Horoscop

Horoscop 1 decembrie 2016

Berbec – Horoscop 1 decembrie 2016
Ai o suma ceva mai mare la dispoziţie şi te gândeşti dacă e momentul bun pentru o investiţie majoră. Dacă tu consideri că toate plăţile curente sunt la zi şi nu ai nici un dezechilibru în buget, da, momentul e ideal să investeşti suma mai mare de bani într-o direcţie atât de importantă. Dar înainte de a semna vreun contract sau de a bate palmă pentru o afacere, vorbeşte şi cu partenerul tău de viaţă sau cu un expert financiar, pentru că sfaturile care vin de la alţii privesc lucrurile dintr-o altă perspectiva decât ţine.

Taur Horoscop 1 decembrie 2016
Te gândeşti serios la o schimbare de direcţie în carieră, pentru că pretenţiile tale au crescut şi experienţă ta s-a extins şi ea în ultima vreme, pe parcursul ultimilor ani de studiu. Trebuie să arăţi lumii cine eşti, ce poţi, cât de bine te-ai pregătit în perioada de acumulare de informaţii şi să găseşti nouă formă de a-ţi împlini rolul pe pământ prin muncă de zi cu zi. Dacă apare azi informaţia de care aveai nevoie pentru această schimbare de direcţie, pune-o imediat în practică şi porneşte spre noul sens care va avea efecte dintre cele mai bune în plan profesional, pe termen lung.

Gemeni Horoscop 1 decembrie 2016
Nu te grăbi să porneşti într-o direcţie nouă fără o analiză obiectivă a resurselor de care dispui. Este momentul cel mai bun să stai şi să chibzuiesti profund asupra sensului de mers, pentru că rezultatele de pe parcurs depind enorm de felul în care iei startul. Dacă ai la purtător elan, energie pozitivă, entuziasm şi încredere în scopul pe care vrei să-l atingi, ritmul de evoluţie va fi unul bun, de aceea trebuie să începi doar în momentul în care simţi că toate sunt la cote maxime.

Rac Horoscop 1 decembrie 2016
Nu eşti cea mai plăcută companie astăzi. Ai dori că ceilalţi să te răsfeţe în gesturi de prietenie şi în cuvinte de încurajare, pentru că treci printr-un moment ceva mai dificil. Sufletul tău pare împovărat de temeri şi griji, dar norocul tău de azi este exact şansă de a ieşi din mediul încărcat negativ. Că atare pleacă oriunde vezi cu ochii: o călătorie, o plimbare, o ieşire în locuri care te pot rupe de problemele tale e de preferat, pentru că aşa poţi uită, pentru câteva ore, de frământările tale. Nu înseamnă că se rezolva, dar te mai poţi relaxa şi tu un pic!

Leu Horoscop 1 decembrie 2016
Aruncă o privire înapoi, la un succes deosebit de demult pe care te poţi baza şi astăzi. A fost o reuşită cu efecte pe termen lung din care îţi extragi energia şi acum, semn că întotdeauna e bine să duci în spate un bagaj că acesta, la care să apelezi la nevoie. Că e un arsenal de cunoştinţe pe care le scoţi de la naftalină exact când ai nevoie sau doar experienţă bogată acumulată în timp îndelungat, se vede că eşti un om serios care a tot învăţat până a atins un nivel solid pentru ani de zile de acum înainte. Eşti o enciclopedie de soluţii şi idei practice.

Fecioara Horoscop 1 decembrie 2016
Decizia pe care o iei azi poate şoca pe multă lume tocmai pentru că schimbă complet lucrurile. Nu eşti atât de ferm de obicei, îţi plac schimbările radicale, dar azi eşti pregătit de o mare răsturnare de situaţie, eşti convins că e obligatorie de aceea eşti gata să dărâmi tot, că s-o iei mai apoi în cu totul alt sens. Chiar dacă schimbarea te sperie, spui gata, stop, până aici, că de mâine să refaci totul din temelie. Mulţi se întreabă de unde ai, brusc, atâta curaj, dar când eşti strâns cu uşa descoperi în ţine calităţi pe care nici tu nu ştiai că le ai.

Citeşte continuarea AICI.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *