Film

HBO lucrează la patru posibile continuări ale serialului „Game of Thrones”

Patru scenariști, alături de George R.R. Martin, autorul romanelor ecranizate de ‘Game of Thrones’, sunt implicați în aceste potențiale încercări de a extinde universul serialului în care joacă actorii Kit Harington, Emilia Clarke, Peter Dinklage și Lena Headey.

Martin va colabora cu Jane Goldman și Carly Wray la două dintre aceste proiecte, în timp ce Max Borenstein și Brian Helgeland vor da formă celorlalte două idei.

Deocamdată nu se cunoaște subiectul acestor povestiri, care vor avea loc înainte sau după narațiunea din ‘Game of Thrones’, sau dacă vor fi intrigi derivate din tema principală.

‘Showrunnerii’ (responsabilii serialului) ‘Game of Thrones’, Dan Weiss și David Benioff, nu sunt implicați în scrierea acestor proiecte dar vor figura ca producători executivi alături George R.R. Martin, dacă vreunul dintre ele va primi în final undă verde.

Considerată cea mai de succes producție de televiziune a momentului, ‘Game of Thrones’ va lansa cel de-al 7-a și penultim sezon la 16 iulie. Printre alte merite, ‘Game of Thrones’ este cu 38 de premii Emmy cel mai recompensat serial din istoria micului ecran.

Cu numai 7 episoade, viitorul sezon, cel mai scurt de până acum, a fost filmat în Irlanda de Nord, Islanda și Spania.

Având în vedere că iarna face parte din subiectul viitorului sezon, echipa de producție a avut nevoie de condiții climatice specifice pentru a filma noile episoade, astfel încât premiera, care avea loc de obicei primăvara, a fost amânată până la vară.

‘The Winds of Winter’, cu care s-a încheiat ce de-al 6-a sezon, considerat cel mai lung episod cu aproape 70 de minute și difuzat în iunie anul trecut, a fost vizionat de 8,9 milioane de telespectatori.

AGERPRES

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *