Horoscop

Horoscop 16 august 2017

Berbec

Teama altora are efecte neplacute şi asupra ta pentru ca te influenţeaza in sens negativ. Cand auzi de la ei doar poveşti triste despre tot felul de probleme nerezolvate, nu poţi ramane de piatra şi incepi sa suferi alaturi de ei, scoţand la lumina şi propriile tale motive de suparare. Lucrurile ar merge mult mai bine daca ai lupta cu propriile temeri, pentru ca cei din jur chiar mizeaza pe sensibilitatea ta şi incearca sa te domine emoţional printr-o adevarata campanie de intimidare. Nu trebuie sa le dai satisfacţie, tu eşti mai puternic!

Taur

Eşti debusolat pentru ca au aparut tot felul de detalii contradictorii pe care nu mai ştii cum sa le gestionezi. Nu reuşeşti sa extragi concluzii prea fericite azi, ca atare nu te grabi sa dai un raspuns pe loc, pentru ca nu lucrezi eficient sub presiune. Incearca sa amani marile decizii sau raspunsuri pe altadata, dupa ce va trece furtuna de acum. Impins de la spate, ai putea face o alegere greşita pe care o vei regreta mai tarziu, deci fa tot posibilul sa ai suficient timp de gandire inainte de a spune ultimul cuvant.

Gemeni

Decat sa te cramponezi de un hop peste care, momentan, tot nu poţi trece, concentreaza-ţi atenţia dincolo de acest blocaj. Cand realitatea din jurul tau nu e tocmai ofertanta, te poţi gandi la visele tale cele mai frumoase. Nu inseamna ca traieşti in iluzii, dar, cel puţin pentru o vreme, cat timp ceea ce se petrece in jurul tau, nu e tocmai motiv de bucurie, poţi sa te hraneşti cu vise, speranţe şi planuri de viitor, care iţi abat atenţia de la ceea ce nu merge acum. Ar fi bine sa nu devii obsedat de acest hop, ci sa te gandeşti ce frumos va fi maine, peste o saptamana, peste o luna, cand totul va merge iar perfect!

Rac

Eşti foarte preocupat de trecutul tau, de copilarie, de vremea cand te aflai la casa parinteasca, pentru ca revine acum in actualitate ceva din acele vremuri. Poate nu sunt cele mai frumoase amintiri care-ţi revin acum in memorie, ci episoade triste, melancolii şi nostalgii apasatoare, evenimente care te-au marcat şi care te intorc, iar şi iar, in acelaşi loc. A venit vremea sa inchizi sipetul de amintiri. Ce a fost a fost, face parte din experienţa ta de viaţa, dar nu are rost sa iţi tot aduci aminte de cele intamplate candva. Ţi-ai invaţat lecţia, deci nu te mai refugia in trecut: nici in amintirile frumoase de care ţi-e dor, dar nici in amintirile triste… care te dor.

Leu

Numai de tine depinde cum repari o problema care te-a stresat prea mult in ultima perioada. Eşti pe calea cea buna spre rezolvarea ei, dar inca nu poţi depaşi nervozitatea şi irascibilitatea care s-au acumulat. Ai mare grija la energia pe care o canalizezi azi spre scopul propus, pentru ca nu reuşeşti sa-ţi pastrezi calmul şi poţi spune sau face ceva impulsiv intr-un moment nepotrivit incat sa strici tot ce ai cladit pana acum. Calmeaza-te inainte de a face un pas mai departe!

Fecioara

Ai norocul de a te intalni azi numai cu oameni tonici, entuziaşti, veseli, care au asupra ta un efect miraculos. Iţi reaprind un chef grozav de schimbare, de aventura, de mişcare, şi, daca va uniţi cu toţii forţele, reuşitele ar fi de excepţie. Bucura-te de tot ce afli de la cei cu care intri in contact, pentru ca sunt informaţii utile, stimulente grozave sau veşti bune care iţi dau mai multa incredere in forţele proprii şi in viitor. Toate acestea te ajuta moral sa treci la etapa urmatoare a unui ţel caruia ii acorzi o semnificaţie speciala.

Balanta

Ai de a face cu generaţii foarte diferite şi cu fiecare trebuie sa-ţi adaptezi modul de comunicare conform varstei. De la cei maturi ai multe de invaţat şi iţi recunoşti limitele intelectuale, aşteptand lecţiile pe care vor sa ţi le impartaşeasca. Daca cel matur eşti tu, vei avea ocazia sa oferi şi tu celor incepatori o lecţie buna de viaţa, pentru ca ai un as in maneca pe care il vei pune in valoare la momentul potrivit. Trebuie sa ştii sa te foloseşti cu inţelepciune de anii pe care-i porţi pe umeri, recunoscandu-ţi poziţia faţa de cei aflaţi la distanţa mare de ani faţa de tine: in plus sau in minus.

Scorpion

Eşti stimulat de o ambiţie noua care te va ajuta sa-ţi atingi mai uşor scopul, chiar daca unii spun ca e aproape imposibil. Optimismul combinat cu entuziasmul şi increderea maxima in reuşita acestui plan te vor impinge de la spate, ca atare mergi mai departe cu capul sus, pentru ca eşti pe calea cea buna. Primeşti tot felul de semne bune ca o garanţie ca visul cel mare va deveni curand realitate, dar eşti conştient ca nimic nu ţi se ofera pe tava peste noapte. E nevoie de efort susţinut şi de o energie maxima investita in acest scop, pe care il vei atinge, fii sigur de asta!

Sagetator

Nu te arunca aşa, in gol, fara sa analizezi cu atenţie direcţia in care mergi. Poate eşti increzator şi ştii ca vor ieşi toate la final – şi aceasta atitudine e perfecta pentru un succes deplin – dar sunt totuşi aspecte pe care inca nu le cunoşti şi ar fi bine sa pui mana pe carte. E nevoie de studiu aprofundat, nu doar de o privire superficiala asupra acestui punct critic, deoarece nu il poţi depaşi cu nota maxima doar aşa, intr-o doara. Acum vei arata cate ai acumulat in timp, ce cunoştinţe ai in domeniu, cat de bogata e experienţa ta, pentru ca, daca a fost doar o pospaiala, cum se spune, nu vei gasi soluţia cea mai buna. Apuca-te de invaţat!

Capricorn

Visezi pana departe şi iţi faci planuri excelente care au la baza o situaţie materiala mult mai buna. Ai toate şansele sa-ţi vezi aceste dorinţe implinite foarte curand, deoarece pui in joc toate talentele tale, toate cunoştinţele acumulate, şi daca mai pui şi umarul la treaba, succesul este asigurat. Se intrevede deja o perspectiva promiţatoare undeva la orizont şi alergi spre acel mare ţel cu entuziasm şi speranţa. Profita de multiplele oportunitaţi care se ivesc, pentru ca eşti pe calea cea buna!

Varsator

La cata pasiune pui tu in relaţiile cu cei din jur, te-ai aştepta ca şi ceilalţi sa-ţi raspunda la fel, dar te inşeli. Nu ai parte nici de amabilitatea sperata, nici de semne de afecţiune sau de simpatie, de parca ai atrage alaturi de tine inamici, nu prieteni. Fii deci mai atent cum te dedici lumii pentru ca, orice ai facem tot va ieşi cineva şifonat şi işi va elibera nervii pe tine. Fii sigur ca nici nu merita sa investeşti atata energie in relaţiile cu cei din preajma ta azi, pentru ca, mai devreme sau mai tarziu, işi vor arata latura ostila. Daca dispar din cercul tau de amici, nu e nicio paguba!

Pesti

Daca ai ceva pe suflet, nu ţine in tine, ci cauta persoana cea mai de incredere careia sa i te confesezi. Discuţia aceea intre patru ochi, in care ii spui sincer ce te macina şi de ce te temi, va avea efecte eliberatoare asupra ta. Te vei simţi mult mai bine dupa ce-ţi vei lua povara tacerii de pe suflet, pentru ca poţi primi sfaturi şi indrumari foarte bune de la acea persoana. Ba chiar vei vedea in ea un fel de erou salvator, pentru ca e pregatit sa intervina in problema care te framanta la modul cel mai sincer şi dezinteresat. O face pentru ca ii pasa de tine, sau poate pentru ca e un trimis divin in calea ta: apare in locul potrivit la momentul cel mai potrivit pentru a-ţi oferi ajutorul.

Horoscop 16 august 2017 oferit de Acvaria.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *