Horoscop

Horoscop 19 ianuarie 2017

Berbec
Se termină brusc o sursă de venit pe care te-ai bazat o perioada. Bugetul tău poate suferi un hop abrupt, de parcă ieri aveai suficient cât să te simţi în siguranţă, iar azi te trezeşti în faţă unui portofel gol! Posibil că la originea acestei situaţii să se afle şi unele decizii greşite pe care le-ai luat de curând cu privire la banii personali, cheltuind în neştire sau pe ceva ce nu s-a dovedit a fi atât de util pe cât credeai. Fii mai drastic în cheltuieli, renunţă la unele cumpărături dacă nu sunt necesare în acest moment, pentru că eşti gata să faci o nouă prostie financiară!

Taur 
Te trezeşti că dintr-un vis, descoperind că ai alergat până acum după o himeră. Iluzia a pus stăpânire pe mintea şi inima ta şi ai trăit într-o poveste frumoasă, dar care nu avea nicio legătură cu realitatea. E timpul să deschizi ochii şi urechile şi să accepţi adevărul aşa cum e el, chiar dacă frumuseţea iluziei se destramă cu această ocazie. Pentru o fire raţională că ţine, chiar e de preferat să dea piept direct cu realitatea decât să rămână blocat într-un balon de săpun care, odată şi-odată, tot s-ar fi spart. Revii cu picioarele pe pământ în cel mai tranşant mod, dar e spre binele tău.

Gemeni
Apropie-te de ceilalţi cu emoţie şi oferă-le tot ce ai mai bun în ţine. Tu eşti un motor de creativitate, resursă pe care o vei dărui cu dragă inima celor care au nevoie de ţine. Cine te are prin preajma, azi, are numai de câştigat, pentru că dai din prea plinul tău şi altora. Nimeni nu te întrece în imaginaţie şi talent, pe care vei şti să le oferi sub formă de diverse produse frumoase tuturor celor care ştiu să le preţuiască. Eşti calm cu oricine, ai o vorba bună faţă de orice om întâlnit şi ştii să picuri ceva din sensibilitatea ta în toate lucrurile pe care le atingi sau le creezi.

Rac
Petrece ziua de azi în compania persoanei iubite, pentru că atmosfera este prielnică apropierii, romantismului, tandreţii, acelor gesturi plăcute pe care amândoi le aşteptaţi unul de la altul. Fii mai generos în semne de afecţiune, pentru că, la tot ceea ce ai tu de oferit, s-ar putea să primeşti dublu în schimb! Dacă abia azi apare cineva în cale, profită de clipele minunate de care ai parte, pentru că ele pot fi startul unei noi iubiri. Fă un pas înainte spre cel care ţi-a furat inima, da-i un telefon, stabileşte o întâlnire sau un plan comun, pentru că ziua e norocoasă în iubire!

Leu
Eşti un coleg de încredere care se arată oricând dispus să preia pe umerii săi sarcini dintre cele mai dificile. Şeful ar putea profită de simţul tău de răspundere şi ţi-ar putea da obligaţii din ce în ce mai grele, cărora le vei face faţă cu brio, demonstrând că eşti bine pregătit, matur şi de toată ispravă. Orice ţi-ai asumă, chiar şi cele mai dificile proiecte, ajunge cu succes la capăt şi atragi asupra ta respectul şi admiraţia celor pentru care lucrezi. Poate eşti vizat de o viitoare funcţie de răspundere datorită acestor calităţi!

Fecioara 

Opreşte-te un pic din iureşul evenimentelor care te-a cucerit şi ascultă cu atenţie! Multe informaţii utile vin acum către ţine pe diverse cai de comunicare, dar dacă e gălăgie în jur, dacă nu-ţi vezi capul de treburi, e greu de crezut că le vei şi recepta clar. Fă o mică pauză, ascute-ţi auzul şi descoperă ce cuvinte vin către ţine. Nici nu bănuieşti sub ce formă ajunge acum la ţine un sfat bun, o veste excelenţă, o informaţie utilă, şi toate acestea sub formă de sunete. Prinde o replică din zbor de la televizor, surprinde o discuţie în tramvai, auzi un cântec la radio, pentru că toate aceste cuvinte au un înţeles aparte pentru ţine acum, că un răspuns divin trimis de sus.

Balanţă 
Când e în joc o acţiune pe care tu ai iniţiat-o şi tu ai dezvoltat-o, nu suporţi să vină alţii să ţi-o critice, de aceea îţi vei apară muncă şi drepturile până în pânzele albe. Unii pun la îndoială eforturile tale, alţii consideră că nu ai ales cel mai bun mijloc de a ajunge la rezultatele visate, or tu eşti convins că ai făcut tot ce era corect. Argumentează-ţi punctul de vedere, nu ridică tonul fără motiv, pentru că nu prin agresivitate vei câştigă, ci prin dovezi incontenstabile în favoarea ta.

Scorpion 
Nu ştii cum să reacţionezi la evenimentele acestei zile, deoarece conţine câte puţin din toate. Ai şi motiv de bucurie, dar şi de îngrijorare, ai şi ceva de câştigat, dar şi ceva de plătit, deci e complicată situaţia. Mai greu va fi dacă şi părerile din jur vor fi împărţite, pentru că unii te vor influenţă într-un sens pozitiv, în timp ce alţii te vor împinge în extremă cealaltă. Fii moderat, nici nu sări în sus de bucurie, dar nici nu privi totul că pe un dezastru, pentru că poate fi un moment care trece de la plus la minus şi invers în timp foarte scurt. Aşteaptă să se aşeze pe un făgaş stabil înainte de a extrage concluzia.

Săgetător
Că să porneşti un proiect nou la care visezi şi în care vei investi imense resurse creatoare, mai întâi trebuie să eliberezi locul, de aceea nu te apucă de altceva cât timp tu mai ai unele restante pe rol. Ia-le doar pe ele în vizor, scapă de datoriile vechi şi apoi vei fi complet liber pentru o nouă provocare. Normal că acum te preocupă mai mult ceea ce vrei să porneşti, decât rutină lucrurilor care se apropie de final, dar nu vei da randament într-un proiect nou dacă duci deja după ţine un bagaj de treburi neterminate. Eliberează-te deci!

Capricorn 
Ar fi două direcţii la fel de interesante către care ai o atracţie deosebită, dar totuşi nu le poţi duce pe amândouă la capăt cu succes. Cel mai greu va fi să alegi planul cel mai potrivit, compatibil cu energia de care dai azi dovadă, pentru că e foarte posibil să faci o alegere acum, dar să rămâi cu gândul la cealaltă întrebându-te întruna ce-ar fi fost dacă o alegeai de cealaltă? Nu renunţă la cel de-al doilea plan, amână-l doar, pentru că s-ar putea să te ocupi şi de el dacă-ţi mai rămâne timp după aceea.

Vărsător 
Tinerii şi vârstnicii se pot adună la un loc pentru un schimb reciproc avantajos de informaţii şi experienţe. Cel matur nu poate spune că nu are nimic de învăţat de la cel foarte tânăr, deci fiecare ar trebui să plece urechea la ce are celălalt de spus. Azi vei face şi tu parte dintr-una din aceste tabere (ori copilul, ori maturul) şi vei încheia ziua cu un sentiment de împlinire, de satisfacţie deplină că ai mai aflat ceva util că ai mai făcut un pas înainte şi te-ai îmbogăţit intelectual sau sufleteşte. Ia legătură cu cineva aflaţi la distanţă mare de ani faţă de ţine, pentru că amândoi aveţi numai de câştigat.

Peşti 
Rupe-te de urgenţă de acel obicei care ştii şi tu că nu-ţi face bine, indiferent ce te ţine legat de o stare de dependenţă nesănătoasă. Că e tutunul, că e netul, că e o iubire periculoasă, toate fac din ţine un sclav, iar tu eşti într-o faza a vieţii tale când trebuie să ai curajul să te eliberezi de tot ce te ţine captiv. E greu, dar vei vedea că într-un acces de furie, ai fi în stare să spui stop şi să arunci pe fereastră sursă captivităţii tale. Da, îţi va lipsi enorm, vei intră în sevraj, vei tânji după el o luna, dar dacă reuşeşti, vei descoperi dintr-o dată cât de multe alte opţiuni ai la dispoziţie. Mult mai bune, mai frumoase, mai sănătoase, deci hai, curaj şi eliberează-te!

Horoscop 18 ianuarie 2017 oferit de acvaria.com. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *