Astăzi 20 Octombrie 2017, Vineri - Ultima actualizare la 19 Octombrie 2017
Abonamente

Actualitate 5 Octombrie 2017, ora 07:56

Era considerată „rățușca cea urâtă” a școlii și toți colegii râdeau de ea. Cum s-a răzbunat tânăra 8 ani mai târziu

Marime Font

Louisa Manning a fost acea fată din școală de care toată lumea râdea, iar de admiratori nici nu poate fi vorba. Ani de zile, tânăra a suferit din cauza cauza colegilor săi din școala general și liceu, care o numeau „balena” sau „grăsana”.

Acum, însă, Louisa a avut șansa să se răzbune pe cei care făceau glume pe seama ei, iar metoda prin care a ales să facă acest lucru a făcut înconjurul lumii.

Tânăra în vârstă de 22 de ani a ajuns studentă la Oxford și a fost aleasă Miss, fiind considerată cea mai frumoasă studentă din generația ei. Toți colegii de facultate îi făceau curte, l-ar fi putut alege pe oricare dintre ei, dar ea a vrut să se răzbune și a ales un fost coleg din școala generală, care nu o mai recunoștea.Louisa i-a acceptat invitația la o cină romantică, iar el se simțea în al noulea cer. Dar în seara cea mare, tânăra s-a dus cu câteva minute mai înainte la restaurantul unde cei doi urmau să se întâlnească și l-a rugat pe unul dintre chelneri să îi înmâneze băiatului un plic atunci când va ajunge.În interior, Louisa a pus o fotografie cu ea din urmă cu opt ani alături de următoarea scrisoare:

„Mai ții minte când eram grasă și râdeai de mine, nu? Eu nu am uitat! Mi-am petrecut trei ani din viață mâncând doar un măr pe zi din vina ta. Mai ții minte cum timp de trei ani m-ai poreclit „bestia”? Nu, probabil că nu își amintești, din moment ce opt ani mai târziu m-ai găsit suficient de atrăgătoare încât să mă inviți în oraș. Așa că m-am gândit să îți amintesc eu de toate aceste lucruri. Data viitoare când te mai gândești la mine, să îți amintești că fata din poza asta e cea care te-a lăsat baltă în seara aceasta”, i-a scris ea.Louisa Manning a publicat scrisoarea pe contul său personal de Facebook, cu mențiunea că tânărul i-a scris un mesaj pe rețeaua de socializare în care i-a cerut scuze și i-a urat toate cele bune în viață, menționând că nu mai este același om care era în urmă cu opt ani, când făcea glume pe seama ei. 


unica.ro

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 19 Octombrie 2017, ora: 17:37

Dorin Chirtoacă rămâne în arest la domiciliu

Dorin Chirtoacă rămâne în arest la domiciliu Din editia print

Curtea de Apel a menținut decizia primei instanțe în dosarul primarului suspendat Dorin Chirtoacă, astfel acesta rămâne în continuare în arest la domiciliu, scrie deschide.md

( ) Citeşte tot articolul


Editorial 19 Octombrie 2017, de Constantin Tănase

„Centristul” Diacov, separatismul rusesc și unionismul românesc

…Când se face referire la replica lui Iisus, dată lui Pilat, se citează, de obicei, doar prima parte („Să dăm Cezarului ce-i al Cezarului”). Să nu uităm, însă, și de partea a doua: „și lui Dumnezeu ce-i al lui Dumnezeu”. Fără aceasta, prima parte își...

() Citeşte tot articolul

Editorial 19 Octombrie 2017, de Moni Stănilă

Să ne mai distrăm un pic cu socialiștii

Știți, cred, cu toții telefoanele de jucărie pe care le primesc copiii și cum, bucuroși, fac ture prin casă bolborosind cu forță în aceste jucării.

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Octombrie 2017, de Octavian Țâcu

Expedițiile Memoriei (V): Românii/moldovenii dintre Krasnoiarsk și Irkutsk

Potrivit recensământului federal din 2002, în Rusia locuiau 172 330 moldoveni, dintre care 98 097 bărbați și 74 233 femei.

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Octombrie 2017, de Dan Nicu

Integrarea europeană în Constituție, subiect propagandistic al guvernării

Obiectivul anunțat de guvernare, în special de către președintele Parlamentului, de a introduce în Constituție integrarea europeană ca direcție a politicii externe a R. Moldova, trebuie analizat din mai mule puncte de vedere.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Octombrie 2017, de Pavel Păduraru

Aşteptări

Femeia de serviciu. Am şi eu o vecină, ca toată lumea, numai că a mea e puţin mai altfel decât celelalte.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Octombrie 2017, de Moni Stănilă

Uriașii cu un singur text (I)

Există autori care reușesc să se impună ca mari scriitori cu un singur volum sau chiar un singur poem. Însă lucrurile nu stau întotdeauna atât de simplu pe cât pare.

() Citeşte tot articolul

Atitudini 22 Septembrie 2017, de Marin Basarab

De ce nu se fac filme documentare în Moldova?

În Republica Moldova nu se face film documentar.

() Citeşte tot articolul