Astăzi 21 Noiembrie 2017, Marţi - Ultima actualizare la ora 14:52
Abonamente

Actualitate 23 Aprilie 2011, ora 19:47

Comentaţi: Nikolai Vasilievici Cantarean - agent electoral pentru premier ?

Marime Font

a

 

 
 
Chişinău
Hânceşti
Tiraspol
Chişinău 40 Hânceşti 39 Tiraspol 39
 

Vladimir Filat, care îşi spune Vlad Filat şi pe care de fapt îl cheamă Gheorghe, aşa cum ne-a mărturisit la 6 mai 2010, a făcut un gest pe care nu au îndrăznit să-l facă nici comuniştii: îl împinge pe planul doi pe Dumnezeu, de la care izvorăşte Focul Sfânt, şi se pune pe sine însuşi în centrul atenţiei. 
 

„Credincioșii din Moldova se vor bucura în acest an de lumina sfântă, datorită banilor premierului”, citim pe site-ul PLDM.

Ca să vezi! Fără banii premierului, nu pogora Focul Sfânt, nu alta!

“În acest an toate cheltuielile de deplasare vor fi suportate de către prim-ministrul Vlad Filat, preşedintele Partidului Liberal Democrat. „Am luat această decizie pentru ca focul haric să fie adus la Chișinău. Consider că e un gest creștinesc, unul corect şi îi îndemn şi pe alţii să facă asemenea fapte”, a precizat acesta.”Păi nu prea este creştinesc gestul. Este mai degrabă o luare în derâdere a acelor mulţi creştini categorisiţi drept “alţii” care nu au avut cum să agonisească bani suficienţi pentru sponsorizarea unui zbor la Ierusalim.

“Victor Bodiu va aduce Focul Haric pentru a doua oară consecutiv” – mai aflăm de pe site-ul PLDM.

Gest “creştinesc şi corect”? Oare? În campania electorală şi cu candidatul PLDM la Primărie Victor Bodiu scos în prim-plan?!

Un pic mai multă seriozitate şi modestie nu strică!

Sursa: http://eleonora-lisnic.blogspot.com

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi


Editorial 17 Noiembrie 2017, de Octavian Țâcu

Experiențe belgiene pentru R. Moldova

Săptămâna trecută (9-11 noiembrie) la invitația eurodeputatei Monica Macovei am efectuat o vizită de trei zile în Parlamentul European și la sediul NATO din Bruxelles.

() Citeşte tot articolul

Editorial 16 Noiembrie 2017, de Pavel Păduraru

Minciuna noastră cea de toate zilele

Când eram adolescent, citeam câteodată în revistele despre VIP-uri interviuri cu oameni cunoscuți. Nu mai țin minte ce ziceau ei, dar un singur lucru îmi atrăgea atenția.  

() Citeşte tot articolul

Editorial 16 Noiembrie 2017, de Moni Stănilă

Programare la Dumnezeu

Se apropie Postul Crăciunului și mă gândesc deja că preoții vor avea mai mult de spovedit. Într-un fel e foarte bine că lumea se împărtășește, dar e extrem de ciudat că o face după calendar. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 15 Noiembrie 2017, de Octavian Țâcu

Jurnal de călătorie: Capitala culturii Cucuteni

Ghinionul localităților aflate la răscruci de drumuri este faptul că în graba călătoriilor de a ajunge spre alte destinații, acestea rareori devin loc al cunoașterii profunde și nuanțate. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 15 Noiembrie 2017, de Constantin Tănase

Ideea națională a R. Moldova: dezrobirea femeii născătoare de prunci

Întotdeauna îmi aduc aminte cu o durere ce-mi arde toate celulele și cu un nelămurit sentiment de vină, zic, îmi aduc aminte de mama care, cu degetele mâinilor însângerate rodea rufele de tabla aia cu valuri căreia țăranii îi ziceau rusește „doskă.  

() Citeşte tot articolul

Editorial 14 Noiembrie 2017, de Răzvan Munteanu

Rusia este agresivă (și) pentru că se teme

Începând cu 2008, agresivitatea militară a Federației Ruse în vecinătatea sa apropiată a atins cele mai înalte cote, fie că vorbim despre exerciții militare efectuate în scopul de a descuraja elemente externe, fie că vorbim, mai ales, de agresiuni de tipul celei din Georgia,...

() Citeşte tot articolul

Editorial 9 Noiembrie 2017, de Marin Basarab

Scrisoare deschisă din partea unui cetățean care nu vrea să-l demită pe Dorin Chirtoacă

Salutare! Sunt un cetățean al orașului Chișinău care nu va ieși pe data de 19 noiembrie la referendumul pentru demiterea primarului.

() Citeşte tot articolul


 

 Cele mai citite articole Timpul.md