Horoscop

Horoscop 15 februarie 2017

Berbec – Horoscop 15 februarie 2017

În interiorul tău e o furtună de trăiri şi de gânduri greu de controlat ce te face să te comporţi ciudat. Mulţi vor interpreta greşit atitudinea ta, pentru că, din cauza stresului, eşti mai tăcut, mai retras, mai pasiv, fără să faci nimic, că să nu strici ceva. Mulţi vor spune că eşti slab, că e un semn de teamă sau de laşitate ceea ce afişezi tu, dar tu consideri că e mai înţelept să stai pe margine, fără să intervii, mai ales atunci când atmosfera e încărcată. Dacă ai spune ceva, ai putea tensiona şi mai mult lucrurile, că atare încerci să te abţii cât poţi, să nu faci ceva nelalocul lui.

Taur Horoscop 15 februarie 2017

Tu îţi vezi de treaba cu seriozitate şi simt de răspundere, dar nu la fel se poate spune de cei care îţi stau alături şi care fac tot posibilul să profite de eforturile tale şi să tragă, mai apoi, succesul doar pe turtă lor. Fii foarte atent cu cine lucrezi sau cui îţi oferi azi serviciile, că nu cumva să fie vorba de nişte profitori mincinoşi care se bucură de tot ceea ce faci, iar la final îşi asumă ei toate creditele, uitând chiar să-ţi şi mulţumească pentru rolul jucat de ţine. Mai bine îţi urmăreşti doar propriile tale scopuri, cu un dram de egoism chiar, pentru că azi nu merită să oferi nimic celor care îţi ţin companie.

Gemeni Horoscop 15 februarie 2017

Oboseală acumulată în ultima vreme îşi spune cuvântul într-o activitate în care ai nevoie de concentrare, de atenţie, de efort fizic. Nu prea dai randament, poate şi pentru că îţi lipseşte o motivaţie, ceva care să te împingă de la spate, fără să te tot plângi de una, de altă. Nici anturajul nu prea îţi este de folos, de parcă ai fi nimerit printre oameni la fel de demoralizati, de extenuaţi mental sau fizic, de dezinteresaţi de roadele finale ale acestei munci, şi cum nimeni nu reuşeşte să scape de această stare de apatie, nici rezultatele nu se ivesc. Fă un efort să lupţi cu plictiseală!

Rac Horoscop 15 februarie 2017

Te afli într-un anturaj preponderent feminin, dar în care nu te simţi prea în largul tău, de parcă nu s-ar discuta lucruri care să te intereseze şi pe ţine. Faci cumva opinie separată, chiar dacă eşti de acelaşi sex că tovarăşele tale, pentru că tu ai cu totul alte probleme pe cap. Se discuta despre cumpărături, despre preţuri, despre activităţi mondene, or tu eşti acum stresat de cu totul alte aspecte. Dacă nu-ţi găseşti locul în acest mediu, fă un efort să pleci de aici, că să nu strici atmosfera în jurul tău cu o stare de indiferenţă care-i poate deranja pe ceilalţi.

Leu Horoscop 15 februarie 2017

Eşti pretenţios şi nu te mulţumeşti cu puţin, că atare ai putea refuză diverse oferte dacă nu se ridică la nivelul aşteptărilor tale actuale. Simţi că ar fi bine să mai aştepţi o vreme, decât să accepţi ceva din lipsa de variante mai bune. Consideri că merită să mai stai pe tuşa, să se mai adune soluţii profitabile, şi să nu te opreşti la prima care se iveşte. Răbdarea de care dai dovadă acum va fi răsplătită cândva cu rezultate de zile mari care îţi vor demonstra că nu trebuie să faci compromisuri şi să te mulţumeşti cu ce ţi se oferă. Mai aşteaptă, mai acumulează informaţii!

Fecioara Horoscop 15 februarie 2017

Ai grijă la cuvintele dure pe care le spui astăzi, pentru că rişti să distrugi o relaţie. Nervii sunt normali la oricine, dar a-i lasă să se manifeste în voi nu e în avantajul unei relaţii de prietenie sau de colaborare. Într-un astfel de moment, când scapi discuţia de sub control, se poate ajunge la critici, la acuze, la atacuri verbale ce pot genera mai apoi o despărţire. Dacă simţeai că e nevoie de această ruptură, vei profită de curajul care te copleşeşte pentru a spune tot ce aveai pe suflet, dar dacă e un om la care ţii, despărţirea această va declanşa mai apoi mari regrete. Încearcă să repari ce ai stricat, să dregi busuiocul şi chiar să-ţi ceri scuze cu mai mult curaj, lăsând orgoliile deoparte.

Balanţă Horoscop 15 februarie 2017

Nu te mai gândi la lucruri rele, mai ales că te afli într-un anturaj în care numai despre probleme se discuta. Dacă stai şi asculţi atâtea poveşti lacrimogene, vei începe să scoţi şi tu la iveală doar frustrări, supărări, nemulţumiri reprimate demult. Lasă-le închise acolo, în suflet, pentru că nu e momentul să le scoţi la lumina. Cu cât le ignori mai mult, cu atât le ascunzi şi mai adânc în cutia cu amintiri, fără să te mai gândeşti la ele. Nu-i lasă pe ceilalţi să vorbească despre necazuri şi lipsuri, ci distrage-le cumva atenţia de la motivele de tristeţe, altfel formaţi un cor al plângerii care va strică tuturor ziua.

Scorpion Horoscop 15 februarie 2017

Călătoriile care erau programate pentru azi conţin o mare doză de agresivitate. Ori traficul e infernal şi te enervezi la tot pasul, eliberându-ţi nervii pe ceilalţi şoferi, ori ceea ce te aşteaptă pe parcurs te face să regreţi că ai plecat la drum, pentru că nu e o zi tocmai potrivită pentru deplasări. Te întorci acasă frânt de oboseală şi stresat, fără prea multe treburi rezolvate pe parcursul zilei. Dacă poţi amână călătoriile pe altădată, ai fi mai câştigat, dar probabil e o obligaţie de serviciu ce nu suferă amânare.

Săgetător Horoscop 15 februarie 2017

Ai tendinţa de a respinge sfaturile celor mai maturi dintr-un spirit de frondă care nu te caracterizează. Există cineva alături de ţine care are numai lucruri bune de împărtăşit, dar vrei să demonstrezi că poţi şi singur şi spui nu la orice ajutor din afară. Te comporţi că un copil care se ridică împotriva poveţelor bune venite de la părinţi, doar aşa, că să arate că s-a maturizat şi ştie el mai bine ce are de făcut, dar s-ar putea să regreţi nesupunerea de acum şi să-ţi dai seama mai târziu că cei mari chiar îţi vor binele.

Capricorn Horoscop 15 februarie 2017

Preferi să te retragi un pic în lumea ta pentru că ai câte ceva de lucru. Fie e doar nevoia de a avea puţină linişte în singurătate pentru a-ţi face ordine în gânduri şi emoţii, fie e dorinţa ta de a oferi celor dragi atenţie maximă, azi pui accent pe odihnă, somn, relaxare, pe izolare, şi te retragi din iureşul cotidian într-o lume intimă ceva mai liniştită în care ai starea şi timpul necesare pentru a aranja unele lucruri date peste cap în ultima perioada. Nu apare nimic care să-ţi distragă atenţia de la ceea ce ţi-ai propus, deci, cu un pic de efort, poţi restabili echilibrul în multe planuri personale.

Vărsător Horoscop 15 februarie 2017

Eşti mult prea ataşat de trecut, dar În loc să scoţi de la naftalină amintirile plăcute şi stimulative, care să te încarce acum de curaj şi încredere, tu zgândăreşti foste răni sau vorbeşti despre vechi situaţii neplăcute pe care le credeai uitate, dar iată că nu le-ai şters încă din gând. Poate e un moment bun să repari ceva, după luni sau ani de suferinţă, pentru că priveşti spre trecut cu un dram de revoltă şi eşti gata să restabilesti. cumva, echilibrul firesc cu privire la cele întâmplate cândva. Aruncă o privire peste umăr cu realism, că să înţelegi cum s-a ajuns aici şi să descoperi ce poate fi reparat retroactiv.

Horoscop 15 februarie 2017 Peşti

A sosit un moment de care îţi era teamă, pe care l-ai tot amânat pentru că nu erai pregătit să-i faci faţă, dar azi, când trăieşti efectiv acele momente, îţi dai seama că ai exagerat cu îngrijorarea. Lucrurile ies mai bine decât ai crezut şi tot stresul tău de dinainte nu şi-a avut rostul. Bucură-te din plin de întorsătură norocoasă a lucrurilor, ceea ce poate fi o lecţie bună pentru ţine să nu mai priveşti lucrurile doar din perspectiva cea mai sumbră. Fără să gândeşti pozitiv şi iată ce bine a ieşit totul, dar dacă ai fi crezut în permanentă în succes, oare cum ar fi ieşit?

Horoscop 15 februarie 2017 oferit de acvaria.com. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *