Actualitate

George Simion: România nu poate investi la nesfârşit în gaura neagră a R. Moldova, numită buget

Declaraţia a fost făcută de către George Simion, liderul platformei unioniste „Acţiunea 2012” în cadrul emisiunii „Loc de dialog” de la postul public „Radio Moldova”. 

„Încercăm să ajutăm cum putem Republica Moldova, ne doare sufletul pentru oamenii de aici, care se confruntă cu greutăţi foarte mari. Însă nu se poate continua la nesfârşit cu investiţii într-o gaură neagră numită bugetul Republicii Moldova, pentru ambiţiile unui grup de oameni de a avea un stat pe care să-l conducă ca să se îmbogăţească”, a spus Simion.

Potrivit lui Simion, soluţia moldovenilor pentru a scăpa de sărăcie este să se exprime pentru unire în cadrul unui referendum. „Nu e neapărat să fie capitala la Bucureşti. Se poate conveni în comun unde să fie capitala. Este important ca oamenii să-şi exprime dorinţa pentru unire”, a declarat Simion.

Liderul unionist a avut acum cinci zile o nouă interdicţie privind accesul pe teritoriul Republicii Moldova, care a fost ridicată după ce acesta a intrat în greva foamei la vama Sculeni.  

Reamintim că, judecata pe cazul lui George Simion a fost amânată pentru astăzi, 10 februarie, când judecătoarea Svetlana Tizu va anunța verdictul său. Ședința de ieri a avut loc cu ușile închise, la solicitarea reprezentanților SIS și cei ai Biroului de Migratie și azil, care au invocate „secretul de stat”.

sursa: ipn.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *