Horoscop

Horoscop 1 decembrie 2015. Ar trebui sa fie una dintre cele mai bune zile ale ultimei perioade

Taur
Ar fi bine dacă ţi-ai dedică resursele şi energia celor de acasă şi căminului tău. O zi în care este nevoie de ţine în locul cel mai important, în familie. Dacă poţi face amenajări sau o reorganizare a spaţiului de locuit în această zi, ar fi un mod foarte plăcut de a-ţi petrece ziua de azi. O zi în care dragostea nu te va ocoli.

Gemeni
Nu prea poţi face diferenţa între un gând spectaculos şi o idee utopică, astăzi. Cu toate acestea, ai parte de momente în care sclipirile de geniu vor fi mai proeminente decât de obicei, de aici şi sfatul de a-ţi notă toate ideile pe care astăzi le ai; în viitorul apropiat le vei putea aduce în plan concret, încununat fiind de succes.

Rac
Ar trebui să fie una dintre cele mai bune zile ale ultimei perioade. Ceea ce ar putea să-i strice caracaterul acesteia ar fi faptul că începi să le vorbeşti tuturor despre ce anume te îngrijorează şi despre cine te supără. Poate că nu ar strică dacă ai alege o singură persoană pentru a-ţi fi un confident de încredere. Cumpără-ţi ceva ce de mult timp îţi doreşti, dacă ai ocazia.

Leu
Ai nevoie de o atitudine foarte echilibrată, astăzi – şi asta deoarece ai la dispoziţie prea multă putere interioară decât pot ceilalţi duce. O zi în care nu îţi poţi permite să îi ignori pe cei din jur sau aşteptările pe care aceştia le au. Scoate-ţi masca şi vorbeşte din inima, este nevoie de multă dragoste şi armonie în jurul tău…

Fecioara
Una dintre zilele în care te vei descurcă mult mai bine dacă vei acţiona din spatele cortinei, fără a-ţi face publice intenţiile. Atunci când ai ceva de spus, spune cuvintele cu un ton plăcut auzului, într-o manieră cât mai plăcută. O zi în care ai parte de o multitudine de idei, care mai de care mai năstruşnice; interesantă este imaginea de ansamblu a acestora.

Balanţă
Mai mult decât oricând, se pare că este momentul pentru a socializa şi pentru a-ţi dezvoltă o reţea nouă de amici şi prieteni. Cu toate acestea, încearcă să nu exagerezi, uitând să mai şi munceşti. În ceea ce priveşte parteneriatele tale, cu cât ideile voastre sunt mai "ciudate" şi neobişnuite, cu atât mai bucuros vei fi în urmă rezultatelor acţiunilor.

Scorpion
Astăzi poţi îndeplini mult mai multe decât de obicei, în special la locul de muncă. Se pare că ai la dispoziţie nu doar energie cât pentru o întreagă centrală nucleară, ci şi un context favorabil exprimării. Toate vor fi bune şi frumoase, mai ales dacă îţi vei da seama că munceşti doar pentru ţine, indiferent dacă urmezi sau nu nişte ordine.

Săgetător
Ce bine ar fi dacă nu ar există obligaţii sau îndatoriri… Mai ales într-o zi în care îţi este atât de uşor să porneşti la drum – la orice nou drum, de altfel. Nu uită că poţi visa cu ochii deschişi şi ai capacitatea de a demara un nou proiect, chiar dacă încă nu ai terminat ceea ce ai început, în trecut. Cu toate acestea, cu cât termini mai repede ceea ce te ţine în loc, cu atât mai repede vei gustă libertatea…

Capricorn
Deşi tendinţa generală este aceea de a nu te preocupă deloc de ceea ce ai de făcut, bine ar fi să strângi toate fărâmele de energie de care dispui pentru a duce la bun sfârşit ceea ce deja ai început. Este o zi în care trebuie să ţii pasul cu ceea ce se întâmplă în jurul tău. Şi, mai mult decât oricând, bucură-te de surprizele de care ai parte; puţine sunt cele care te vor supără.

Vărsător
Parteneriatul cel mai important din viaţă ta – probabil relaţia de cuplu – este "subiectul" dedicării tuturor resurselor tale, astăzi. Chiar dacă ţi se pare că nu ai de ales, încearcă să faci tot posibilul pentru că între voi să fie armonie. O zi în care s-ar putea să nu fii foarte fericit dacă alegi să rămâi în afară grupului…

Peşti
Este posibil să fii atât de senzitiv, astăzi, încât să ajungi să trăieşti cu impresia că fiecare dintre cei pe care îi întâlneşti îţi ascunde câte ceva. Spre sfârşitul zilei este posibil să acţionezi necugetat, grăbindu-te să concluzionezi înainte de vreme. Ascultă şi părerile celor din jur, dar nu înainte de a stabili clar în care tabăra eşti.

sursa: jurnalul.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *