Astăzi 16 Ianuarie 2018, Marţi - Ultima actualizare la ora 12:42
Abonamente

a

 

 
 
Chişinău
Hânceşti
Tiraspol
Chişinău 40 Hânceşti 39 Tiraspol 39
 

Actualitate 7 Septembrie 2017, ora 10:20

Fiica lor a murit la 2 luni după ce s-a născut pentru că părinții au făcut acest lucru simplu. Nu au știut Motivul incredibil pentru care fetița lor nu mai este

Marime Font

Esther Roseman, o femeie de 39 de ani din Marea Britanie a născut o fiică în decembrie 2015, pe care a numit-o Grace. Pentru ca fetița ei să fie în siguranță, Esther împreună cu soțul ei, Gideon au hotărât să cumpere un pătuț pentru copii de la cea mai bună firmă de lucruri pentru bebeluși, Babygro.

Esther a cumpărat un tip special de pătuț, care se atașează de patul părinților pentru a dormi unii lângă alții. Bebelușul de doar 7 săptămâni, care dormea în acest pătuț, a murit… Specialiștii îi atenționează pe toți: acest tip de pătuțuri poate determina moartea copiilor mici.

În acea seara, a culcat-o pe Grace și după 90 de minute s-a trezit să o verifice. A descoperit terifiată că trupul neînsuflețit al micuței atârna de pat cu capul în jos. S-a răsucit în somn, capul i-a alunecat și pentru că nu își putea ține căpușorul… s-a sufocat.„În acel moment viața mea s-a terminat. Simțeam că doar eu sunt vinovată de ce s-a întâmplat cu ea. Viața fiicei mele s-a întrerupt atât de oribil doar din cauza mea”, a povestit Esther, cu lacrimi în ochi, pentru DailyMail.co.uk. Specialiștii au determinat că designul pătuțului a fost într-adevăr cauza decesului micuței. Compania însă a refuzat să recunoască faptul că această construcție a pătuțului a cauzat decesul copilului.

Soțul femeii, Gideon Roseman, a aflat că aceste pătuțuri sunt de mult timp interzise în SUA și Canada, dar că în Marea Britanie nu s-a aplicat interdicția.

Cu toate că compania nu și-a recunoscut vina, ei au modificat designul pătuțului, adăugându-i niște straturi suplimentare, prin care să asigure siguranța micuților. Însă, pe internet și în unele magazine încă se găsește modelul vechi. Mămica Esther spune că nu vrea ca nimeni să mai treacă prin ce a trecut ea… 

Sursa: Dailynews.ro

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 15 Ianuarie 2018, ora: 16:07

...(nu) îl mai citim pe Eminescu?...

...(nu) îl mai citim pe Eminescu?... Din editia print

( ) Citeşte tot articolul


Editorial 16 Ianuarie 2018, de Dan Nicu

Dodon trebuie să plece

R. Moldova s-a transformat într-un stat în care e nevoie ca Parlamentul să-l suspende, din când în când, pe preşedinte, și să se poată face modificări în structura Guvernului.

() Citeşte tot articolul

Editorial 15 Ianuarie 2018, de Moni Stănilă

Crăciunul în tranșee

De sărbători avem mult timp liber și de multe ori îl consumăm, cu rost sau fără, în fața televizoarelor, ceea ce ne face să ne întrebăm despre cum sărbătoreau oamenii altădată.

() Citeşte tot articolul

Constantin Tănase 15 Ianuarie 2018, de Constantin Tănase

... pe sub deal, pe sub pădure...

 (Fabulă modernă cu morală eternă) ... cu alte cuvinte, pe sub deal, pe sub pădure se duc fetele la mure. Să se știe însă că treaba nu-i simplă, ci intercontextuală, alegorică, misterioasă și geopolitică, deoarece, dealul e fiul legitim al Carpaților, iar pădurea e fiica dreaptă a...

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Ianuarie 2018, de Pavel Păduraru

CONFIRMAT OFICIAL! „Violul de la Orhei” din 2014 a fost o minciună

Procuratura mun. Chișinău l-a scos de sub urmărire penală pe singurul tânăr învinuit de viol în acest dosar și a constatat că presupusa crimă nu a avut loc

() Citeşte tot articolul

Bună Dimineața 12 Ianuarie 2018, de Ana Gabor

2018. Ce-ţi doresc eu ţie?

Românii au intrat în anul Centenarului Marii Uniri. 

() Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Decembrie 2017, de Marin Basarab

Domnule Jereghi, ne așteptam să turnați filme, nu să vă turnați colegii

„Noi îl mustrăm întotdeauna pe tovarășul Stalin, și da, cu siguranță o merită. Însă eu vreau să întreb – cine a scris 4 milioane de denunțuri?” (Serghei Dovlatov)

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Decembrie 2017, de Octavian Țâcu

Dosarul Centenarului (V): Sfatul Țării în polemica dintre Ioan Pelivan și Pavel Miliukov

Spuneam în articolul precedent dedicat problemei legitimității Sfatului Țării la Conferința de Pace de la Paris (1919), că unul din cei mai importanți și înflăcărați apărători ai intereselor Basarabiei a fost Ion Pelivan.  

() Citeşte tot articolul


 

 Cele mai citite articole Timpul.md