Horoscop

Horoscop 16 octombrie 2016

Berbec – Horoscop 16 octombrie
Ai nevoie de linişte, de o activitate banală care să nu te solicite prea mult, pentru că ai acumulat mult stres în ultima perioada şi se vede! Caută să te retragi o zi din iureşul evenimentelor în care erai cuprins, pentru că această detaşare se va dovedi a fi extrem de importantă pentru a face ordine în gânduri, în sentimente, în emoţii. După ce te vei mai linişti, vei vedea altfel lucrurile şi vei găsi mult mai uşor cai de ieşire din impas, că atare permite-ţi această clipă de odihnă a sufletului şi a minţii.

Taur Horoscop 16 octombrie
Numai de propria ta voinţă depinde capacitatea ta de a da afară din calea ta tot ce nu-ţi mai trebuie, nu-ţi face bine, nu e adecvat scopului tău, că atare fă ordine cât mai repede. Renunţă la amintiri care nu-şi mai rostul, la regrete şi resentimente tardive, la temeri inoculate de alţii, şi ieşi în faţă tuturor curat şi liniştit, pregătit pentru orice nouă provocare. Prea cari după ţine un balast emoţional, dar dacă ai reuşi să scapi de el cu mult curaj şi ambiţie, îţi vei lua din nou zborul. Descătuşează-te, debarasează-te, abandonează greutăţile, rupe legăturile care te frânează, eliberează-te!

Gemeni Horoscop 16 octombrie
Sufletul tău te îndeamnă să te implici într-o direcţie nouă care te atrage, îţi place, sună bine, te inspiră, dar numai de ţine depinde ce cale urmezi. Cât timp vei pune suflet şi vei investi pasiune şi energie pozitivă, rezultatele vor fi mult mai uşor accesibile, că atare lasă raţiunea care te domină de obicei, şi pune doar inima în prim plan. Porneşte ceva ce îţi place, spune da unei activităţi care îţi mângâie inima, fii alături de cineva drag care are nevoie de ţine, deoarece tot ce faci azi din dragoste sinceră şi pură, nu are decât roade excelente. Inclusiv iubirea se poate ivi de undeva, că o surpriză, descoperind un suflet pereche.

Rac Horoscop 16 octombrie
E minunat să ai în faţă ta oameni care dăruiesc cu inima deschisă tot ce ştiu! Îţi place grozav ceea ce înveţi zilele acestea, de parcă ai urmă un curs la şcoală vieţii. Afli atât de multe informaţii interesante care te încânta, pur şi simplu, de parcă ar fi de fapt răspunsuri la marile tale întrebări existenţiale. Când vezi câte lucruri frumoase şi interesante sunt pe lume, îţi dai seama că stă numai în puterea ta să porneşti pe o cale de dezvoltare personală superioară paşilor parcurşi până acum. Vrei să ştii mai mult, poţi să afli mai mult, că atare cizelează-te permanent, adunând noi şi noi experienţe la ceea ce devii tu clipă de clipă.

Leu Horoscop 16 octombrie

Oricâti ani ai purta pe umeri, nu are rost s-o faci pe maturul, pe sobrul, pe împovăratul, ci să deschizi orice nou capitol al aventurii din care faci parte cu inocenţa şi bucurie de copil. Nu te gândi la griji, la hopuri, la eşecuri anterioare, ci adu-ţi aminte de vremea când erai copil şi mergeai la teatrul de păpuşi şi tropăiai de nerăbdare să înceapă odată povestea! Exact această e atitudinea pe care trebuie s-o abordezi şi acum, fie că ai 20 de ani, fie că ai 70! Viitorul e la fel de palpitant la orice vârstă, deci bucură-te intens de tot ce vine.

Fecioara Horoscop 16 octombrie

Porţi după ţine o povara mult prea mare, de care nici măcar nu eşti vinovat, dar nu te poţi elibera încă. Stai de vorba cu ţine însuţi cât se poate de sincer şi descoperă că tu nu ai nicio vină pentru ceea ce tot duci după ţine fără rost. Alţii sunt responsabili de cele întâmplate dar, printr-un concurs de împrejurări, au aruncat pe umerii tăi greutatea vinei. Nu acceptă critici, nu tolera pedepse, pentru că tu nu ai făcut nimic rău, că atare e un moment bun să te ridici pentru drepturile tale şi, mai ales, pentru adevăr. Alţii se simt foarte bine să aibă cine plăti oalele sparte de ei! Foloseşte-te de toate instrumentele legale ale dreptăţii pentru a te debarasa de acest chin nemeritat.

Balanţă Horoscop 16 octombrie
Nu privi prea mult în curtea vecină pentru că nu ai de ce te compară cu ceilalţi. Fiecare cu destinul lui, cu sensul lui, cu resursele sale, că atare, dacă vrei neapărat să arunci o privire peste gard, fă-o doar pentru a-l aprecia sincer pe celălalt. A te compară cu el nu e în beneficiul nimănui, pentru că nu ai de unde şti ce se ascunde în spatele aşa-zisei sale prosperităţi sau reuşite. Bazează-te doar pe ceea ce poţi singur, pentru că, la urmă urmei, şi tu arăţi lumii o imagine aşa cum o doreşti tu, care nu e neapărat şi una sinceră. Te simţi că un politician care trebuie să se prezinte bine în orice situaţie şi zâmbeşte orice ar fi, dar ce ascunzi în spatele zâmbetului?

Scorpion Horoscop 16 octombrie

O zi în prezenţa celor mai dragi persoane nu poate fi decât un dar divin, deci bucură-te de tot ce ţi se oferă cu generozitate pentru fericirea ta. Ai motive de distracţie, de veselie, de bună dispoziţie, de parcă toate problemele de până mai ieri au dispărut că prin farmec. Te comporţi că un copil lipsit de griji şi bine faci, pentru că numai o astfel de atitudine pozitivă îţi poate garanta o zi excelenţă. Iubirea e şi ea motiv de fericire, pentru că cel drag te răsfaţă în permanentă cu gesturi tandre şi frumoase.

Săgetător Horoscop 16 octombrie

O zi în prezenţa celor mai dragi persoane nu poate fi decât un dar divin, deci bucură-te de tot ce ţi se oferă cu generozitate pentru fericirea ta. Ai motive de distracţie, de veselie, de bună dispoziţie, de parcă toate problemele de până mai ieri au dispărut că prin farmec. Te comporţi că un copil lipsit de griji şi bine faci, pentru că numai o astfel de atitudine pozitivă îţi poate garanta o zi excelenţă. Iubirea e şi ea motiv de fericire, pentru că cel drag te răsfaţă în permanentă cu gesturi tandre şi frumoase.

Capricorn Horoscop 16 octombrie
Nu primeşti întotdeauna aceleaşi semne de afecţiune şi de simpatie de la cei din jur, chiar dacă tu le vorbeşti amabil şi frumos. Unii vor da replici severe chiar şi la cele mai plăcute gesturi ale tale, dar nu pune la suflet acest comportament! Eşti convins că oricine are toanele lui şi, dacă azi se poartă urat, mâine sigur îşi va da seama de felul cum te-a tratat şi va repara greşeală. Dai dovadă de atâta înţelegere şi toleranţă, care îi vor dezarmă foarte repede pe cei nervoşi şi agresivi, deci nu alunecă şi tu pe aceeaşi pantă!

Vărsător Horoscop 16 octombrie

Ancorează-te în realitate pentru că nu e momentul să te laşi furat de iluzii şi vise deşarte. E vremea unei decizii în care trebuie să dai dovadă de claritate, de pragmatism, de siguranţă, în care nu-ţi poţi permite să te joci sau să experimentezi. Te bazezi doar pe ceea ce ştii exact, pe lucrurile scrise negru pe alb, pe fapte concrete, deci lasă promisiunile sau visele prea frumoase că să fie adevărate. Ori de câte ori ţi se spune ceva, cere dovezi, documente, contracte scrise, pentru că intuiţia ta sună imediat clopoţelul dacă presimte că pe undeva ceva nu este foarte sigur. Nu crede decât ceea ce vezi sau poţi atinge.

Peşti Horoscop 16 octombrie
Aruncă o privire în urmă, pentru că undeva în trecut se află cheia problemei cu care te confrunţi astăzi. Dată trecută ai rezolvat totul foarte bine, deci ajunge doar să-ţi aduci aminte cum s-au rezolvat lucrurile atunci şi să repeţi reţeta. Tot în trecut se află un eveniment cu care te mândreşti încă, pe care nu l-a aflat toată lumea, că atare e bine uneori să mai treci în revista propriul palmares, că să ştie toţi cu ce te lauzi. De fapt nici nu e laudă de sine, ci e o simplă informare a celor din jur cu privire la reuşitele tale mai vechi şi care pot conta şi acum.

Horoscop 16 octombrie 2016 oferit de Acvaria.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *