Astăzi 22 Noiembrie 2017, Miercuri - Ultima actualizare la ora 10:00
Abonamente

Actualitate 15 Noiembrie 2017, ora 06:21

Horoscop 15 noiembrie. Zi de coşmar! O zodie e la pământ! BANII se lasă aşteptaţi

Marime Font

a

 

 
 
Chişinău
Hânceşti
Tiraspol
Chişinău 40 Hânceşti 39 Tiraspol 39
 

Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de miercuri, 15 noiembrie 2017.

BERBEC

Poate fi o zi cu o atmosferă complicată, mai greu de suportat. Comunicarea directă este cheia astăzi!TAUR

Puteti ieși mai ușor din starea de confuzie, dacă va concentrați pe ceea ce contează cu adevărat. Aveți nevoie de un efort destul de mare să înțelegeți unde se află problema adevărată.

GEMENI

Aveti motive de bucurie care va fac să deveniți extrem de cheltuitori și de generoși. Sunteți dornici de socializare și mulţumiti de situaţia actuală, scrie bucurestifm.ro.

RAC

Cineva din preajma voastră vă îndrumă într-o direcţie greşită. Ar trebui să fiți mai atenți la informaţiile pe care le primiți.

LEU

Discutati mai mult cu persoană iubita, pentru că este o zi în care multe lucruri până acum incerte pot găsi o soluție care să va convină amândurora.

FECIOARĂ

Nu ajunge doar să visați frumos la clipă când veți vedea un anumit scop materializat, ci trebuie să și puneți osul la treaba. De asta depinde succesul proiectului vostru.

BALANȚA

Capatati mai multă încredere în propria persoană datorită unei activități la care ați luat parte împreună cu cel drag. Urmează să luați niște decizii financiare importante și nu trebuie să va grăbiți.

SCORPION

Se anunță o schimbare pe plan financiar. Nu este ceva semnificativ, ci cât să va repună motoarele în mișcare și să va ajute pentru moment.

SĂGETĂTOR
Trebuie să va reevaluati planurile făcute pe termen lung. Un telefon pe care îl primiți dimineață vine cu o veste care va va mobiliza în acest sens.

CAPRICORN

Sunteti foarte atenți la detalii și nicio informație nu trece pe lângă voi fără să fie analizată pe toate părțile. Astfel, descoperiți ceva ce nimeni nu a luat în seama, iar concluzia va fi una excelență pentru voi.

VĂRSĂTOR

Va aflați din nou în față unei decizii importante. Modul în care se desfășoară lucrurile în viață voastră nu va mai este pe plac și căutați soluția salvatoare.

PEȘTI

Fiecare început are și un sfârșit, dar voi ați vrea să nu se termine ceea ce ați început acum câteva săptămâni. Încercați să prelungiți cât de mult puteți.

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 21 Noiembrie 2017, ora: 16:41

Trei zodii care vor avea de luat o decizie grea în anul 2018. Vor simţi pe pielea lor durerea

Trei zodii care vor avea de luat o decizie grea în anul 2018. Vor simţi pe pielea lor durerea

Viata nu aduce intotdeauna numai surprize placute, ci vine si cu doza sa de amar. Trei dintre zodii vor trai pe pielea lor nefericirea, in 2018. Si vorbim despre necazuri in dragoste, care duc la rupturi definitive.

( ) Citeşte tot articolul


Editorial 22 Noiembrie 2017, de Marin Basarab

Ce modele oferă societatea noastră pentru tineri?

În ultima vreme suntem asaltați de știri înfiorătoare care par a fi desprinse dintr-un film de groază.

() Citeşte tot articolul

Editorial 22 Noiembrie 2017, de Moni Stănilă

Voinicul și cerbul

Că tot se apropie iarna cu pași repezi de noi, nu avem cum să nu ne gândim la sărbători. Mai ales că deja și programele de știri ne anunță de săptămâni întregi cum și unde vom petrece Crăciunul.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Noiembrie 2017, de Octavian Țâcu

Experiențe belgiene pentru R. Moldova

Săptămâna trecută (9-11 noiembrie) la invitația eurodeputatei Monica Macovei am efectuat o vizită de trei zile în Parlamentul European și la sediul NATO din Bruxelles.

() Citeşte tot articolul

Editorial 16 Noiembrie 2017, de Pavel Păduraru

Minciuna noastră cea de toate zilele

Când eram adolescent, citeam câteodată în revistele despre VIP-uri interviuri cu oameni cunoscuți. Nu mai țin minte ce ziceau ei, dar un singur lucru îmi atrăgea atenția.  

() Citeşte tot articolul

Editorial 16 Noiembrie 2017, de Moni Stănilă

Programare la Dumnezeu

Se apropie Postul Crăciunului și mă gândesc deja că preoții vor avea mai mult de spovedit. Într-un fel e foarte bine că lumea se împărtășește, dar e extrem de ciudat că o face după calendar. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 15 Noiembrie 2017, de Octavian Țâcu

Jurnal de călătorie: Capitala culturii Cucuteni

Ghinionul localităților aflate la răscruci de drumuri este faptul că în graba călătoriilor de a ajunge spre alte destinații, acestea rareori devin loc al cunoașterii profunde și nuanțate. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 15 Noiembrie 2017, de Constantin Tănase

Ideea națională a R. Moldova: dezrobirea femeii născătoare de prunci

Întotdeauna îmi aduc aminte cu o durere ce-mi arde toate celulele și cu un nelămurit sentiment de vină, zic, îmi aduc aminte de mama care, cu degetele mâinilor însângerate rodea rufele de tabla aia cu valuri căreia țăranii îi ziceau rusește „doskă.  

() Citeşte tot articolul


 

 Cele mai citite articole Timpul.md