Internațional

“Game of Thrones”, pregătit pentru a intra în istoria Premiilor Emmy

‘Game of Thrones’ deține în total 35 de premii Emmy, acumulate de-a lungul a șase sezoane, inclusiv cele 9 statuete primite în weekendul trecut la Creative Emmys, care recompensează meritele tehnice.

Duminică seară, această saga fantastică despre rivalitatea mai multor clanuri care luptă pentru Tronul de Fier, pornește ca favorită la categoria cel mai bun serial dramatic. Numeroși actori din distribuție sunt de asemenea favoriți pentru premiul de interpretare: Kit Harrington, Peter Dinklage, Lena Headey, Emilia Clarke…

Serialul ar putea doborî recordul statuetelor pentru un serial de ficțiune, de la crearea în 1949 a acestor premii — considerate echivalentul Oscarurilor din cinematografie — depășind recordul deținut de ‘Frasier’ (37 de premii Emmy).

"Ar trebui să fie o seară victorioasă pentru ‘Game of Thrones’, care a triumfat deja anul trecut cu 12 statuete", a prognozat Chris Beachum, redactor șef al site-ului de pronosticuri Goldderby.com. "Serialul ar trebui să primească cel puțin 3 trofee și doborî astfel recordul", a prezis la rândul ei Debra Birnbaum, redactor șef la Variety.

Citiți despre alte seriale care ar putea fi premmiate la Emmy Awards pe radiochisinau.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *