Astăzi 26 Septembrie 2017, Marţi - Ultima actualizare la ora 06:56
Abonamente

Actualitate 13 Septembrie 2017, ora 07:22

HOROSCOP 13 SEPTEMBRIE 2017. Regrete amoroase pentru nativii din această zodie

Marime Font

a

 
 
Chişinău
Hânceşti
Tiraspol
Chişinău 40 Hânceşti 39 Tiraspol 39
 

Trigonul Venus-Saturn predispune la o responsabilitate sporită în domeniul sentimental. Chiar dacă responsabilitatea se răsfrânge și asupra familiei sau asupra partenerului de viață actual, pot să apară regrete pentru o legătură amoroasă veche.

 HOROSCOP BERBEC

Dimineață s-ar putea să amânați o călătorie în interes de familie, din cauza banilor. Este momentul să vă concentrați asupra proiectelor ambițioase, pe termen lung. Spre seară s-ar putea să fiți invitat la o petrecere. Vă sfătuim să vă eschivați, este mai bine să rămâneți acasă.HOROSCOP TAUR

Dimineață s-ar putea să fiți inhibat și să nu vă exprimați prea clar. Vă recomandăm să evitați întâlnirile cu prietenii, pentru că este posibil să fiți înțeles greșit din cauza problemelor de comunicare. Astăzi nu este indicat să faceți investiții sau să cumpărați obiecte de valoare.

HOROSCOP GEMENI

În cursul dimineții v-ar putea indispune o problemă minoră de sănătate. Nu sunteți prea sociabil și preferați să fiți singur. Vă sfătuim să nu refuzați dialogul cu prietenii sau cu partenerul de viață. Spre seară, o rudă apropiată reușește să vă redea bună dispoziție.

HOROSCOP RAC

Astăzi aveți tendința de a fi prea puțin sociabil și există riscul să suferiți pierderi în afaceri. Astrologii vă recomandă să evitați călătoriile lungi și să amânați eventualele negocieri. Nu este exclus să suferiți o dezamăgire pe plan social. Relațiile sentimentale nu au de suferit, cu condiția să fiți mai atent la problemele partenerului de viață.

HOROSCOP LEU

Se pare că sunteți inhibat și irascibil. Fiți prudent și evitați cearta cu colegii de seviciu! Puteți să vă ascultați intuiția. Este momentul să vă implicați mai mult în problemele casei.

HOROSCOP FECIOARĂ

În prima parte a zilei s-ar putea să nu aveți chef să discutați cu nimeni și nici măcar să rezolvați problemele care vă privesc în mod direct. Fiți atent la locul de muncă, pentru că există riscul să stricați relațiile cu colegii! Vă recomandăm să fiți mai sociabil. Problemele care vă frământă nu sunt chiar atât de grave.

HOROSCOP BALANȚĂ

La locul de muncă sau în afaceri sunteți foarte bine dispus și munciți cu tragere de inimă. Aveți însă grijă, pentru că se pare că sunt colegi care vă sapă! Astăzi șansele de câștiguri materiale sunt mult diminuate. Vă sfătuim să acordați mai multă atenție partenerului de viață. Puteți face împreună planuri pentru cămin.

HOROSCOP SCORPION

În prima parte a zilei s-ar putea să simțiți nevoia să vorbiți cu cineva despre problemele sentimentale. Aveți impresia că sunteți neglijat. Vă sfătuim să nu vă lăsați pradă sentimentelor, întrucât riscați să deveniți melancolic. Nu fiți morocănos! O asemenea atitudine poate accentuă neînțelegerile cu persoană iubită.

HOROSCOP SĂGETĂTOR

S-ar putea să pierdeți o afacere profitabilă, din cauza prudenței exagerate. Se pare că nu sunteți prea sociabil și riscați să vă izolați de cei din jur. Când vă veți da seamă, ar putea fi prea târziu. După-amiază puteți să vă gândiți la planuri de viitor și să vă bucurați de armonia din familie.

HOROSCOP CAPRICORN

În prima parte a zilei s-ar putea să fiți indispus și cei din jur vor încerca să vă scoată din starea de apatie în care ați căzut. De vina pot fi oboseală acumulată și problemele financiare, care vă preocupa serios. Ar fi bine să nu luați decizii de unul singur. De asemenea, astrologii vă recomandă să nu vă implicați în activități importante.

HOROSCOP VĂRSĂTOR

Se pare că vă concentrați mai greu, din cauza neînțelegerilor cu persoana iubită. De aceea, și dificultățile de la locul de muncă vi se păr mai mari decât de obicei. Puteți câștiga bani cu ușurință, cu condiția să nu vă forțați norocul. Vă recomandăm să fiți mai atent cu cei din jur. Ascultați sfaturile celor apropiați!

HOROSCOP PEȘTI

Astăzi aveți șanse de succes în afaceri. Este posibil să încheiați un contract sau să găsiți un al doilea serviciu. Vă recomandăm să evitați discuțiile în contradictoriu. Nu refuzați sfaturile unei persoane cu mai multă experiență!

Sursă: eastrolog.ro

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 25 Septembrie 2017, ora: 20:16

Presedintele Lituaniei: Rusia este un STAT TERORIST

Presedintele Lituaniei: Rusia este un STAT TERORIST

Într-un interviu pentru publicatie Delfi, presedintele Lituaniei, Dalia Grybauskaitė a explicat de ce consideră ca Rusia este un stat terorist.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Septembrie 2017, ora: 18:17

Un consilier socialist renunță la mandat

Un consilier socialist renunță la mandat

 eg Onișcenco renunță la mandatul de consilier municipal, cerând ridicarea acestuia din proprie inițiativă, transmite IPN.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Septembrie 2017, ora: 16:18

Cum ar putea fi afectați românii de rezultatele obținute de AfD la alegerile din Germania

Cum ar putea fi afectați românii de rezultatele obținute de AfD la alegerile din Germania

Românii care locuiesc în Germania, sau cei care ar vrea să se mute acolo, ar putea fi afectați direct de rezultatul obținut de AfD la alegerile de duminică, în cazul în care aceștia ajung la putere și își impun unele dintre măsurile promise în campania...

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 25 Septembrie 2017, ora: 14:58

(FOTO) Apelul liderului de la Tiraspol, ignorat de șeful guvernului acestuia. Alexandr Martînov SURPRINS cum face cumpărături la Chișinău

(FOTO) Apelul liderului de la Tiraspol, ignorat de șeful guvernului acestuia. Alexandr Martînov SURPRINS cum face cumpărături la Chișinău

În dorința de a-și satisface propriile necesități, oficialii din așa-zisa republică transnistreană sunt gata să ignore avertismentele administrației de la Tiraspol. Așa s-a întâmplat în cazul pretinsului premier separatist, Alexandr Martînov, care a fost...

( ) Citeşte tot articolul

Politică 25 Septembrie 2017, ora: 13:18 de Irina Tabaranu, Dorin Galben

referendum pentru chișinău POLITICĂ / Ce ar trebui să facem de ziua lui Mihai Ghimpu?

POLITICĂ / Ce ar trebui să facem de ziua lui Mihai Ghimpu? Din editia print

( ) Citeşte tot articolul


Constantin Tănase 25 Septembrie 2017, de Constantin Tănase

Să i-o spui lui mutu

Eu sincer nu aș vrea ca să mai fim prostiți o dată de cel care acum ni se prezintă drept „al nostru Vlad Filat”. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 24 Septembrie 2017, de Moni Stănilă

Gândul la moarte – sănătatea sufletului?

Probabil unii dintre voi știți că Sfinții Părinți ne-au îndemnat întotdeauna să fim cu gândul la moarte ca să ne păzim sufletele. 

() Citeşte tot articolul

Atitudini 22 Septembrie 2017, de Marin Basarab

De ce nu se fac filme documentare în Moldova?

În Republica Moldova nu se face film documentar.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 22 Septembrie 2017, de Pavel Păduraru

Mica adunare socialistă din Cahul, Bălți și Anenii Noi

Și atunci când zic că n-am să mai scriu despre Igor Dodon întotdeauna greșesc, pentru că intemperiile politice create de către el nu au sfârșit. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 22 Septembrie 2017, de Ana Gabor

Suntem ca niște nasturi prost încheiați...

Tabloul politic din R. Moldova din ultima vreme îmi amintește de versul „Ce ne unește, ne și desparte". 

() Citeşte tot articolul

Editorial 21 Septembrie 2017, de Moni Stănilă

Ce înseamnă de fapt toleranța religioasă

Într-un context în care creștinismul tinde să devină marele bau-bau al unei civilizații care nu se mai poate înțelege pe sine și în care musulmanii sunt percepuți victime și călăi în aceeași frază, ajungem să confundăm globalismul cu ideologia (comunistă) a egalizării,...

() Citeşte tot articolul

Editorial 20 Septembrie 2017, de Constantin Tănase

…Peste patria-nspumată (Eseu post-modernist)

…Peste patria-nspumată Vestitorul de furtună duhul răzvrătirii cântă; satele din R. Moldova fac folclor apocaliptic despre zâne preafrumoase care pleacă-n istanbuluri pe dolari să-și vândă trupul; moși cu albe-dalbe plete exorcism comit în public, invocând lupta de...

() Citeşte tot articolul

Editorial 20 Septembrie 2017, de Irina Tabaranu

Ajutați-o pe Moldova 1 să-și îndeplinească obligațiile...

Protestul de duminică a avut un traseu mai neobișnuit. Dacă până acum erau pichetate doar sediile unor partide sau unele instituții de stat, de data aceasta PAS și PPDA au hotărât să meargă și la sediul postului public Moldova1, televiziunea „poporului”.

() Citeşte tot articolul

Editorial 19 Septembrie 2017, de Moni Stănilă

Ethno Jazz festival

Aflat deja la cea de a XVI-a ediție, Ethno Jazz Festival a ajuns să fie unul dintre cele mai importante evenimente muzicale din Moldova. Ediția actuală va aduce pe scenă participanți din Franţa, Germania,

() Citeşte tot articolul

Constantin Tănase 19 Septembrie 2017, de Constantin Tănase

Imposibilul Filat și tejghetarii de opinii

Fenomenul „jurnalismului plătit” există; într-un capitalism sălbatic în care valoarea supremă este banul, unde totul se vinde și se cumpără, nu poate să nu existe și un comerț cu opinii.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 18 Septembrie 2017, de Octavian Țâcu

Reconcilierea unirilor

Duminica trecută am fost invitat la Congresul al II-lea al Partidului Acțiune și Solidaritate.

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Septembrie 2017, de Dan Nicu

Dorin Chirtoacă, pe nedrept, la stâlpul infamiei

Primarul Chişinăului este supus de câteva luni unei campanii de denigrare fără precedent în Republica Moldova.

() Citeşte tot articolul


 

 Cele mai citite articole Timpul.md