Astăzi 21 Noiembrie 2017, Marţi - Ultima actualizare la ora 14:52
Abonamente

Actualitate 4 Septembrie 2017, ora 22:23

Ex-preşedintele legislativului găgăuz care a lovit cu mașina un copil a fost reținut pentru 72 de ore

Marime Font

Fostul președinte al Adunării Populare a Găgăuziei în perioada 2012-2016, Dmitri Konstantinov, a lovit astăzi un băiat de 7 ani în timp ce acesta traversa drumul.

ACTUALIZARE 22:20 - Dmitri Konstantinov a fost reținut pentru 72 de ore. Copilul e în stare gravă și a fost transportat pentru îngrijiri medicale la Chișinău.

Potrivit poliției, accidentul a avut loc în această după-amiaza de astăzi, pe strada Eliberării din Comrat.

Ca rezultat al accidentului, băiatul a fost dus inconștient la secția de terapie intensivă. La moment sunt stabilite circumstanțele accidentului.„Mă deplasam cu o viteză de 40 km/h, spațiul de frânare este doar de un metru. Copilul a ieșit brusc în față în fața mașinii, s-a produs impactul și a căzut jos pe asfalt, acum se află la spital. Organele competente o să se clarifice, eu nu sunt vinovat", a spus ex-președintele legislativului găgăuz conform deschide.md

Dmitri Konstantinov a fost șeful Adunării Populare în perioada 2012-2016. La ultimele alegeri, la sfârșitul anului 2016, a fost eliminat din cursa din cauza acuzațiilor că a organizat mituirea alegătorilor. Timpul.md 

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi


Editorial 17 Noiembrie 2017, de Octavian Țâcu

Experiențe belgiene pentru R. Moldova

Săptămâna trecută (9-11 noiembrie) la invitația eurodeputatei Monica Macovei am efectuat o vizită de trei zile în Parlamentul European și la sediul NATO din Bruxelles.

() Citeşte tot articolul

Editorial 16 Noiembrie 2017, de Pavel Păduraru

Minciuna noastră cea de toate zilele

Când eram adolescent, citeam câteodată în revistele despre VIP-uri interviuri cu oameni cunoscuți. Nu mai țin minte ce ziceau ei, dar un singur lucru îmi atrăgea atenția.  

() Citeşte tot articolul

Editorial 16 Noiembrie 2017, de Moni Stănilă

Programare la Dumnezeu

Se apropie Postul Crăciunului și mă gândesc deja că preoții vor avea mai mult de spovedit. Într-un fel e foarte bine că lumea se împărtășește, dar e extrem de ciudat că o face după calendar. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 15 Noiembrie 2017, de Octavian Țâcu

Jurnal de călătorie: Capitala culturii Cucuteni

Ghinionul localităților aflate la răscruci de drumuri este faptul că în graba călătoriilor de a ajunge spre alte destinații, acestea rareori devin loc al cunoașterii profunde și nuanțate. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 15 Noiembrie 2017, de Constantin Tănase

Ideea națională a R. Moldova: dezrobirea femeii născătoare de prunci

Întotdeauna îmi aduc aminte cu o durere ce-mi arde toate celulele și cu un nelămurit sentiment de vină, zic, îmi aduc aminte de mama care, cu degetele mâinilor însângerate rodea rufele de tabla aia cu valuri căreia țăranii îi ziceau rusește „doskă.  

() Citeşte tot articolul

Editorial 14 Noiembrie 2017, de Răzvan Munteanu

Rusia este agresivă (și) pentru că se teme

Începând cu 2008, agresivitatea militară a Federației Ruse în vecinătatea sa apropiată a atins cele mai înalte cote, fie că vorbim despre exerciții militare efectuate în scopul de a descuraja elemente externe, fie că vorbim, mai ales, de agresiuni de tipul celei din Georgia,...

() Citeşte tot articolul

Editorial 9 Noiembrie 2017, de Marin Basarab

Scrisoare deschisă din partea unui cetățean care nu vrea să-l demită pe Dorin Chirtoacă

Salutare! Sunt un cetățean al orașului Chișinău care nu va ieși pe data de 19 noiembrie la referendumul pentru demiterea primarului.

() Citeşte tot articolul


 

 Cele mai citite articole Timpul.md