CSI / Rusia

Detalii despre triplul asasinat de la filiala Băncii Centrale a Rusiei din regiunea Amur

„E greu să vorbim acum despre ceea ce s-a întâmplat, tragedia a atins multe familii. Permiteți-mi să spun doar că Levkin a fost un angajat cu experiență, competent, care â a lucrat în departamentul nostru timp de aproximativ opt ani. Dar, recent, el a dezvoltat, putem spune, o relație nefericita cu conducerea. Ne pare rău, dar spunem lucrurilor pe nume, a fost supus unei adevarate persecuții de ceilalti directori. Desigur, nimic nu justifică crima, imi pare sincer rău pentru victime, sper că ancheta va deslusi totul „, – a declarat o sursă din administrația Băncii Centrale a Rusiei în regiune Amur, citata de Interfax.

Potrivit sursei, înainte de tragedie, Vladimir Levkin a fost anuntat cu privire la schimbările care vor avea loc in institutie si ca urma sa i se propuna un post inferior. Unele mass-media au sugerat ca vicepresedintelui Levkin i s-a propus sa preia functia de… portar. „Este o prostie, nimeni nu i-a facut asa o propunere. Si era prea devreme pentru pensionare, cum se mai vorbeste ca se intentiona, avea doar 55 de ani” – a adaugat sursa.

Înainte de crima, presedintele bancii avea trei directori adjuncți. Singurul supravietuitor, Pavel Prokhorov a fost numit acum șef al filialei.

Amintim, marti a avut loc la sediul Bancii centrale a Rusiei din regiunea Amur un triplu asasinat. Vicepresedintele filialei Vladimir Levkin a venit la serviciu cu o carabină „Saiga” și a impuscat pe toti cei trei directori ai bancii. Dupa ce a comis asasinatele, Levkin s-a detonat cu o grenadă.

sursa: paginaderusia.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *