Horoscop

Horoscop 19 aprilie 2017

Horoscop 19 aprilie 2017 Berbec
Eşti tras în prea multe direcţii şi e normal să te ajungă şi pe ţine la un moment dat oboseală, dar nu-ţi poţi permite încă o pauză. Faci tot posibilul să te împărţi echitabil între mai multe planuri care cer enorm de la ţine, şi totul cu preţul epuizării tale fizice, mentale, psihice. Nu te laşi până nu duci la îndeplinire ce ai început şi abia după aceea te poţi gândi la o zi liberă, dar totuşi gândeşte-te la limitele tale. Nu exagera, nu cere de la ţine mai mult decât poţi duce, că să nu clachezi când ţi-e lumea mai dragă. Învaţă să stabileşti urgenţe, priorităţi, termene, şi să te ocupi de fiecare separat, nu concomitent!

Horoscop 19 aprilie 2017 Taur
Ceva nu a ieşit aşa cum ai fi dorit, dar n-are rost să te cramponezi de acel punct, ci să treci mai departe, căutând altă cale. Detaşează-te de eşecurile trecutului, de amintirile care mai dor, de evenimente care te-au marcat cândva, pentru că ai învăţat din toate acestea la vremea respectivă. Toată viaţă faci compromisuri şi înveţi din sacrificii, dar azi ai tendinţa de a le scoate prea mult doar pe acestea în prim plan. Nu ai făcut doar sacrificii toată viaţă, nu exagera, ai şi fost recompensat din belşug, că atare nu-ţi mai turna cenuşă în cap şi nu te plânge de cât de mult ai plătit tu în viaţă. Dar şi câte ai câştigat când ai să calculezi?

Horoscop 19 aprilie 2017 Gemeni
Tu deţii şi conducerea, şi controlul unei acţiuni foarte îndrăzneţe, şi îţi place grozav această postura! Au libertate totală de decizie şi de mişcare, şi te foloseşti din plin de acest avantaj. Când ai asemenea instrumente puternice la dispoziţie, ai curaj să ţinteşti sus, cât mai departe, pentru că drumurile îţi sunt deschise spre succes total. A sosit momentul să-ţi demonstrezi calităţile, atuurile, deci ia taurul de coarne şi fă un pas în faţă că să arăţi ce ştii. Orice competiţie în care ai un cuvânt de spus, şi nu eşti un simplu pion pe tablă de şah, te poate avea printre învingători, deoarece dai dovadă de încredere deplină în forţele proprii şi faci tot ce poţi pentru reuşită maximă.

Horoscop 19 aprilie 2017 Rac
Nimeni nu e perfect, iar oamenii cu care intri în contact au şi ei defectele lor. Nu trebuie nici să-i judeci, nici să-i dai la o parte pentru că nu se ridică la nivelul standardelor morale după care te ghidezi. Aşa sunt oamenii: un bun prieten poate fi, cu alţii, un mare mincinos, un coleg inteligent poate fi, în afară serviciului, foarte agresiv, persoană iubita pe care tu o învălui într-o aura divină poate fi un mare fricos… Dar tu îi iubeşti şi îi accepţi pe toţi aşa cum sunt. Şi ei, la urmă urmelor, te plac aşa cum eşti cu adevărat fără a încerca să te schimbe. Cea mai mare dovadă de iubire faţă de ceilalţi e să-i tolerezi cu defectele şi imperfecţiunile lor.
Horoscop 19 aprilie 2017

Horoscop 19 aprilie 2017 Leu
Pune punct aici acelui plan care vezi şi tu că nu mai duce nicăieri, pentru că un final ar fi cel mai bun lucru în situaţia de faţă. Nu-l duce mai departe, nu mai are nici un rol în viaţă ta, deci fii pregătit pentru o despărţire. Acest rămas bun se va dovedi a fi cel mai bun lucru pe care îl poţi decide, deci nu insistă să resuscitezi ceva ce nu mai poate evolua în nicio direcţie. Detaşează-te de ce a fost, pune punct definitiv şi închide capitolul. Te vei simţi mult mai bine după ce îl vei aruncă la gunoi, decât să-l tot vezi în faţă ochilor – metaforic vorbind – inert şi fără viaţă. E timpul să ştergi din viaţă ta ceva stins, pentru că doar aşa vei fi liber să porneşti pe altă cale.

Horoscop 19 aprilie 2017 Fecioara
Nu trebuie să-ţi croieşti destinul în funcţie de deciziile altora, pentru că fiecare e cu norocul lui! Nu te mai gândi la ce spun ceilalţi, la părerile altora, la felul în care contribuie ei la problemele tale, pentru că totul depinde numai şi numai de ţine. Eşti liber să alegi ce vrei în viaţă, nu te mai uită la ce spun alţii, pentru că nu ei sunt vizaţi aici. Eşti într-un moment important pentru viitorul tău, deci nu trebuie să aştepţi să vezi ce decid alţii pentru ţine, pentru că alegerea finală e numai în mâinile tale. Deţii toate resursele potrivite pentru a alege un drum în funcţie de puterile şi aşteptările tale, fără că nimeni altcineva să nu mai conteze. E viaţă ta!

Horoscop 19 aprilie 2017 Balanţă
Ai nevoie de linişte totală, pentru că numai aşa te poţi concentra eficient la ceea ce ai de făcut. Poate eşti înaintea unui examen dificil şi trebuie să acumulezi mari cantităţi de informaţie, şi numai în izolare totală dai randament. Poate eşti obosit şi te retragi un pic în intimitate, pentru a te odihni sau pentru a analiză la rece situaţia în care te afli. Pe ţine nu te deranjează singurătatea, ba chiar îţi prieşte din când în când, şi acum ai ajuns într-un astfel de moment când tânjesti după linişte fără că nimeni să nu te bată la cap. Rupe-te pentru o zi de lume, e spre confortul tău emoţional!

Horoscop 19 aprilie 2017 Scorpion
Cel mai bun scut protector e inima, pentru că de acolo îţi parvin avertismentele cele mai eficiente. Vei simţi imediat dacă cineva umblă cu cioara vopsită pe lângă ţine, dacă încearcă să se folosească de bunătatea ta în scopuri egoiste, dacă ţi se bagă pe sub piele cu linguşeli şi minciuni doar pentru a obţine ceva de la ţine. De fapt, el vede cât de deschis eşti şi cât de dornic să oferi prietenie încât ar putea încerca să profite de bunăvoinţa ta, dar nu te laşi tu păcălit aşa de uşor! Există acolo un feeling aparte, numai al tău, care îţi va transmite la timp să te fereşti, va sună rapid clopoţelul, că să închizi poartă bunătăţii în faţă unor astfel de intenţii, şi astfel să rămâi în deplină siguranţă. Dacă inima îţi spune: nu, ascult-o!

Horoscop 19 aprilie 2017 Săgetător
E o zi senină indiferent de vremea de afară, pentru că sufletul tău e luminos şi calm cât timp te comporţi că un copil lipsit de griji. Reuşeşti să vezi din tot ce se petrece în jurul tău doar partea frumoasă a lucrurilor. Excelenţă abordare! De ce să te cramponezi de nimicuri, când ştii că toate au o rezolvare la final? Aşa că adu-ţi aminte de ceea ce făceai când erai mai mic, ce inocent priveai lucrurile din jurul tău, câtă încredere aveai în oameni, dar era o atitudine foarte bună pentru a trece peste toate zâmbind. Joacă-te un pic cu lucrurile serioase, glumeşte, distrează-te, eliberează-te de limitări şi frici şi fii că şi cum n-ai avea nicio problema. Şi chiar nu ai nicio problema!

Horoscop 19 aprilie 2017 Capricorn
Dacă pleci la drum, trebuie să respecţi întocmai programul pentru că şi cea mai mică abatere de la orele şi minutele fixate poate genera un mic haos. Nu te baza că ai timp berechet la dispoziţie, pentru că vei vedea că timpul trece că gândul şi nici nu-ţi dai seama când intri în panică pentru că nu-ţi mai ajunge. Organizează-te perfect, n-o mai lungi, crezând că ai ore suficiente, dar nici nu lasă pe ultima clipă, pentru că nu va ieşi chiar aşa de bine cum ai sperat. Tot ce ai astăzi în plan necesită rigoare, să se desfăşoare după termene foarte fixe, că şi cum ai avea un avion de prins sau ai avea o ora limita de închidere într-un anumit loc. Trebuie să te adaptezi ritmului în care trece timpul.

Horoscop 19 aprilie 2017 Vărsător
Ascultă ce-ţi transmite inima, pentru că de acolo vin azi unele semnale care cer atenţie. Fie că e vorba de presentimente negative care te trag de mânecă la timp, fie că e vorba de un impuls pozitiv de a duce mai departe, deşi te încearcă frică, starea ta emoţională este şi cel mai bun îndrumător. Fă totul precum îţi transmite sufletul, fie că te îndeamnă spre ceva, fie că te reţine să nu mai continui. Ascultăndu-ţi semnalele pe care intuiţia, inima, subconştientul ţi le transmit, vei reuşi să eviţi la timp o situaţie care ar fi putut avea efecte şi mai profunde asupra psihicului tău. Ceva în interior îţi spune stop şi e bine să ţii cont de aceste avertismente!

Horoscop 19 aprilie 2017 Peşti
Gândeşte-te bine ce instrumente trebuie să foloseşti pentru a-ţi atinge scopul pe care îl ai acum în minte. Nu ajunge doar energia pe care o pui în joc, ci e nevoie de o strategie foarte elaborată, cu principii precise, cu parteneriate bine definite, poate chiar un regulament foarte strict care să te ducă la succesul visat. Dacă ai ales calea respectivă, nu te abate de la ea, chiar dacă tentaţii vor fi multe, şi foloseşte-te de toate instrumentele la care ai acces pentru a-ţi atinge obiectivul. Aşa cere politică acestei acţiuni: să accepţi şi situaţii care nu-ţi plac, să admiţi şi reguli care nu-ţi convin, să faci pact şi cu oamenii pe care-i deteşti, pentru că scopul scuză mijloacele.

Horoscop zilnic oferit de acvaria.com. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *