Actualitate

Explozie într-un bloc din Suceava, răzbunare în stil mafiot a unui italian

Potrivit Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Suceava, polițiștii au reușit identificarea persoanelor bănuite de comiterea faptei care a avut loc în noaptea de 20 spre 21 septembrie, ca fiind un cetățean italian de 63 de ani, un bărbat de 29 de ani din județul Constanța și un bărbat de 32 de ani din județul Ilfov.

Oamenii legii au stabilit că, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi între cetățeanul italian și proprietara garsonierei, acesta s-a deplasat împreună cu ceilalți doi bărbați la blocul unde femeia de 45 de ani deține locuința. Bărbatul de 32 de ani a așezat pe peretele exterior o scară telescopică, urcând până în dreptul geamului locuinței, iar în împrejurări necunoscute până în acest moment, pe fondul acumulărilor de gaze din interior, provenite de la butelia aragazului, s-a declanșat explozia ce a condus la distrugerea în totalitate a locuinței și a bunurilor existente.

Bărbatul a suferit arsuri, dar cu ajutorul celorlalți doi a părăsit zona, plecând toți trei în direcția București. Din cauza stării grave în care se afla bărbatul de 32 de ani, a fost internat la un spital de specialitate, unde i-au fost acordate primele îngrijiri medicale. Întrucât starea victimei s-a agravat aceasta a decedat după câteva ore. La internare, bărbatul de 32 de ani a prezentat altă situație de fapt decât cea reală.

sursa: agerpres.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *