Ultima oră

Expoziţie foto dedicată sărbătorii naţionale

Potrivit unui comunicat al PDM, Ana Ciubotaru şi Nicolai Poiata, doi tineri moldoveni care urmează să se căsătorească peste câteva zilei, sunt câştigătorii concursului Sufletul meu e Moldova, dedicat Zilei Independenţei. Preşedintele PDM, Marian Lupu, le-a înmânat astăzi premiul – un aparat foto profesional – în cadrul expoziţiei foto organizate la sediul partidului.

“Moldova este o ţară binecuvântată, cu oameni frumoşi şi buni. De aceea, nu este de mirare că anume o fotografie care ilustrează o tânără familie moldovenească a fost votată drept fotografia care simbolizează cel mai bine ţara noastră”, a spus preşedintele PDM. „Moldova e în sufletele noastre, ale tuturor, și cred că este cel mai potrivit să sărbătorim Ziua Națională privind fotografii făcute din suflet cu locurile și cu oamenii Moldovei. Eu vă asigur că Partidul Democrat va cultiva mereu mândria de a fi moldovean și va susține întotdeauna independența națională pe care o sărbătorim astăzi”, a adăugat Marian Lupu, la evenimentul de la sediul PDM, notează sursa citată.

"Pentru noi a fost un concurs deosebit, deoarece am avut posibilitatea să prezentăm tuturor o fotografie care ne reprezintă țara noastră Republica Moldova, cu care ne mândrim mult", a declarat Ana, câștigătoarea concursului.

În cadrul vernisajului, o participantă la concurs a venit cu un cadou special pentru cei prezenți la eveniment, aducând în dar câte o brățară în culorile tricolorului, confecționată manual cu prilejul Zilei Independenței.

De Ziua Independenţei, PDM a expus, în curtea sediului central din Chişinău, cele mai votate fotografii înscrise în concursul online Sufletul meu e Moldova şi i-a invitat pe autorii lor la vernisaj.

La acest concurs, iniţiat de Organizaţia de tineret a PDM, s-au înscris, în şase zile, peste 450 de participanţi. Aceştia au publicat fotografii reprezentative pentru ţara noastră, în care au surprins peisaje pitoreşti, obiceiuri populare sau momente în familie.
 
Sursa: pdm.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *