Astăzi 18 Decembrie 2017, Luni - Ultima actualizare la 17 Decembrie 2017
Abonamente

Actualitate 20 Noiembrie 2017, ora 18:32

Detalii NĂUCITOARE în cazul omorului de la Telenești. Principalul suspect l-a scăpat în fântână pe băiețelul de 6 ani în timp ce-i spăla rana

Marime Font

a

 

 
 
Chişinău
Hânceşti
Tiraspol
Chişinău 40 Hânceşti 39 Tiraspol 39
 

Detalii noi în cazul băiețelului de 6 ani dat dispărut și găsit a doua zi fără suflare într-o fântână din localitatea Verejeni, raionul Telenești. Potrivit poliției, în timpul audierilor, principalul suspect, un adolescent de 14 ani, a spus cum s-ar fi întâmplat totul, scrie protv.md.

În timpul audierilor, adolescentul le-a povestit că, sâmbătă la amiază, el împreună cu băiețelul de 6 ani se jucau în casă. La un moment dat, victima ar fi dat de un seif și ar fi scos de acolo o armă. Adolescentul spune că în momentul în care a văzut că acesta se juca cu arma, ar fi încercat să i-o ia din mâini, iar aceasta s-ar fi descărcat și l-ar fi rănit pe băiat la umăr.

Imediat, după cele întâmplate, adolescentul susține că l-a luat în brațe pe băiețel și l-a dus la fântâna din fața casei pentru a-l spăla pe față. Ajunși acolo, în timp ce cu o mână îl ține pe copil, iar cu a doua încerca să scoată apa din fântână, l-ar fi scăpat în gol.Rezultatele necropsiei arată că micuțul s-a stins în urma unei hemoragii puternice provocată de împușcătură.

Adolescentul de 14 ani și tatăl acestuia au fost reținuți pentru 72 de ore. Adolescentul urmează să fie cercetat pentru omor din imprudență, iar tatăl acestuia este învinuit pentru păstrarea neglijentă a armei de foc și a munițiilor.

Băiețelul de 6 ani, care a dispărut sâmbătă, a fost găsit a doua zi fără suflare într-o fântână din Telenești. Potrivit poliției el a fost împușcat și aruncat acolo.

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi


Editorial 16 Decembrie 2017, de Moni Stănilă

Din lumea lui Oblio

Cu aproximativ trei ani în urmă vă povesteam despre o operă de artă a animației universale: The Point (1971), un film care a trecut în mod uimitor de cenzura comunistă. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 15 Decembrie 2017, de Dorin Galben

E trist când vezi în ce hal a ajuns Facebook-ul

Cea mai populară rețea de socializare, din ultimii ani, se transformă în cea mai mare dezamăgire. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 15 Decembrie 2017, de Moni Stănilă

Poveste de Crăciun

Cu ani în urmă, pe când predam religia într-un liceu din Timișoara, le-am dat elevilor din clasa a VI-a să facă o compunere cu titlul Poveste de Crăciun, sugerându-le fie să inventeze o poveste, fie să descrie cum au sărbătorit nașterea Domnului. Ulterior, i-am rugat să citească...

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Decembrie 2017, de Moni Stănilă

Atunci când e cum ar trebui să fie

În luna octombrie am avut plăcerea să stau câteva zile în Iași, oraș care a reușit, prin festivalul internațional de literatură și traducere, FILIT, să se înscrie în lista marilor orașe culturale – fiți atenți! – din lume.

() Citeşte tot articolul

Constantin Tănase 13 Decembrie 2017, de Constantin Tănase

Mârlănismul cu față europeană

Dacă e să ne luăm după Lazăr Șăineanu, autorul monumentalului „Dicționar universal al limbii române”, mârlan ar însemna numai „om prost crescut, grosolan, bădăran”.

() Citeşte tot articolul

Editorial 12 Decembrie 2017, de Marin Basarab

Silvia Radu și stâna Primăriei

Societatea civilă de la noi (existentă în mare parte doar pe bloguri și rețele de socializare) este foarte supărată pe primarul interimar Silvia Radu. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 11 Decembrie 2017, de Octavian Țâcu

Dosarul Centenarului (IV) Adunarea Națională Moldovenească de la Tiraspol

Mișcarea de renaștere națională din 1917, care a trezit vulcanul trăirilor panromânești, ținute în frâu timp de un secol de autoritățile țariste, a avut impact nu doar asupra moldovenilor din Basarabia, ci și asupra celor de peste Nistru.

() Citeşte tot articolul