Horoscop

Horoscop 16 martie 2017

Horoscop 16 martie 2017 Berbec

Nu te cramponă de un banal hop, pentru că şi astfel de momente sunt absolut fireşti în procesul în care eşti implicat. Chiar dacă acum nimic nu mai înaintează, vei descoperi că până şi aceste momente de repaus aveau rostul lor, pentru a-ţi mai trage puţin sufletul, pentru a privi lucrurile mai detaşat de pe margine. Permite-ţi acest răgaz binevenit şi bucură-te de linişte, chiar dacă ai fi dorit să ajungi mai repede la anumite rezultate. Proiectul pe care îl dezvolţi tu acum e că orarul de la şcoală: ai o ora, apoi o pauză, încă o ora, apoi o altă pauză. Acum eşti în pauză, revizuieşte materia şi pregăteşte-te pentru ora următoare!

Horoscop 16 martie 2017 Taur

Ai ajuns într-un punct al planurilor tale în care îţi poţi permite să te apleci asupra celor din jurul tău. Nu mai eşti la fel de preocupat doar de propria persoană, doar de dorinţele tale, ci ai starea necesară de a dărui, de a da sfaturi, de a te pune în slujba celor care au nevoie de ţine. Se presupune că tu ai acumulat deja atâta experienţă de viaţă încât eşti în stare să înveţi şi pe alţii, că atare uiţi azi de ţine, de timpul tău, de proiectele tale, şi vezi cum poţi fi de ajutor celor care nu ştiu încotro să meargă. Altruismul acesta te reprezintă de obicei, dar azi îl duci la cote maxime, sacrificându-te complet pe ţine doar pentru a le arată altora o cale.

Horoscop 16 martie 2017 Gemeni

Găseşte-ţi ceva timp, astăzi, şi pentru sufletul tău, ieşind undeva în natură sau măcar într-un loc unde îşi poţi permite să inspiri aer curat şi să vezi cerul de deasupra capului. E că o reconectare la sursă ta primordială de energie, pe care nu o poţi găsi în mijlocul oraşului, într-un bloc de beton sau între cei patru pereţi de la serviciu. Oricât de obosit ai fi după o zi de lucru, găseşte-ţi timp să ieşi cu copiii la locul lor preferat de joacă sau să umbli fără ţintă câteva minute prin parc. Vei vedea ce efecte fantastice are o astfel de evadare din mediul închis în care ai stat toată ziua. Deschide ferestrele şi încarcă-te de elementele naturii prin toate simţurile!

Horoscop 16 martie 2017 Rac

Cât de multă bunătate poţi avea, oare? Unii chiar vor fi tentaţi să îţi încerce limitele suportabilităţii şi te vor atacă, te vor critică, te vor judecă întruna până când oricine altcineva ar fi clacat şi ar fi răbufnit, dar nu şi tu. Reuşeşti să-ţi păstrezi calmul şi iubirea faţă de oricine, ştiind că întotdeauna un astfel de ton e cel care va echilibra cel mai uşor orice situaţie neplăcută. Nu pui la inima, ci dimpotrivă, eşti atât de deschis şi de generos în gesturi calde, încât toţi vor dezarmă ruşinaţi în faţă ta. Duhul blândeţii e cheia!

Apasă aici pentru a citi continuarea horoscopului.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *