Astăzi 20 Noiembrie 2017, Luni - Ultima actualizare la ora 18:38
Abonamente

Actualitate 14 Septembrie 2017, ora 05:44

Femeia care atrage bărbații ca un magnet. Care este secretul ei?

Marime Font

a

 

 
 
Chişinău
Hânceşti
Tiraspol
Chişinău 40 Hânceşti 39 Tiraspol 39
 

De ce bărbații aleg unele femei, iar faţă de altele rămân indiferenți? Care este secretul acestor femei: aspectul, caracterul, particularitățile de comportament?

Secretul succesului femeii-irezistibile sunt cunoștințele sale despre psihologie și capacitatea de a-și construi comportamentul în conformitate cu așteptările bărbaților.

Când ne place o persoană, ne străduim în mod conștient să facem totul pentru a arăta bine în ochii ei. Cu alte cuvinte, încercăm să corespundem gusturilor și viziunilor ei: ne îmbrăcăm aşa cum îi place, discutăm subiecte care îi sunt interesante etc. De regulă, bărbații simt acest lucru şi aleg o tactică de comportament în care ei înșiși își oferă rolul premiului, iar femeii îi lasă “plăcerea” de a obține atenția lor deosebită.Femeia-irezistibilă nu va alerga niciodată după un bărbat. Ea este inteligentă și suficient de abilă pentru a aștepta ca bărbatul să alerge după ea. Numai după acest scenariu relația are viitor, iar femeia toate șansele să-l cucerească complet pe cuceritor. 

Regulile de conduită ale femeii irezistibile:

– este îngrijită, are haine, maniere și obiceiuri impecabile.

– place mai multor bărbați.

Creează concurență în jurul persoanei tale, astfel încât bărbatul să vrea să lupte pentru tine, nu să devină imediat proprietarul exclusiv al premiului. Conștient demonstrează-i alesului tău că mai mulţi bărbați sunt interesați de tine, îţi fac complimente și îţi oferă flori. Dacă nu-i poţi arăta clar acest lucru, atunci sugerează-i în discuții.

– este inaccesibilă şi în același timp promițătoare.

Nu fi de acord cu prima întâlnire – lasă-i speranța că data viitoare neapărat va fi, iar pentru aceasta merită să aștepte puțin. Şi, desigur nu poate fi vorba de jocuri intime chiar de la prima întâlnire. Accentuează faptul că eşti aşa cum eşti și trebuie să te accepte cu toate neajunsurile. Comportă-te cu demnitate și arată-i cât eşti de încrezătoare.

– alege bărbații cu înțelepciune.

Fără mustrări de conștiință îndepărtează-i pe cei plângăcioși, proști, slabi sau care pur şi simplu nu te vor putea aprecia la adevărata valoare. Acești bărbați sunt pentru alte tipuri de femei. Ţie ţi se potrivesc doar cei demni. Şi nu te gândi că aceştia nu există în natură. Cu gândirea potrivită te vei convinge foarte repede că acești bărbați există şi sunt foarte aproape de tine.

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi


Editorial 17 Noiembrie 2017, de Octavian Țâcu

Experiențe belgiene pentru R. Moldova

Săptămâna trecută (9-11 noiembrie) la invitația eurodeputatei Monica Macovei am efectuat o vizită de trei zile în Parlamentul European și la sediul NATO din Bruxelles.

() Citeşte tot articolul

Editorial 16 Noiembrie 2017, de Pavel Păduraru

Minciuna noastră cea de toate zilele

Când eram adolescent, citeam câteodată în revistele despre VIP-uri interviuri cu oameni cunoscuți. Nu mai țin minte ce ziceau ei, dar un singur lucru îmi atrăgea atenția.  

() Citeşte tot articolul

Editorial 16 Noiembrie 2017, de Moni Stănilă

Programare la Dumnezeu

Se apropie Postul Crăciunului și mă gândesc deja că preoții vor avea mai mult de spovedit. Într-un fel e foarte bine că lumea se împărtășește, dar e extrem de ciudat că o face după calendar. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 15 Noiembrie 2017, de Octavian Țâcu

Jurnal de călătorie: Capitala culturii Cucuteni

Ghinionul localităților aflate la răscruci de drumuri este faptul că în graba călătoriilor de a ajunge spre alte destinații, acestea rareori devin loc al cunoașterii profunde și nuanțate. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 15 Noiembrie 2017, de Constantin Tănase

Ideea națională a R. Moldova: dezrobirea femeii născătoare de prunci

Întotdeauna îmi aduc aminte cu o durere ce-mi arde toate celulele și cu un nelămurit sentiment de vină, zic, îmi aduc aminte de mama care, cu degetele mâinilor însângerate rodea rufele de tabla aia cu valuri căreia țăranii îi ziceau rusește „doskă.  

() Citeşte tot articolul

Editorial 14 Noiembrie 2017, de Răzvan Munteanu

Rusia este agresivă (și) pentru că se teme

Începând cu 2008, agresivitatea militară a Federației Ruse în vecinătatea sa apropiată a atins cele mai înalte cote, fie că vorbim despre exerciții militare efectuate în scopul de a descuraja elemente externe, fie că vorbim, mai ales, de agresiuni de tipul celei din Georgia,...

() Citeşte tot articolul

Editorial 9 Noiembrie 2017, de Marin Basarab

Scrisoare deschisă din partea unui cetățean care nu vrea să-l demită pe Dorin Chirtoacă

Salutare! Sunt un cetățean al orașului Chișinău care nu va ieși pe data de 19 noiembrie la referendumul pentru demiterea primarului.

() Citeşte tot articolul


 

 Cele mai citite articole Timpul.md