Actualitate

Dodon, atac fără precedent la politicienii români: „Fraţi, fraţi dar brânza e cu bani. Staţi acasă!”. Ce-i transmite lui Traian Băsescu

Igor Dodon l-a atacat foarte dur pe Traian Băsescu, acum președinte de onoare al Partidului Unității Naționale. În cadrul unei transmisiuni live pe care a avut-o pe rețeua de socializare ok.ru, șeful statului moldovean și-a exprimat dezaprobarea față de vizitele dese pe care fostul șef de la Cotroceni le întreprinde în Republica Moldova.

„Nu aveți ce să umblați pe aici (către politicienii români) cum umblă Băsescu acesta prin sate. Mare erou, l-au fugărit de la dânsul din țară și a venit să ne facă nouă aici politică”, a acuzat Igor Dodon, potrivit deschide.md.

Igor Dodon spune că nu are nicio obiecție față de autoritățile de la București, în afară de una – unioniștii!

„I-am expediat președintelui Iohannis o invitație să vină într-o vizită oficială în R. Moldova. Deocamdată nu am primit răspuns. Noi cu românii nu avem nici-un fel de probleme cu excepția uneia: că ei îi susțin pe unii de acolo, unioniștii care vor să distrugă statalitatea noastră.

La acest capitol niciodată nu vom găsi compromis. Frați, frați dar brânza e cu bani. Stați acasă, veniți în ospeție. Chiar l-am servit pe ambasadorul României cu vin de-al meu de acasă. Veniți la mine în beci, vă servesc cu un pahar de vin, cu mămăligă dacă vreți, dar stați acasă”, a mai spus președintele moldovean.  

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *