Actualitate

Doctorul care a păstrat inima unei paciente într-un BORCAN ani întregi. Motivul este INCREDIBIL

Se pare că, în anii ’50, atunci când Almazov era încă un simplut student, în Primul Spital Universitar a fost adusă o fată care fusese diagnosticată cu endocardită septică subacută, o afecțiune care pe atunci era imposibil de tratat.

Diverși profesori au mers pe rând să o consulte, dar și foarte mulți studenți, printre ei se afla și un coleg al studentului nostru, Vladimir Almazov. Acest tânăr nu a descoperit o metodă revoluționară de tratament pentru boala fetei, dar s-a îndrăgostiti iremediabil de ea.

Colegul lui Vladimir începuse să o viziteze zilnic pe muribundă, îi aducea mereu flori, iar ea, la rândul ei îl iubea. Uimitor era însă faptul că fata părea să se însănătoșească…

În cele din urmă pacienta s-a vindecat și s-a căsătorit cu cel pe care îl iubea, colegul profesorului, au avut copii, și la nunta de argint i-au invitat pe medicii care o trataseră cândva.

Cu câteva luni înainte de moartea sa naturală, la o vârstă destul de înaintată, femeia aceasta specială a lăsat moștenire Primului Spital Universitar inima sa, pentru ca oamenii să știe: o inimă bolnavă chiar se poate vindeca prin iubire! 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *