Astăzi 19 Ianuarie 2018, Vineri - Ultima actualizare la 18 Ianuarie 2018
Abonamente

Actualitate 14 Septembrie 2017, ora 05:44

Femeia care atrage bărbații ca un magnet. Care este secretul ei?

Marime Font

a

 

 
 
Chişinău
Hânceşti
Tiraspol
Chişinău 40 Hânceşti 39 Tiraspol 39
 

De ce bărbații aleg unele femei, iar faţă de altele rămân indiferenți? Care este secretul acestor femei: aspectul, caracterul, particularitățile de comportament?

Secretul succesului femeii-irezistibile sunt cunoștințele sale despre psihologie și capacitatea de a-și construi comportamentul în conformitate cu așteptările bărbaților.

Când ne place o persoană, ne străduim în mod conștient să facem totul pentru a arăta bine în ochii ei. Cu alte cuvinte, încercăm să corespundem gusturilor și viziunilor ei: ne îmbrăcăm aşa cum îi place, discutăm subiecte care îi sunt interesante etc. De regulă, bărbații simt acest lucru şi aleg o tactică de comportament în care ei înșiși își oferă rolul premiului, iar femeii îi lasă “plăcerea” de a obține atenția lor deosebită.Femeia-irezistibilă nu va alerga niciodată după un bărbat. Ea este inteligentă și suficient de abilă pentru a aștepta ca bărbatul să alerge după ea. Numai după acest scenariu relația are viitor, iar femeia toate șansele să-l cucerească complet pe cuceritor. 

Regulile de conduită ale femeii irezistibile:

– este îngrijită, are haine, maniere și obiceiuri impecabile.

– place mai multor bărbați.

Creează concurență în jurul persoanei tale, astfel încât bărbatul să vrea să lupte pentru tine, nu să devină imediat proprietarul exclusiv al premiului. Conștient demonstrează-i alesului tău că mai mulţi bărbați sunt interesați de tine, îţi fac complimente și îţi oferă flori. Dacă nu-i poţi arăta clar acest lucru, atunci sugerează-i în discuții.

– este inaccesibilă şi în același timp promițătoare.

Nu fi de acord cu prima întâlnire – lasă-i speranța că data viitoare neapărat va fi, iar pentru aceasta merită să aștepte puțin. Şi, desigur nu poate fi vorba de jocuri intime chiar de la prima întâlnire. Accentuează faptul că eşti aşa cum eşti și trebuie să te accepte cu toate neajunsurile. Comportă-te cu demnitate și arată-i cât eşti de încrezătoare.

– alege bărbații cu înțelepciune.

Fără mustrări de conștiință îndepărtează-i pe cei plângăcioși, proști, slabi sau care pur şi simplu nu te vor putea aprecia la adevărata valoare. Acești bărbați sunt pentru alte tipuri de femei. Ţie ţi se potrivesc doar cei demni. Şi nu te gândi că aceştia nu există în natură. Cu gândirea potrivită te vei convinge foarte repede că acești bărbați există şi sunt foarte aproape de tine.

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 18 Ianuarie 2018, ora: 08:43

Scrisoarea săptămânii: Să fie Lumină

Scrisoarea săptămânii: Să fie Lumină Din editia print

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Ianuarie 2018, ora: 08:42

Poporul vegetal

Poporul vegetal Din editia print

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Ianuarie 2018, ora: 08:40

Crimele Comunismului: Copiii cadrelor sovietice – secrete de stat

Copiii cadrelor sovietice – secrete de stat

( ) Citeşte tot articolul


Editorial 18 Ianuarie 2018, de Moni Stănilă

Bradul sau hoțul

În fiecare an în preajma sărbătorilor apare problema bradului. Pe de o parte cei ca mine – nici un Crăciun fără brad, pe de altă parte cei cu adevărat eco – bradul poate lipsi, iar o altă parte derutată și declarată eco – brad de plastic, uitând că fabricarea acelor...

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Ianuarie 2018, de Moni Stănilă

Mărul, inelul sau cununa

De Crăciun am ajuns acasă, în Țara Făgetului, unde – cum v-am mai spus și în alți ani – există cele mai frumoase cete de colindători: dubașii.

() Citeşte tot articolul

Editorial 16 Ianuarie 2018, de Dan Nicu

Dodon trebuie să plece

R. Moldova s-a transformat într-un stat în care e nevoie ca Parlamentul să-l suspende, din când în când, pe preşedinte, și să se poată face modificări în structura Guvernului.

() Citeşte tot articolul

Editorial 15 Ianuarie 2018, de Moni Stănilă

Crăciunul în tranșee

De sărbători avem mult timp liber și de multe ori îl consumăm, cu rost sau fără, în fața televizoarelor, ceea ce ne face să ne întrebăm despre cum sărbătoreau oamenii altădată.

() Citeşte tot articolul

Constantin Tănase 15 Ianuarie 2018, de Constantin Tănase

... pe sub deal, pe sub pădure...

 (Fabulă modernă cu morală eternă) ... cu alte cuvinte, pe sub deal, pe sub pădure se duc fetele la mure. Să se știe însă că treaba nu-i simplă, ci intercontextuală, alegorică, misterioasă și geopolitică, deoarece, dealul e fiul legitim al Carpaților, iar pădurea e fiica dreaptă a...

() Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Decembrie 2017, de Marin Basarab

Domnule Jereghi, ne așteptam să turnați filme, nu să vă turnați colegii

„Noi îl mustrăm întotdeauna pe tovarășul Stalin, și da, cu siguranță o merită. Însă eu vreau să întreb – cine a scris 4 milioane de denunțuri?” (Serghei Dovlatov)

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Decembrie 2017, de Octavian Țâcu

Dosarul Centenarului (V): Sfatul Țării în polemica dintre Ioan Pelivan și Pavel Miliukov

Spuneam în articolul precedent dedicat problemei legitimității Sfatului Țării la Conferința de Pace de la Paris (1919), că unul din cei mai importanți și înflăcărați apărători ai intereselor Basarabiei a fost Ion Pelivan.  

() Citeşte tot articolul