Astăzi 22 Octombrie 2017, Duminică - Ultima actualizare la ora 15:45
Abonamente

a

 
 
Chişinău
Hânceşti
Tiraspol
Chişinău 40 Hânceşti 39 Tiraspol 39
 

Actualitate 23 Septembrie 2017, ora 00:11

Două filme cu scene fierbinţi, în care actorii chiar au avut relații intime în faţa camerei

Marime Font

Atitudinea faţă de sex în cinematografie este nedreaptă. Poţi umple un ecran cu sânge şi cadavre, însă un act sexual explicit cauzează controverse şi critici grave. Cumva, actul sexual natural e mai rău sau mai periculos decât violenţa, prin urmare alungat din filme.

Dacă înotăm împotriva curentului, spre cinema de artă și filme străine – găsim numeroase exemple de sex real, efectiv pe ecran, nesimulat. Există zeci de exemple de sex nesimulat în cinema și iată 10 dintre cele mai faimoase (sau infame) exemple, via Whatculture.com.


Antichrist (2009), regia Lars Von Trier

Scene reale de sex, dar executate de dubluri, au fost şi în filmul lui Lars Von Trier, în care Charlotte Gainsbourg şi Willem Dafoe filmează un cuplu ce alunecă încet-încet pe panta nebuniei şi a autodistrugerii. Von Trier formează în relanti şi de foarte aproape momentul copulaţiei.
L'inconnu du lac (2013)

Un impresionant thriller, filmul lui Alain Guiraudie s-a bucurat de critici entuziaste la lansarea sa în 2013, fiind proiectat în secțiunea Un Certain Regard a Festivalului de Film de la Cannes, unde a câştigat premiul independent Queer Palm pentru cel mai bun film cu tematică LGBT.

Filmul se referă la „partea gay” a unui loc de croazieră populară pentru homosexuali, pe un lac însorit, strălucitor.
Un fel de noir în stilul lui François Ozon (se simt rezonanţe şi influenţe din „Piscina” acestuia), filmul lui Guiraudie este explicit și plin de nuditate, deși pentru sexul nesimulat şi extrem de graphic s-au folosit dubluri ale actorilor. Cu toate acestea, este una dintre cele mai bune filme erotice din ultimii ani, un thriller carnal care arată cât de departe a ajuns cinematogafia gay. 

Sursa: eva.ro

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi


Editorial 21 Octombrie 2017, de Moni Stănilă

Credință fără învățătură?

Un om credincios poate atinge sfințenia independent de nivelul de școlarizare sau numărul de cărți citite. Rugăciunea e școala lui.

() Citeşte tot articolul

Editorial 20 Octombrie 2017, de Pavel Păduraru

Jurnalul Morții sau Ultimul Editorial

Pe când eram student, cred că am fost la sute de lansări de carte la Uniunea Scriitorilor și pe la fel de fel de biblioteci. O făceam din două motive, care se cam ceartă între ele, dar n-am ce să le fac - e treaba lor.  

() Citeşte tot articolul

Editorial 19 Octombrie 2017, de Constantin Tănase

„Centristul” Diacov, separatismul rusesc și unionismul românesc

…Când se face referire la replica lui Iisus, dată lui Pilat, se citează, de obicei, doar prima parte („Să dăm Cezarului ce-i al Cezarului”). Să nu uităm, însă, și de partea a doua: „și lui Dumnezeu ce-i al lui Dumnezeu”. Fără aceasta, prima parte își...

() Citeşte tot articolul

Editorial 19 Octombrie 2017, de Moni Stănilă

Să ne mai distrăm un pic cu socialiștii

Știți, cred, cu toții telefoanele de jucărie pe care le primesc copiii și cum, bucuroși, fac ture prin casă bolborosind cu forță în aceste jucării.

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Octombrie 2017, de Octavian Țâcu

Expedițiile Memoriei (V): Românii/moldovenii dintre Krasnoiarsk și Irkutsk

Potrivit recensământului federal din 2002, în Rusia locuiau 172 330 moldoveni, dintre care 98 097 bărbați și 74 233 femei.

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Octombrie 2017, de Dan Nicu

Integrarea europeană în Constituție, subiect propagandistic al guvernării

Obiectivul anunțat de guvernare, în special de către președintele Parlamentului, de a introduce în Constituție integrarea europeană ca direcție a politicii externe a R. Moldova, trebuie analizat din mai mule puncte de vedere.

() Citeşte tot articolul

Atitudini 22 Septembrie 2017, de Marin Basarab

De ce nu se fac filme documentare în Moldova?

În Republica Moldova nu se face film documentar.

() Citeşte tot articolul


 

 Cele mai citite articole Timpul.md