Horoscop

Horoscop 15 martie 2017

Horoscop 15 martie 2017 Berbec

Eşti un fel de lider în colectivul din care faci parte şi ar trebui să-i conduci şi pe ceilalţi spre un rezultat comun, dar te irită faptul că unii nu îţi respectă autoritatea şi fac totul după cum cred ei de cuviinţă. Nu e momentul să fie independenţi şi să facă opinie separată, ar trebui că toţi să-şi unească forţele spre un scop unic, de aceea îţi va fi greu să te impui în faţă celor mai tineri care au impresia că le ştiu pe toate. Ar fi bine să te asculte, pentru că tu ştii mai bine ce trebuie făcut.

Horoscop 15 martie 2017 Taur

Eşti o fire pragmatică, dar dacă iubirea se combină şi cu interesul, atunci eşti un om fericit. Iubeşti şi cu sufletul, dar şi cu mintea, pentru că nu ai putea iubi pe cineva fără un sfânt în buzunar. Aştepţi dovezi materiale de iubire şi simţi şi tu, la rândul tău, să faci gesturi de generozitate din iubire, că să-i demonstrezi celuilalt cât de mult ţii la el. Relaţia voastră evoluează pe un teren stabil şi promiţător, cu mari şanse să mergeţi mai departe împreună că o pereche foarte bine închegată ce pune accent pe un plan comun.

Horoscop 15 martie 2017 Gemeni

Afacerile merg bine, banii se adună uşor, pentru că ai idei excelente care pot atrage câştiguri frumuşele dacă sunt puse în practică. Dacă ieşi la cumpărături, te atrag lucrurile foarte moderne, încât nu ar fi de mirare să te întorci acasă cu o tabletă de ultima generaţie sau cu o poşetă din ultima colecţie. Simţi nevoia să-ţi arăţi bunăstarea şi prin obiectele pe care le deţii, căci e o plăcere să ieşi la cumpărături azi, deoarece tot ce cumperi e ultra-modern, o formă excelenţă să atragi atenţia şi să-ţi demonstrezi valoarea.

Citeşte şi: Horoscop Minerva săptămâna 12 – 18 martie 2017

Horoscop 15 martie 2017 Rac

Dragostea este frumoasă şi senzuală, aşa cum o vezi tu azi, existând un schimb reciproc foarte intim între voi: de la suflet la suflet. Dacă azi cunoşti pe cineva nou, atracţia va fi spontană şi vei descoperi în ochii celuilalt acelaşi interes pe care îl ai şi tu faţă de el. Se poate naşte o idilă de toată frumuseţea, dacă eşti în căutarea . În cuplurile deja închegate, declaraţiile de dragoste amintesc de vremurile bune ale relaţiei. Fii generos în sentimente şi exprimă-le într-o formă romantică.

Apasă aici pentru a citi continuarea horoscopului 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *