Horoscop

Horoscop 2 mai 2016! Este indicat să fiţi mai prudent

Berbec 
Dacă doriţi să faceţi o investiţie, va sfătuim să nu va grăbiţi. Astăzi şansă nu va surâde. Ar fi bine să nu riscaţi dacă vreţi să nu ieşiţi în pagubă. Nervozitatea va poate afecta relaţiile parteneriale. Ar fi bine să ţineţi cont de sfaturile celor apropiaţi.

Taur 
Dimineaţă s-ar putea să fiţi indispus din cauza unor încurcături pe plan financiar. Va recomandăm să va păstraţi calmul şi să fiţi prudent, mai ales în activităţile comerciale, pentru că riscaţi să comiteţi o ilegalitate fără să va daţi seama. Ar fi bine să nu luaţi decizii importante şi să nu semnaţi documente oficiale.

Gemeni 
Va sfătuim să fiţi atent la cheltuieli, că să nu ajungeţi la discuţii cu partenerul de viaţă. Pentru a evita o ceartă, ar fi bine să mergeţi împreună la cumpărături. Aveţi un simt critic mai pronunţat că de obicei, care va poate afecta relaţiile parteneriale. Va sfătuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu prietenii.

Rac
Se pare că sunteţi nervos din cauza unor mici probleme financiare. Va recomandăm să va păstraţi cumpătul în tot ce faceţi. Ar fi bine să ţineţi cont de sfaturile unei rude mai în vârstă. Va sfătuim să evitaţi speculaţiile. În caz contrar, riscaţi să intraţi în conflict cu legea.

Leu 
Dimineaţă, o rudă din altă localitate va da o veste cu care va indispune. S-ar putea să fiţi nevoit să plecaţi într-o călătorie lungă. Dacă va urcaţi la volan, va sfătuim să respectaţi cu stricteţe regulile de circulaţie. Există riscul să plătiţi o amendă.

Fecioara 

Dimineaţă primiţi veşti bune de la o rudă, care s-ar putea chiar să va vină în vizită. Va recomandăm să va temperaţi nervozitatea şi să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerul de viaţă. Ţineţi cont de sfaturile celor apropiaţi!

Balanţă 
Aveţi de rezolvat o mulţime de probleme şi s-ar putea să nu fiţi prea bine dispus. Nu va asumaţi riscuri! Şansele de reuşită sunt minime. Va sfătuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu persoană iubita.

Scorpion 
Dimineaţă s-ar putea să va schimbaţi programul din cauza unor probleme personale neprevăzute. Un prieten de familie va propune să va asociaţi cu el într-o afacere promiţătoare. Va sfătuim să nu luaţi hotărâri în grabă.

Săgetător 

S-ar putea să plecaţi într-o delegaţie. Nu sunteţi prea bine dispus şi aveţi tendinţa să exageraţi. Va sfătuim să nu va susţineţi părerile cu încăpăţânare şi, în general, să evitaţi discuţiile în contradictoriu. Lipsa banilor va indispune. Nu va îngrijoraţi! În curând veţi primi o suma consistentă de la o rudă.

Capricorn 

Dimineaţă sunteţi nervos din cauza neînţelegerilor cu o femeie mai în vârstă din familie. Va recomandăm să evitaţi întâlnirile cu prietenii şi cu rudele, pentru că riscaţi să le stricaţi bună dispoziţie cu starea dumneavoastră de nervozitate. Nu încercaţi nici o speculaţie! Astăzi nu aveţi şanse să câştigaţi bani nemunciţi.

Vărsător 

Nu sunteţi mulţumit de nimic şi ţineţi neapărat să schimbaţi ceva în viaţă dumneavoastră. S-ar putea să nu reuşiţi să obţineţi un împrumut după care aţi alergat în ultimele zile. Păstraţi-va calmul! Altfel riscaţi să declansati o ceartă de proporţii.

Peşti 

Se pare că sunteţi nervos pentru că nu va ajung banii. Nu va pierdeţi răbdarea! Un prieten este dispus să va împrumute cu cât aveţi nevoie. Nu este momentul să va ocupaţi de afaceri. Astăzi nu prea aveţi şanse să ieşiţi în câştig. Va sfătuim să va abţineţi de la speculaţii.

Sursa: horoscop20.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *