Horoscop

Horoscop 14 ianuarie 2017

Berbec 

Chiar dacă nu cunoşti situaţia de faţă în cele mai mici amănunte, nu te cramponă de aceste fleacuri, ci continuă ce ai început. Apar suficiente semne pe parcurs care să-ţi garanteze faptul că eşti pe calea cea bună, deci nu trebuie să cunoşti chiar toate aspectele dinainte de a porni. Ele mai apar şi după aceea, ba se mai şi schimbă deseori, că atare cel mai bine e să te laşi dus spre ţintă finală de acest val care ba urcă, ba coboară, ba mai da şi înapoi. Intuiţia îi transmite că e bine ce faci, deci abandonează-te cu încredere totală în sensul în care eşti dus că o barcă pe valuri.

Taur 

Eşti într-o faza creativă în care poţi lasă imaginaţia să zboare încotro vrea iar această totală libertate de gândire este benefică pentru a descoperi o mulţime de idei noi şi bune. Nu acceptă să-ţi spună alţii ce să faci, nici nu urmă orbeşte ordinele altora, pentru că tu personal ai mai multe resurse pentru a-ţi croi singur drumul către ceea ce vrei să obţii. Cu cât ai mai multă libertate de mişcare şi de creaţie, cu atât rezultatele vor fi mai grozave, deci permite-ţi să visezi în voie cu ochii deschişi că să construieşti totul exact aşa cum îţi place. Va ieşi perfect doar prin propria ta fantezie!

Gemeni

Ai tendinţa de a fugi de lume, de a te retrage în carapacea ta pentru a-ţi linge rănile, pentru a plânge în taină, pentru a te gândi numai la dorinţele tale neîmplinite. Nu face asta, nu ai nevoie de aşa ceva, ci trebuie să profiţi de orice invitaţie de a te scoate din apatie şi melancolie. Nu ai motive să te izolezi aşa de oameni, când afară te aşteaptă acţiune, dinamism, veselie, distracţie. Te simţi oarecum neînţeles, ai avea nevoie de ceva doar pentru sufletul tău ce nimeni nu-ţi oferă, dar nu te fixă pe o singură sursă a fericirii tale. Poţi primi altceva în loc, mult mai bun, totul e să accepţi tu alternativele fără să te încăpăţânezi să te auto-pedepseşti.

Rac

Nu fi atât de critic cu cei din jurul tău, ci priveşte-i aşa cum sunt. Bine, n-or fi ei perfecţi, nici tu nu eşti la urmă urmei, dar în loc să le scoţi în evidenţă numai defectele, ce-ar fi să vezi că au şi o lungă lista de calităţi care merită puse mai mult în valoare. E bine să-i vezi aşa cum sunt, şi să renunţi la aşteptări inutile. Dacă speri de la oameni mai mult decât pot ei oferi, rişti să suferi o decepţie, dar nici să-i coborî la extremă cealaltă – cum că nu sunt buni de nimic şi merită să-i priveşti numai de sus – nu e cea mai corectă atitudine. Fii cât se poate de obiectiv, cinstit cu ei, realist, şi pune-te un pic în pielea lor, să vezi ce-ai simţi dacă ai fi tratat aşa cum îi tratezi tu?
Citeşte şi: Horoscop ţigănesc ianuarie 2017

Leu 

E vânzoleală mare în jurul tău şi dai peste oameni şi mai nervoşi care agită şi mai mult spiritele. Nu poţi rămâne impasibil la starea de tensiune care se creează şi e absolut normal să te enervezi şi tu odată în plus când toată lumea din jur face tărăboi. A încerca să aplanezi tensiunile e absolut inutil, că atare canalizează energia în exces spre un domeniu care chiar are nevoie de violenţă, ambiţie, impulsivitate, autoritate. Folosite cu cap, acestea pot deveni calităţi şi pot genera rezultate demne de laudă, nu doar nervi şi conflicte.
Fecioara Horoscop 14 ianuarie 2017

Opreşte-te din mers dacă vezi că toate elementele din jur par a evolua exact invers decât ai dori tu. Primeşti suficiente avertismente că sensul ales nu duce acolo unde vrei: frâne, refuzuri, obstacole, amânări, toate acestea ar trebui să te pună pe gânduri. Când nimic nu înaintează, e mai degrabă un semn că nu mergi în direcţia cea bună şi ar fi bine să cauţi un plan de rezervă. Nu ai nici un spor când vezi că nimeni nu te susţine în ceea ce faci, când vezi în ochii tuturor îndoială şi neîncredere, deci gândeşte-te încă o dată dacă merită să mai consumi energie pentru ceva ce stă pe loc de la o vreme.

Balanţă 

Stai şi cântăreşti la rece o situaţie şi ajungi la o singură concluzie: să-i pui punct aici. Consideri că nu merită să mergi mai departe, nici să tot cari după ţine la nesfârşit o stare de lucruri care nu va mai aduce nimic nou, că atare pregăteşte-te să spui stop acum. De mâine te vei putea detaşa de toate, dar acum dedică-te unui bilanţ final care să te ajute să tragi linie: a fost bine, a fost rău? Acum poţi spune mai clar pe ce nivel ai ajuns şi apoi să închizi definitiv acel capitol, gata să te apuci de altceva.

Scorpion 

Nu fi copil, prea o faci pe supăratul de la un fleac. Poate eşti jignit sau nemulţumit, dar nu are rost să te comporţi că şi cum toată lumea ar avea ceva cu ţine. Te porţi de parcă ai fi în stare să-ţi iei jucăriile şi să pleci, când problema această poate fi depăşită mult mai bine cu un dram de umor! Nu pune la suflet şi nu te întrista pentru cine ştie ce reacţie agresivă din partea vreunui amic. Şi tu eşti irascibil, nu uită, iar acum eşti mai sensibil că oricând, aşa e, dar chiar nu merită să faci atâta caz pentru o banală vorba aruncată în vânt. Întoarce-i-o şi tu celui care te-a atacat şi ai să te simţi şi mai bine!

Săgetător

Cauţi nod în papură la orice, chiar şi la acele direcţii care sunt clare, sigure şi nu ar merită să fie tratate cu atâta suspiciune, cum faci tu acum! Alungă temerile inutile din mintea sau din sufletul tău, pentru că direcţia în care mergi nu ascunde nimic riscant sau periculos, aşa cum şi se pare ţie. Deşi ai impresia că înaintezi într-o direcţie amăgitoare, merită să mergi mai departe, fără să te temi de propriile decizii, pentru că fiecare gând de acum creează de fapt acţiunile de mâine. Nu are rost să priveşti spre viitor cu gânduri negative.

Capricorn

Dacă te simţi dat la o parte pe nedrept, încearcă să nu pui la suflet această senzaţie, pentru că faci presupuneri greşite. Nimeni nu are nimic cu ţine, nimeni nu te marginalizează şi nu te tratează incorect, că atare nu-i privi pe ceilalţi că şi cum ţi-ar dori răul. Impresia pe care ţi-au format-o poate fi complet eronată şi ai putea reacţiona anapoda la un cuvânt aruncat în vânt, la o grimasă nelalocul ei, la o replică neadecvată. Oameni sunt şi ei, de ce vrei să fie perfecţi? Că atare nu te gândi că în spatele unor mici semnale s-ar află intenţii urâte sau cine ştie ce alte atacuri îndreptate împotriva ta. Nu face scenarii atât de mari, deoarece nimic nu e aşa cum pare!

Vărsător

O veste proastă îţi strică toată ziua şi nu mai găseşti în ţine forţă sau motivaţia de a duce mai departe un plan care deja scârţâie. Ai impresia că ţi s-au înecat toate corăbiile, că nu se mai poate face nimic şi fiecare nou element negativ care apare te întristează din ce în ce mai mult până ajungi în faţă renunţării. Din păcate, nu toate merg perfect, ci priveşti cu ochii tăi cum se duce de râpă un proiect de la care aveai mari speranţe, dar trebuie să-l abandonezi, pentru că nu mai ai încredere în el. O schimbare majoră de direcţie te ia prin surprindere şi, pe moment, nu ştii de ce să te agăţi.

Peşti 
Nu te poţi detaşa de o emoţie din trecut care are încă influenţă asupra ta. Te năpădesc regretele, nostalgiile, amintirile nu tocmai plăcute şi retrăieşti aproape identic un eveniment din trecut cu un impact emoţional maxim asupra ta. Doare încă, nu poţi uită sau ierta ceva, dar merită să treci în revista cele întâmplate pentru a înţelege, după atâta timp, cu alţi ochi unde ai greşit. Dacă se întâmplă şi a două oară acelaşi lucru, e semn ori că ţi se mai acordă o şansă de a face totul bine, ori mai ai nişte lecţii de învăţat de aici.

Horoscop oferit de acvaria.com. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *