Astăzi 20 Ianuarie 2018, Sâmbătă - Ultima actualizare la 19 Ianuarie 2018
Abonamente

Actualitate 12 Ianuarie 2018, ora 08:00

Horoscop 12 ianuarie 2018: Zodia care va avea o ZI PERFECTĂ din toate punctele de vedere

Marime Font

a

 

 
 
Chişinău
Hânceşti
Tiraspol
Chişinău 40 Hânceşti 39 Tiraspol 39
 

Configurația astrală a zilei de azi este marcată de cuadratura Venus-Uranus. Balanța va avea o perioadă favorabilă din toate punctele de vedere însă nu toate zodiile vor avea acest noroc. Iată ce ți-au rezervat astrele pentru astăzi!

Horoscop 12 ianuarie 2018: BERBEC
La locul de muncă sau în afaceri poți avea realizări frumoase dar nu este exclus să ai de muncă mai mult decât te așteptai. Un coleg sau un partener invidios ar putea încerca să te implice într- ceartă. Nu te lăsa provocat!


Horoscop 12 ianuarie 2018: TAUR
În activitatea profesională sau în afaceri este posibil să întâmpini dificultăți din cauza unui coleg ce nu și-a respectat o promisiune. Dacă ai de cumpărat un obiect de valoare, ar fi bine să nu te grăbești deoarece azi ai tendința de a cheltui prea mult sau de a acționa sub impulsul momentului.
Horoscop 12 ianuarie 2018: GEMENI
Dacă pleci într-o călătorie, fi prudent și nu te grăbi. Există riscul să fi implicat într-un accident de circulație. De asemenea, evită discuțiile importante în plan profesional sau în afaceri, pentru că se pare că nu ești în cea mai bună formă. În a doua parte a zilei puteți petrece momente plăcute împreună cu prietenii. Nu-ți neglija partenerul de viață!


Horoscop 12 ianuarie 2018: RAC
Este posibil ca familia să nu fie de acord cu intenția ta de a face un împrumut pentru rezolvarea unei probleme din locuință. Relația cu partenerul de viață ar putea fi tensionată din cauza unei divergențe de opinii cu privire la un grup de prieteni.


Horoscop 12 ianuarie 2018: LEU
În prima parte a zilei este posibil să încasezi o sumă importantă. Ar putea fi vorba despre recuperarea unei datorii sau despre un credit pe care l-ai solicitat de curând. În această zi posibil să nu fi în cea mai bună formă intelectuală și sp ai dificultăți de concentrare. prin urmare, ar fi de preferat să amâni negocierile și deciziile importante în plan profesional sau în afaceri.


Horoscop 12 ianuarie 2018: FECIOARĂ
Ai ocazia să faci schimbări importante în viață, mai ales pe plan sentimental. Sunt favorizare relațiile de prietenie și de parteneriat. De asemenea, te poți baza pe intuiție.


Horoscop 12 ianuarie 2018: BALANȚĂ
Se pare că parcurgi o perioadă favorabilă din toate punctele de vedere. Ai șanse de reușită atât în plan financiar, cât și în viața socială. Relația cu persoana iubită ar trebui să fie amoroasă, iar în relațiile cu membrii familiei nu se intervăd probleme deosebite. Azi nu este recomandabil să faci cumpărături deoarece ai tendința de a cheltui prea mult sau de a cumpăra lucruri de care nu ai nevoie.


Horoscop 12 ianuarie 2018: SCORPION
În prima parte a zilei este posibil să ți se propună un loc de muncă sau o colaborare. Analizează propunerea cu atenție, fiindă s-ar putea să nu fie exact ceea ce pare. De asemenea, nu lua decizii în grabă!


Horoscop 12 ianuarie 2018: SĂGETĂTOR
O persoană apropiată ar putea fi dispus să te ajute financiar ca să poți finaliza o activitate casnică pe care ai început-o cu ceva timp în urmă. Poți profita de ocazie, însă discută condițiile înțelegerii cu prudență și diplomație.


Horoscop 12 ianuarie 2018: CAPRICORN
Dacă intenționezi să faci o tranzacție imobiliară, în prima parte a zilei este posibil să se ivească o oportunitate avantajoasă. Familia îți va acorda toată încrederea și te va susține necondiționat, însă astăzi nu este cazul de a lua decizii cu implicații financiare.


Horoscop 12 ianuarie 2018: VĂRSĂTOR
S-ar putea să te simți puțin descurajat de numărul problemelor pe care le ai de rezolvat azi. De asemenea, tot astăzi nu este o zi bună pentru investiții sau pentru a cumpăra obiecte de valoare.


Horoscop 12 ianuarie 2018: PEȘTI
În prima parte a zilei este posibil să dobândești un câștig financiar important dintr-o tranzacție comercială. Astăzi sunt favorizate activitățile casnice și ai posibilitatea să faci o schimbare care te îmbunătățești confortul locuinței. Spre seară poți face planuri de viitor împreună cu persoana iubită.

sursă: eastrolog.ro

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 19 Ianuarie 2018, ora: 14:56

Zeci de elevi şi profesori au fost premiaţi la Gala tinerelor talente, ediţia 2017

Circa 50 de elevi şi peste 40 de profesori de la şcoli de arte, licee şi colegii cu profil artistic din ţară au fost premiaţi astăzi de către Ministerului Educaţiei, Culturii şi Cercetării în cadrul Galei tinerelor talente, ediţia a II-a, care s-a desfăşurat la Muzeul...

( ) Citeşte tot articolul


Editorial 18 Ianuarie 2018, de Moni Stănilă

Bradul sau hoțul

În fiecare an în preajma sărbătorilor apare problema bradului. Pe de o parte cei ca mine – nici un Crăciun fără brad, pe de altă parte cei cu adevărat eco – bradul poate lipsi, iar o altă parte derutată și declarată eco – brad de plastic, uitând că fabricarea acelor...

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Ianuarie 2018, de Moni Stănilă

Mărul, inelul sau cununa

De Crăciun am ajuns acasă, în Țara Făgetului, unde – cum v-am mai spus și în alți ani – există cele mai frumoase cete de colindători: dubașii.

() Citeşte tot articolul

Editorial 16 Ianuarie 2018, de Dan Nicu

Dodon trebuie să plece

R. Moldova s-a transformat într-un stat în care e nevoie ca Parlamentul să-l suspende, din când în când, pe preşedinte, și să se poată face modificări în structura Guvernului.

() Citeşte tot articolul

Editorial 15 Ianuarie 2018, de Moni Stănilă

Crăciunul în tranșee

De sărbători avem mult timp liber și de multe ori îl consumăm, cu rost sau fără, în fața televizoarelor, ceea ce ne face să ne întrebăm despre cum sărbătoreau oamenii altădată.

() Citeşte tot articolul

Constantin Tănase 15 Ianuarie 2018, de Constantin Tănase

... pe sub deal, pe sub pădure...

 (Fabulă modernă cu morală eternă) ... cu alte cuvinte, pe sub deal, pe sub pădure se duc fetele la mure. Să se știe însă că treaba nu-i simplă, ci intercontextuală, alegorică, misterioasă și geopolitică, deoarece, dealul e fiul legitim al Carpaților, iar pădurea e fiica dreaptă a...

() Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Decembrie 2017, de Marin Basarab

Domnule Jereghi, ne așteptam să turnați filme, nu să vă turnați colegii

„Noi îl mustrăm întotdeauna pe tovarășul Stalin, și da, cu siguranță o merită. Însă eu vreau să întreb – cine a scris 4 milioane de denunțuri?” (Serghei Dovlatov)

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Decembrie 2017, de Octavian Țâcu

Dosarul Centenarului (V): Sfatul Țării în polemica dintre Ioan Pelivan și Pavel Miliukov

Spuneam în articolul precedent dedicat problemei legitimității Sfatului Țării la Conferința de Pace de la Paris (1919), că unul din cei mai importanți și înflăcărați apărători ai intereselor Basarabiei a fost Ion Pelivan.  

() Citeşte tot articolul