Horoscop

HOROSCOP 12 FEBRUARIE 2016

Taur

E momentul intropecției, observării mediului fără a interveni, recăpătării unui echilibru interior de care te-ai îndepărtat în ultima vreme. Foloseşte aceste zile pentru orice demers care simţi că te poate ajuta în sensul relaxării, vindecării, schimbării percepţiei, transformării interioare. Fii atent la mesajele care ajung la tine, fii gata să-ţi asumi responsabilitatea pentru tot ce ai în acest moment şi să alegi diferit pentru a crea ceva nou… dacă vrei.

Gemeni

O zi ca o poartă către noi posibilităţi, proiecte, idei. Luna se află în Berbec, într-un context care te inspiră să închizi unele capitole/relaţii şi să păşeşti în noi spaţii şi experienţe. 

Rac

Sunt posibile noi începuturi care vizează cariera, statutul profesional, zona de putere şi autoritate. Prin urmare, e esenţial să fii prezent, să faci alegeri în funcţie de intuiţia ta şi nu în funcţie de contexte sociale sau păreri auzite de la alţii. 

Leu

Parcă dintr-odată înţelegi clar care este următorul pas de făcut, ce capitole sunt de închis şi ce alte drumuri de explorat. Un lucru e cert: vrei ceva nou, vrei să te mişti într-un spaţiu altfel, să creezi ceva diferit, o viaţă nouă cu mai mai multă deschidere, acţiune, mişcare, inspiraţie, bucurie. 

Fecioara

Pentru tine, Luna în Berbec deschide o cale nouă spre abundenţă, prin transformare interioară. Transformarea interioară uneori pare să fie provocată de factori exteriori, cum ar fi pierderi materiale, rupturi relaţionale sau alte experienţe aşa-zis provocatoare. Însă, indiferent ce experienţe trăieşti acum, ele îţi sunt utile pentru a crea un nou tu, un nou mod de a trăi, cu mai multă uşurinţă şi abundenţă. Cheia? Acceptarea şi conştiența!

Balanţă

E posibil să nu fie confortabil ce vezi astăzi în relaţiile tale şi în jurul tău în general. Într-un fel sau altul, ceea ce vezi este ceea ce ai creat. Aşadar, priveşte-te în oglinzile exterioare, înţelege cine eşti şi cum ai contribuit la realitatea relaţională pe care ai ales-o. 

Scorpion

Energia acestei zile este una a înnoirii, schimbării, reinventării. Este vizată zona muncii, a serviciului, a calităţilor şi cunoştinţelor pe care le pui în slujba altora. E posibil să iasă la suprafaţă tot felul de temeri…

Săgetător

Pe tine, contextul astrologic te susţine, reprezentând un avant de care aveai nevoie. Zona vizată de prezenţa Lunii în Berbec este cea a creativităţii, iubirii, inspiraţiei, inocenţei. 

Capricorn

Când nu te aşezi în calea lor, dorinţele sufletului se împlinesc. Iată tema acestor zile, pentru tine. E momentul să conştientizezi că uneori e mai bine să laşi lucrurile să curgă, iar tu să te laşi în voia curentului, fără a încerca să controlezi şi să organizezi totul în cel mai mic detaliu.

Vărsător

Informaţii, veşti, idei, inspiraţie. Această zi conţine o energie extraordinară în ce priveşte schimbul de informaţii, curiozitatea fiindu-ţi mentor. Nu-ţi rămâne decât să triezi tot ce vine la tine şi să-ţi dozezi energia alegând conştient, cu cine vorbeşti, cu cine te întâlneşti, cât, în ce condiţii. 

Peşti

Este un moment revelator care se poate concretiza într-o schimbare benefică de direcţie, dacă eşti deschis, dispus să-ţi consolidezi încrederea în tine şi să te vezi aşa cum eşti cu adevărat. 

sursa: incomemagazine.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *