Actualitate

Horoscop 18 decembrie. O zodie începe săptămâna cum nu se poate mai prost. Ţie ce ţi-au pregătit astrele?

BERBEC

Este posibil să vi se propună un nou loc de muncă. Seara mergeţi în vizită la un amic, unde vă detaşaţi de problemele acumulate.TAUR

O rudă vă oferă un ajutor financiar pentru iniţierea unei afaceri. Cu răbdare şi perseverenţă veţi avea succes.

GEMENI

Puteţi să vă faceţi planuri pentru viitor. S-ar putea ca o persoană cu experienţă să vă destăinuie câteva din secretele sale în afaceri.

RAC

Aveţi un program foarte încărcat. Spre seară vă pregătiţi pentru o călătorie importantă, care vă poate ajuta pe plan profesional.

LEU

Este o zi foarte importantă, mai ales pe plan sentimental. Nu este exclus ca nativii necăsătoriţi să ia o decizie în privinţa logodnei.

FECIOARĂ

Nimic nu vă poate schimba hotărârea de a începe o viaţă nouă, dar ar fi bine să nu neglijaţi odihna!

BALANŢĂ

S-ar putea să primiţi o sumă importantă de bani. Posibil este vorba despre o moştenire sau vânzarea unui imobil.

SCORPION

Aveţi şanse reale să vă cumpăraţi o casă. Ar fi bine să nu neglijaţi dorinţele partenerului de viaţă şi nici sugestiile unei rude cu experienţă.

SĂGETĂTOR

Sunteţi mai sensibil din cauza unor datorii mai vechi. Nu este cazul să vă lăsaţi pradă pesimismului, deoarece cei dragi vă sunt alături.

CAPRICORN

Faceţi cunoştinţă cu o persoană deosebită, cu care s-ar putea să legaţi o prietenie durabilă. Aveţi grijă să nu deveniţi prea visător!

VĂRSĂTOR

Sunteţi plin de idei şi daţi dovadă de ingeniozitate. Aţi putea cere un împrumut de la o rudă, pentru că aveţi mari şanse de reuşită.

PEŞTI

Aveți succes în afaceri, dar sunteți nevoit să faceți mai multe drumuri scurte. Sprijinul cel mai important îl primiți din partea unei persoane mai în vârstă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *