Horoscop

Horoscop 1 septembrie 2016

 Berbec
Te înarmezi cu toată puterea pentru a te avăntă într-un proiect nou de anvergură care va necesită resurse imense de energie din partea ta. Le ai la dispoziţie, există ceva ce te motivează îndeajuns de bine că să te apuci serios de acest plan măreţ. Cât timp ai ceva de câştigat de pe urmă acestui demers (autoritate, succes, recunoaştere sau doar un premiu motivant), nimic nu te poate opri din elan.

Nu e o noutate la ţine o atitudine atât de răzbătătoare şi puternică, pentru că deţii resurse infinite pentru a lupta cu oricine, chiar şi cu cei mult mai puternici decât ţine. Cu cât mai dificilă provocarea, cu atât mai mare ţi-e ambiţia!

 Taur
Oboseală îşi spune cuvântul, pentru că ai ajuns la capătul puterilor. Ai muncit mult la un proiect ce a necesitat un consum imens de resurse – mentale, fizice, poate şi materiale – iar acum simţi nevoia să iei o pauză pentru a-ţi reîncarcă bateriile.

Dacă vezi că nu mai poţi, nu insistă să continui, pentru că rezultatele vor fi modeste. Ai avea mare nevoie de măcar o zi de totală detaşare faţă de tot ce făceai, privind totul de pe margine. Aşa ai putea descoperi unele hibe, unele scăpări, unele abateri de la drumul propus, deci hai, odihneşte-te şi tu un pic!


Gemeni

Nimic nu te preocupă mai mult decât plăţile urgenţe ale acestei perioade. S-au acumulat o mulţime de facturi în acelaşi timp şi nu mai ştii cum să faci să le achiţi. Poate nu sunt foarte mari, dar pentru că sunt mai multe deodată, se adună o suma consistentă care te cam sperie.

Nu încerca să achiţi tot dintr-un foc, pentru că nu vei avea o suma atât de mare la dispoziţie prea curând, dar ia-le pas cu pas, una câte una, până scapi de toate. Nu le aşeza pe toate teanc, pentru că te ia cu frisoane când vezi totalul tuturor acestor datorii, dar dacă le priveşti separat, parcă nu mai par de speriat!

Rac
Banii sunt azi cel mai mare inamic al planurilor tale. Ai avea mare nevoie de o suma consistentă pentru a duce la îndeplinire un anumit scop, dar când calculezi de ce dispui, nu prea ai motive de bucurie. Fă un efort să amâni marile investiţii, ba chiar şi plăţile care nu sunt acum obligatorii, deoarece nu stai tocmai bine pe acest plan.

Mai adună, mai pune un ban deoparte, acumulează sumele de care ai nevoie în timp îndelungat. Ispita de a cheltui acum ce ai strâns cu atâtea sacrificii e cam mare, deci spune-i nu! Rezistă atracţiei de a cumpără cine ştie ce lucru de care, hai recunoaşte, chiar nu ai musai nevoie acum!
 Leu
Profită de răgazul care ţi se oferă azi, pentru că vei vedea că nu e deloc o piedică, ci dimpotrivă, un bonus de timp de care chiar aveai nevoie. Te poţi opri un pic din iureşul unor evenimente pentru a descoperi fără grabă ce ai scăpat din vedere.

Nu trata un refuz, un obstacol sau chiar un eşec de moment că pe un dezastru, ci că pe o prelungire de timp pentru a mai încerca ceva. La a două încercare ar putea merge mult mai bine, deci foloseşte-te de orele primite cadou!

Horoscop 1 septembrie 2016 Fecioara
Ai mari rezerve dacă să te implici într-o afacere care pare bună, la prima vedere, dar prea observi în jur reacţii de neîncredere, încât te influenţează şi pe ţine. Poate e mai bine să ţii cont de sfaturile precaute din jur, pentru că tu eşti mai impulsiv din fire şi te-ai putea aventură într-o direcţie mai riscantă.

Poate cel care te trage acum de mânecă a trecut deja printr-o situaţie similară şi şi-a învăţat lecţia la timpul potrivit, iar acum te avertizează cu toată sinceritatea asupra problemelor pe care tu nu le vezi acum. Ascultă-l, nu e o piedică, ci doar o avertizare ce poate fi în avantajul tău!


 Balanţă

Indiferent din ce tabăra faci parte, a celor tineri sau a celor mai maturi, te bucuri de o bună cooperare cu cei din generaţia diametral opusă. Cei aflaţi la diferenţe mari de vârstă pot conlucra perfect astăzi, pentru că şi unii şi alţii au ceva de învăţat de la ceilalţi.

Cel matur va arată mai multă înţelegere pentru că a fost şi el cândva tânăr şi acceptă spiritul revoluţionar al celor tineri, iar cel încă novice recunoaşte experienţă şi superioritatea celui matur, că atare din această uniune de forţe nu se poate naşte decât ceva constructiv, reciproc avantajos.

Scorpion
Nu te baza pe ce îţi spun alţii că e mai bine să faci, pentru că tu vei obţine cele mai bune rezultate prin experimente proprii. Eşti mult prea creativ şi liber că să urmezi ordine date de alţii, deci permite-ţi libertatea de a o lua şi pe alte cai decât ţi se spune, de a mai încerca şi alte variante, pentru că vei descoperi cai mult mai interesante.

Fii tu temerarul, deschizătorul de drumuri, exploratorul trăsnit care vine şi cu alte idei decât toată lumea şi, chiar dacă mulţi nu sunt de acord cu ideile tale, nu le abandona. Într-o zi îţi vor da dreptate şi te vor urmă şi ei, dar, la început, orice pionier e privit cu un dram de ironie. Nu pune la suflet glumele lor, ci mergi pe calea ta cu elan!

 Săgetător
Chiar dacă atmosfera devine ceva mai tensionată în jurul tău, nu o privi că pe un atac la persoană, ci că pe motivaţia perfectă să te implici trup şi suflet pentru a arată că eşti bun. Spiritul combativ te cuprinde când îi vezi şi pe alţii că se implică atât de serios, şi reuşeşti să scoţi ce ai mai bun din ţine pentru a-şi demonstra supremaţia, valoarea, unicitatea.

Dacă reuşeşti să scoţi la lumina, în orice situaţie cu iz agresiv, doar partea pozitivă a lucrurilor, vei putea duce totul cu brio la capăt şi obţine succesul dorit, deci nu te lasă nicio clipă copleşit de critici, răutăţi, invidii. Zâmbeşte şi treci mai departe!

 Capricorn
Ai în preajma ta oameni pe care te poţi baza, în care poţi avea încredere, de la care vei primi soluţii practice, idei profitabile, sprijin concret. Nu sunt simple promisiuni, ci aceştia chiar pun umărul la problema care te frământă şi nu te lasă până nu văd că ai depăşit impasul.

Rareori poţi avea parte de asemenea sprijin, că atare profită din plin de generozitatea celor care îţi ţin companie, de experienţă pe care vor să ţi-o împărtăşească, de sfaturile bine documentate pe care le primeşti de la ei. Le vei păstra în memorie şi te vei folosi şi altădată de ele, deci deschide bine urechea şi captează toată informaţia utilă!


Vărsător

Ţine cont de sfatul foarte bun care vine azi din partea unei persoane mai mature sau cu mai multă experienţă, pentru că ştie ce spune şi merită ascultat. Îţi oferă un pont, o soluţie practică, o idee salvatoare care poate echilibra că prin farmec una din problemele care te frământă.

Nu stă să o analizezi pe toate fetele, pentru că sfatul e verificat şi şi-a arătat de multe ori eficientă. Dacă pui la îndoială, nu faci altceva decât să consumi timp şi energie pentru a ajunge la aceleaşi rezultate şi la aceeaşi concluzie: că e soluţia optimă, Foloseşte-te de acest pont preţios, pentru că lucrurile revin la normal dacă îl valorifici cu încredere.

Peşti

Conflictele care se încing peste tot sunt cele mai grele obstacole în planurile tale, dar dacă ai fi mai atent, ţi-ai da seama că lumea îţi răspunde cu aceeaşi moneda. Şi tu ai spus de multe ori nu la ideile altora, şi tu te-ai opus, şi tu ai pus beţe în roate, deci acum a venit vremea altora să judece părerile tale. Aceste dispute nu fac decât să încetinească proiectele începute, semn că există o comunicare deficitară aici şi trebuie reparată cumva.

Fiţi deschişi cu toţii spre dialog pentru că se poate ajunge la un consens dacă toată lumea îşi ţine sub control orgoliile şi dorinţa de a avea doar el dreptate. Calmează-ţi nervii, spiritul critic sau nevoia de a spune nu, şi ai să vezi că lucrurile vor merge iar că pe roate.

Horoscop 1 septembrie 2016 oferit de Acvaria. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *