Horoscop

Horoscop 1 iunie 2016 Berbecii sunt înconjuraţi de persoanele potrivite

Berbec

Dacă eşti înconjurat de persoane potrivite, ai putea avea parte de o zi plină de evenimente, deci cea mai mare grijă trebuie să o acorzi tovarăşilor tăi de discuţie sau de aventură. Dacă aduni alături de ţine oameni obosiţi, plictisiţi, nervoşi sau stresaţi, îşi vor elibera pe ţine toate aceste defecte şi nu faci decât să transformi ceea ce ar fi trebuit să fie o discuţie interesantă într-un război al nervilor. Există riscul că în grupul pe care îl aduni alături de ţine să se infiltreze şi o persoană care va agită inutil spiritele cu o atitudine ostilă şi violenţă. Încearcă să-l ţii la distanţă cu tact.

Taur

Ceea ce faci azi este de succes şi ajunge la urechile tuturor, pentru că eşti demn de toată laudă. Investeşti multă energie în activitatea începută şi totul evoluează foarte repede spre un nivel superior de care eşti foarte mândru. Poate fi o zi norocoasă în acţiuni în care trebuie să te remarci, să vorbeşti despre ţine şi valoarea ta, să apari în faţă unui public numeros, pentru că multă lume este cu ochii pe ţine şi trebuie să te prezinţi ireproşabil.

Gemeni

Stai un pic şi analizează cu maximă exigenţă ceea ce nu merge bine în planurile tale, pentru că există ceva care îţi blochează evoluţia şi care te irită. Eşti ţinut pe loc de dispute aprinse care lasă urme şi asupra încrederii tale de a duce mai departe ce ai început. Nu renunţă, ci ia-ţi un mic răgaz pentru a mai studia odată toate aspectele problemei, pentru că pe undeva s-a strecurat o greşeală. Dacă nu o descoperi acum şi dacă nu intervii imediat pentru a o remedia sau a o înlătura, cândva în viitor va ieşi la iveală cu efectele sale nedorite şi vei consumă alt timp preţios pentru a te ocupă de ea de urgenţă.

Rac

Deşi tu ai o relaţie mai specială cu trecutul, de dată această contează doar ce te aşteaptă mâine! Că să treci la un nivel superior al unei acţiuni în care eşti implicat, trebuie mai întâi să faci ordine în etapele deja parcurse. Priveşte un pic înapoi să vezi ce a rămas nerezolvat şi abia după aceea concentrează-te asupra celor care vin. Te poţi elibera de un balast care nu-şi mai are rostul, de amintiri neplăcute sau de un sentiment de vină pe care îl tot cari după ţine, dar acum ai ocazia de a şterge cu buretele acest trecut pentru a intră într-o nouă etapă, mult mai ofertantă şi mai interesantă.

Leu

Ai ajuns într-un punct important al proiectului la care îţi aduci contribuţia de câteva luni încoace, nivel la care poţi deja să spui că eşti foarte aproape de scopul propus. Poate e chiar vremea recoltei, poate e ziua în care spui stop şi extragi o concluzie cu privire la paşii parcurşi până aici şi ai acel sentiment de profundă împlinire faţă de tot ce ai realizat. Nu a fost deloc uşor drumul până aici, dar acum nu mai contează cât de complicat a fost procesul de producţie al acestui rezultat, ci doar faptul că ai atins vârful maxim! Meriţi acum o pauză.

Fecioara

Azi deţii o poziţie superioară în echipa din care faci parte iar cuvântul tău are greutate. Ţi se recunoaşte astfel valoarea iar ceilalţi se supun deciziilor tale fără să comenteze. Tu deţii răspunsul la o problema care preocupă un grup mai larg de persoane, dar numai tu, dintre toţi, ştii exact încotro trebuie să mergeţi. Da-le şi lor un sfat, că un profesor cu experienţă, şi această postura de lider te prinde foarte bine. Eşti cel mai bun dintre toţi!

Balanţă

Nu poţi trece uşor la etapă următoare a unei acţiuni ce părea să evolueze foarte bine. Dai azi piept cu o serie de piedici ce te obligă să-ţi aduni forţele mai atent şi să acţionezi cu îndrăzneala şi ambiţie. Nu aştepta să se rezolve de la sine, ci pune umprul concret pentru că lucrurile să revină pe linia normală de evoluţie. Deţii toate resursele pentru a depăşi acest impas: curaj, tărie de caracter, energie din belşug, dar mai ai nevoie şi de un dram de noroc care să te susţină pe parcurs.

Scorpion

Eşti pus în situaţia delicată de a alege între plăcere şi datorie. Ai în faţă două direcţii: una începe cu trebuie, cealaltă cu mi-ar plăcea să… Ce să alegi în situaţia de faţă? Inima îţi transmite ceva, mintea cu totul altceva, dar în cele din urmă argumentele raţionale şi pragmatice vor cântări mai mult. Acum nu contează ce doreşte sufletul tău, ci ceea ce trebuie să faci în situaţia dată, că atare asumă-ţi răspunderea.

Săgetător

Te îndoieşti de şansele de succes ale unui proiect la care îţi aduci şi tu contribuţia, şi dacă nimic nu te atrage să-l duci mai departe, e şi normal că roadele să nu mai apară. E posibil să fi obosit un pic, eşti mai dezinteresat şi plictisit, că atare poate ar fi bine să iei o scurtă pauză şi să continui după ce îţi mai încarci un pic bateriile. Da, poate acum nimic nu mai evoluează în direcţia dorită, e şi normal să ajungi şi într-o zona ternă în care nu se mai întâmplă nimic, dar nu abandona încrederea în reuşită finală. Vei ajunge acolo, poate nu azi, nu mâine, dar eşti pe drumul potrivit către un succes deplin. Răbdare deci!

Capricorn

Legea poate interveni destul de intransigent în planurile tale şi nu te lasă să duci mai departe ce ai început, pentru că nu e perfect legal. Orice abatere de la reguli stricte, dictate de sus, va fi pedepsită, iar azi eşti şi tu vizat de o astfel de sancţiune. Că o meriţi sau nu, ţi-o asumi, pentru că nu ai argumente puternice nici pentru a te apară, nici pentru a evita acest moment critic. Dacă eşti vinovat de ceva, fii sigur că faptele tale vor ieşi la iveală şi nu vor rămâne fără urmări, dar mai ai timp să repari repede situaţia!

Vărsător

Eşti mai puternic decât crezi, chiar dacă cineva din jurul tău încearcă să te intimideze cu ton ridicat sau cu diverse tehnici de manipulare, sperând că aşa se va impune. Cu siguranţă ai un aş în mânecă de care vei şti să te foloseşti la momentul cel mai potrivit fără a apela câtuşi de puţin la autoritate, agresivitate sau nervi, aşa cum fac ceilalţi. Ba chiar o astfel de confruntare de forţe, cu oameni care ţi se cred superiori, este o provocare excelenţă pentru ţine că să arăţi ce poţi şi să-i învingi prin mijloace cinstite.

Peşti

Eşti pus pe soţii, cu gândul la distracţie, la joacă. Te comporţi că un copil, poate şi datorită prezenţei celor mici în anturajul tău. Te distrezi alături de ei de parcă aţi fi de-o vârstă, dar îţi dai seama că şi copilul din ţine mai cere uneori să fie lăsat să se manifeste în voie. Nu e rău să te simţi liber să faci ce vrei, pentru că animi foarte bine atmosfera cu o atitudine atât de veselă şi de energică, încât toată lumea se va implică trup şi suflet într-o activitate care se potriveşte perfect acestei stări de bună dispoziţie.

Horoscop 1 iunie 2016 oferit de Acvaria. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *