entuziasmul lor.  Astfel, cu siguranță, îi va ajuta să socializeze, să fie mai activi și să își găsească mai mulți prieteni.
Cel mai mult, mă irită categoria de tineri care nu fac nimic și nici nu îi interesează nimic, care nu au călătorit și nici nu își doresc să descopere ceva. Faptul că merg la o facultate sau sunt elevi la liceu le este îndeajuns, și se pare că fac prea mult, și că e prea obositor. Cunosc multe persoane, care nu au nicio activitate, pe lângă studii. Cred că viața lor e plictisitoare. Cred că anume ei o fac să fie așa, pentru că oricând ar putea să o facă mult mai dinamică.
Celor care văd realitatea prin prisma monitorului de la PC, le sugerez să-l deconecteze și să iasă afară, să-și  facă prieteni, să învețe ceva nou. Celor care le este frică, îi îndemn să își arate cu adevărat personalitatea și să prindă curaj, făcând un pas spre ei înşişi. 

P.S Ziarul Timpul împlinește curând 15 ani. Este încă un adolescent, dar are nevoie de tineri curajoși, inteligenți, activi și cu multe realizări despre care să scrie în fiecare zi de vineri.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *