Astăzi 20 Ianuarie 2018, Sâmbătă - Ultima actualizare la 19 Ianuarie 2018
Abonamente

Actualitate 10 Ianuarie 2018, ora 08:29

Horoscop 10 ianuarie 2018: Conjuncția Marte-Pluto are un efect uluitor

Marime Font

a

 

 
 
Chişinău
Hânceşti
Tiraspol
Chişinău 40 Hânceşti 39 Tiraspol 39
 

Conjunctia Marte-Pluto are in general un efect de dinamizare a tuturor tipurilor de activitati. Racul va avea o zi favorabilă pe toate planurile. Află ce ți-a pregătit astrele în această zi!

Horoscop 10 ianuarie 2018: BERBEC
Vei avea șanse să realizezi tot ceea ce ți-ai propus. Sunt favorizate în special relațiile cu colegii de muncă și partenerii de afaceri, precum și demararea unor proiecte noi. În a doua parte a zilei este posibil să ai musafiri sau să primești vești de la cineva departe.

Horoscop 10 ianuarie 2018: TAUR
În prima parte a zilei ai tendința să fi nemulțumit de tot ce se petrece în jurul tău. Nu te enerva pentru nimicuri și nu te lăsa provocat la discuții în contradictoriu deoarece ai putea să te cerți.
Horoscop 10 ianuarie 2018: GEMENI
Este posibil să suferi în plan sentimental, dar ești capabil să depășești destul de ușor. Ești activ în societate iar prietenii îți vor fi aproape.


Horoscop 10 ianuarie 2018: RAC
Această zi va fi favorabilă în toate domeniile! Vei avea șanse mari să depășești cu ușurință eventualele dificultăți și să realizezi tot ceea ce ți-ai propus. Relațiile sentimentale ar trebui să decurgă foarte bine, însă trebuie să acorzi mai multă atenției persoanei iubite.


Horoscop 10 ianuarie 2018: LEU
Este o zi favorabilă în plan financiar. La locul de muncă și în afaceri ai posibilitatea să reușești mici câștiguri. De asemenea, este posibil să faci planuri în ceea ce privește o investiție pe termen lung sau studiile unui membru al familiei. Nu neglija sănătatea și odihna!


Horoscop 10 ianuarie 2018: FECIOARĂ
În prima parte a zilei s-ar putea ivi posibilitatea de a demara o afacere nouă pe cont propiu. Nu te grăbi în a lua decizii deoarece există riscul să nu fie cea mai bună. Pe plan sentimental ai ocazia de a petrece cu persoana iubită o seară romantică.


Horoscop 10 ianuarie 2018: BALANȚĂ
S-ar putea să fi tentant să refuzi propunerea unei persoane apropiate de a face o mică afacere împreună. Analizează propunerea cu atenție, pentru că sunt șanse mari ca afacerea să fie mai avantajoasă decât pare. De asemenea, ar fi bine să acorzi mai multă atenție chestiunilor profesionale urgente, pentru că altfel există riscul de a suferi o pierdere sau o penalizare. În a doua parte a zilei este recomandat să fi cumpătat la masă, pentru a evita o posibilă problemă de sănătate.

Horoscop 10 ianuarie 2018: SCORPION
În prima parte a zilei este posibil să ai de făcut câteva drumuri scurte în interes profesional, pentru a rezolva o chestiune birocratică sau juridică. Dacă ai ezitări în privința unei investiții pe termen scurt, este recomandat să apelezii la sprijinul financiar și sfaturile unei persoane apropiate cu experineță în domeniu.


Horoscop 10 ianuarie 2018: SĂGETĂTOR
În această zi este una favorabilă pentru susținerea unui examen sau prezentarea unui proiect. De asemenea, este o zi bună pentru a face planuri de viitor pe termen lung.


Horoscop 10 ianuarie 2018: CAPRICORN
La locul de muncă sau afaceri pot avea loc schimbări care te favorizează. Ai posibilitatea să-ți asumi noi responsabilități și să te faci remarcat prin inițiative inspirate. În a doua parte a zilei s-ar putea să primești vești bune de la o rudă despre care nu mai știai nimic de mult timp. Este posibil să afli despre căsătoria unir persoane cunoscute.


Horoscop 10 ianuarie 2018: VĂRSĂTOR
Astăzi vei avea posibilitatea să finalizezi lucrări începute mai demult. De asemenea, este o zi bună pentru comunicatea cu partenerul de viață și cu prietenii însă nu uita de promisiunile făcute!


Horoscop 10 ianuarie 2018: PEȘTI
Chiar dacă nu ești foarte mulțumit de situația financiară, forma fizică și psihică excelentă te va ajuta să depășești mai ușor grijile de zi cu zi.

sursă: eastrolog.ro

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 19 Ianuarie 2018, ora: 14:56

Zeci de elevi şi profesori au fost premiaţi la Gala tinerelor talente, ediţia 2017

Circa 50 de elevi şi peste 40 de profesori de la şcoli de arte, licee şi colegii cu profil artistic din ţară au fost premiaţi astăzi de către Ministerului Educaţiei, Culturii şi Cercetării în cadrul Galei tinerelor talente, ediţia a II-a, care s-a desfăşurat la Muzeul...

( ) Citeşte tot articolul


Editorial 18 Ianuarie 2018, de Moni Stănilă

Bradul sau hoțul

În fiecare an în preajma sărbătorilor apare problema bradului. Pe de o parte cei ca mine – nici un Crăciun fără brad, pe de altă parte cei cu adevărat eco – bradul poate lipsi, iar o altă parte derutată și declarată eco – brad de plastic, uitând că fabricarea acelor...

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Ianuarie 2018, de Moni Stănilă

Mărul, inelul sau cununa

De Crăciun am ajuns acasă, în Țara Făgetului, unde – cum v-am mai spus și în alți ani – există cele mai frumoase cete de colindători: dubașii.

() Citeşte tot articolul

Editorial 16 Ianuarie 2018, de Dan Nicu

Dodon trebuie să plece

R. Moldova s-a transformat într-un stat în care e nevoie ca Parlamentul să-l suspende, din când în când, pe preşedinte, și să se poată face modificări în structura Guvernului.

() Citeşte tot articolul

Editorial 15 Ianuarie 2018, de Moni Stănilă

Crăciunul în tranșee

De sărbători avem mult timp liber și de multe ori îl consumăm, cu rost sau fără, în fața televizoarelor, ceea ce ne face să ne întrebăm despre cum sărbătoreau oamenii altădată.

() Citeşte tot articolul

Constantin Tănase 15 Ianuarie 2018, de Constantin Tănase

... pe sub deal, pe sub pădure...

 (Fabulă modernă cu morală eternă) ... cu alte cuvinte, pe sub deal, pe sub pădure se duc fetele la mure. Să se știe însă că treaba nu-i simplă, ci intercontextuală, alegorică, misterioasă și geopolitică, deoarece, dealul e fiul legitim al Carpaților, iar pădurea e fiica dreaptă a...

() Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Decembrie 2017, de Marin Basarab

Domnule Jereghi, ne așteptam să turnați filme, nu să vă turnați colegii

„Noi îl mustrăm întotdeauna pe tovarășul Stalin, și da, cu siguranță o merită. Însă eu vreau să întreb – cine a scris 4 milioane de denunțuri?” (Serghei Dovlatov)

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Decembrie 2017, de Octavian Țâcu

Dosarul Centenarului (V): Sfatul Țării în polemica dintre Ioan Pelivan și Pavel Miliukov

Spuneam în articolul precedent dedicat problemei legitimității Sfatului Țării la Conferința de Pace de la Paris (1919), că unul din cei mai importanți și înflăcărați apărători ai intereselor Basarabiei a fost Ion Pelivan.  

() Citeşte tot articolul