Horoscop

Horoscop 19 noiembrie 2016

Berbec – Horoscop 19 noiembrie 2016
Fii foarte atent la informaţiile pe care ţi le transmite azi cineva sub masca amicitiei, pentru că s-ar putea să nu fie chiar ceva care să te avantajeze. Interesele sale sunt bine ascunse în spatele amabilităţii şi falsei prietenii, şi, mai devreme sau mai târziu, te vei convinge că tot ce a urmărit a fost doar în avantajul propriu, nicidecum al celor pe care a reuşit să-i atragă în cursa. Nu crede vorbele dulci, complimentele sau laudele pe care ştii şi tu că nu le meriţi, pentru că sunt calea de a ţi se bagă pe sub piele şi a obţine mai apoi ceva din ceea ce ai. Unii nu merită atâta încredere pe cât ai fi tu dispus să le acorzi!

Taur Horoscop 19 noiembrie 2016
Nu renunţă la o activitate doar pentru că vezi că nu iese perfect aşa cum ai fi dorit! Totul are nevoie de antrenament îndelungat şi concentrat până ce ajungi la un nivel care să te satisfacă. Şi dacă ai învaţă să patinezi sau să cânţi la un instrument, tot ar fi nevoie să exersezi şi să exersezi luni de zile. Aşa şi cu acel proiect în care te-ai împotmolit. Pentru că nu evoluează atât de repede şi de bine pe cât sperai, eşti tentat să laşi totul baltă şi să uiţi că ai încercat vreodată, dar dacă faci asta, greşeşti. Ai să vezi că după câteva zile, săptămâni sau luni de practică, altfel se vor lega lucrurile şi vei fi mândru de ţine, că atare nu abandona! Într-o zi ai să primeşti numai laude că ţi-ai continuat pasiunea!

Gemeni Horoscop 19 noiembrie 2016
Lupta cu insecuritatea care te însoţeşte la tot pasul, pentru că nu e genul tău! Tu eşti o fire optimistă, entuziastă, care e pregătită de orice provocare cu zâmbetul pe buze, iar acum păşeşti de parcă te-ai află pe gheaţă subţire. Nu ai motive de îngrijorare sau de stres, totul evoluează într-o direcţie pozitivă, dar ţi-ai cam pierdut încrederea în ceea ce te aşteaptă la final sau chiar şi propriile tale forţe. Adu-ţi aminte cu mândrie de câte ori ai mai trecut prin situaţii similare şi cât de bine le-ai depăşit, şi la fel poţi şi astăzi. Da, e normal să ai şi emoţii înaintea unui astfel de hop, dar nu transformă emoţia în frică de a acţiona. Grijile tale sunt neîntemeiate!

Rac Horoscop 19 noiembrie 2016
Iubirea poate fi cel mai bun tratament, cel mai eficient medicament în momentele când tu sau cel drag nu sunteţi în cea mai bună formă fizică sau psihică. Te simţi altfel când iubeşti, nici bolile nu mai există, nici supărările nu se mai resimt, doar pentru că iubirea te încarcă de energie din belşug li se transmite miraculos în tot organismul. Consumi porţii imense de iubire de la partenerul tău şi devine forţă ta vitală, şi acelaşi lucru îi oferi şi tu lui, înapoi, înzecit. Va faceţi bine unul altuia prin asemenea gesturi de afecţiune deplină, deci poţi să ceri şi oferi doze din ce în ce mai mari de iubire! Niciodată nu face rău supradoză şi nici nu există reacţii adverse!
Citeşte şi: Zodia care săptămâna viitoare va primi numai dragoste

Leu Horoscop 19 noiembrie 2016
Toate bune şi frumoase azi, ai senzaţia că ai rezolvat cele mai complicate probleme şi orizonturile tale sunt mai luminoase. Excelent: păstrează acest tonus ridicat cât mai mult timp posibil, pentru că de el va depinde succesul proiectelor tale. Ai norocul unei atitudini optimiste şi entuziaste în faţă unor evenimente care se apropie, şi pe care le primeşti cu inima deschisă, sigur că va ieşi totul că la carte. Ai noroc şi de un anturaj bun, care te stimulează, te înconjoară de energie pozitivă, şi cât timp fiecare îşi menţine moralul la cote maxime, succesul e din ce în ce mai aproape!

Fecioara Horoscop 19 noiembrie 2016
Eşti genul de om care spune că orice problema are rezolvare, şi chiar aşa este. Azi vei descoperi că lucrurile sunt mult mai simple decât credeai sau decât doreau alţii să te facă să crezi, deci nu te împovăra cu griji şi temeri inutile, doar pentru că alţii ţi le aruncă în curte. Simplifică lucrurile cât poţi tu de mult, pentru că sigur au soluţii mult mai accesibile. Spune-ţi în sinea ta că e uşor, că e floare la ureche, zi-le cum vrei tu, şi ai să vezi că scapi de senzaţia de greutate cu care te-au acaparat ceilalţi. Nu ai nevoie de influenţele celor din jur, deci apreciază gravitatea lucrurilor din calea ta conform propriilor tale standarde: ce e greu pentru altul, poate fi banal pentru ţine!

Balanţă Horoscop 19 noiembrie 2016
Ai o relaţie mai specială cu tot ce ţine de comunicare, dar azi te atrage şi mai mult scrisul. Fie că eşti gata să scrii romanul vieţii tale sau doar un bileţel lăsat pe masă, talentul tău se simte în fiecare cuvinţel. Nu te-ai gândit să duci mai departe acest talent? Poate un expert în domeniu, un scriitor de renume, te sfătuieşte să aprofundezi această preocupare, să publici sau să te înscrii într-un cenaclu literar, orice care te-ar putea ajută să-ţi dezvolţi mai bine calităţile de scriitor. Cuvintele curg din mâna ta, dând dovadă de uşurinţă în a redacta orice gen de text. Dacă scrii azi cuiva o scrisoare sau un mail, impactul emoţional va fi maxim şi vei primi un feed-back de-a dreptul incredibil faţă de mesajul tău!

Scorpion Horoscop 19 noiembrie 2016
Tot ce-i frumos se şi termină la un moment dat: şi poveştile de iubire, şi vacanţă, şi zilele senine. Rămâne un gol în inima ta şi o vreme te vei alimenta din amintirile frumoase care sunt acum de domeniul trecutului. Nu mai poţi reînvia nimic din acele timpuri, gata, este un capitol închis către care te vei întoarce de multe ori cu un dram de nostalgie li regret, dar măcar poţi fi mulţumit că ai avut norocul să trăieşti aceste emoţii minunate. Poate le vei mai trăi şi altădată, dar nu neapărat legându-le de aceeaşi sursă: şi altceva te poate face fericit, deci nu te cramponă de trecut cu atâta forţă.

Săgetător Horoscop 19 noiembrie 2016
Veştile cele mai bune vin azi de departe, ori transmise prin intermediul unor mijloace de comunicare, ori transmise personal de un mesager care intră în casă ta. Le primeşti cu bucurie, cu entuziasm şi simţi chiar nevoia să le împărtăşeşti şi altora, deoarece sunt evenimente care nu te privesc doar pe ţine, ci şi pe cei dragi. Schimbarea pe care o decizi acum va avea efecte dintre cele mai bune cândva, şi dacă primeşti aprobarea familiei, ai şi mai mult curaj să schimbi macazul spre noul sens de la care aveţi cu toţii mari aşteptări. Viitorul arată promiţător!

Capricorn Horoscop 19 noiembrie 2016
Eşti foarte emoţionat de un eveniment care va avea loc în următoarea perioada. Fiecare clipă care te apropie de acel moment creşte starea de emotivitate, pentru că nu ştii foarte clar ce te aşteaptă. Eşti influenţat de cei din jur care îţi prezintă aceste perspective în lumini foarte contradictorii, că atare nu ţine cont de povestirile lor, ci vei vedea tu cu ochii tăi cum va ieşi. Dacă ai o atitudine tonică şi încrezătoare, şi rezultatele vor fi excelente. Deci lasă teamă şi suspiciunea şi înarmează-te cu tot optimismul de care eşti capabil, deoarece gândirea pozitivă naşte rezultate pozitive întotdeauna!

Vărsător Horoscop 19 noiembrie 2016
Bunătatea ta este, uneori, fără margini şi îţi place s-o ambalezi în diverse forme frumoase pentru a fi altora pe plac. Poţi uimi pe cei dragi cu mici atenţii, cu diverse cadouaşe care îi fac să zâmbească, cu lucruri drăgălaşe pline de creativitate şi imaginaţie. E felul tău de a fi generos, de a-ţi arată iubirea şi prietenia, şi o faci cu brio, încât lumea va admira odată în plus cât de talentat eşti! Dacă reuşeşti să-ţi pui în aplicare creativitatea, ai putea scoate la lumina adevărate opere de artă, evident la nivel mai mic, dar care sunt ieşite din comun prin simplul fapt că tu verşi în ele iubire şi simpatie fără margini. Tu eşti special de felul tău, că atare şi gesturile tale de afecţiune au ceva extraordinar!
Citeşte şi: Zodia care trece cel mai uşor peste despărţire

Peşti Horoscop 19 noiembrie 2016
Ia-ţi o zi doar pentru sufletul tău în care să scoţi romantismul la lumina, să te bucuri de tot ce vezi frumos în jur, să îţi arăţi latura sensibilă. Nimic nu pare să-ţi deranjeze calmul, că atare poţi folosi de minune această atmosfera tihnită pentru a te ocupă de lucrurile care îţi îmbată simţurile. Parfumurile, gusturile rafinate. muzică plăcută în fundal, imaginile superbe, texturile delicate, toate acestea trebuie să facă parte din meniul tău, astăzi, pentru că simţurile tale sunt foarte sensibile la tot ce e mai frumos şi mai bun. Înconjoară-te de flori, pe cât posibil, chiar dacă eşti în plină iarnă, sau de parfumuri florale sau de imagini care îţi amintesc de anotimpuri colorate, pentru că decorul îţi va schimbă major şi tonusul, aducându-ţi zâmbetul pe buze. Redescoperă deliciile vieţii!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *