Actualitate

Donald Trump a căzut peste 200 de locuri în topul Forbes al miliardarilor lumii

Omul de afaceri în vârstă de 70 de ani a devenit primul președinte miliardar din istoria SUA când a fost învestit în luna ianuarie, dar magnatul imobiliarelor din New York susține că a renunțat la orice implicare în afacerile sale după ce a câștigat alegerile.

"Valoarea proprietății din centrul Manhattanului a scăzut; în consecință, la fel s-a întâmplat și cu averea lui Trump", a precizat Forbes într-un comunicat.

Există un record de 2.043 de intrări în cel de al 31-lea top anual al miliardarilor lumii, fondatorul Microsoft Bill Gates rămânând cea mai bogată persoană din lume pentru al patrulea an consecutiv. Averea sa netă a crescut la 86 de miliarde de dolari de la 75 de miliarde de dolari în martie anul trecut.

Investitorul Warren Buffett — cu o avere de 75,6 miliarde de dolari — a ocupat locul al doilea, în timp ce Jeff Bezos de la Amazon a fost cel mai mare câștigător al topului din 2017 cu o creștere a averii sale de la 27,6 miliarde la 72,8 miliarde de dolari, care l-a propulsat pe locul al treilea.

Proprietarul lanțului Zara, spaniolul Amancio Ortega, este pe locul al patrulea cu o avere de 71,3 miliarde de dolari, iar fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, este al cincilea în topul Forbes cu o avere de 56 de miliarde de dolari.

AGERPRES

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *