Horoscop

Horoscop 2 august 2015

Berbec

Priveşti la partenerul tău şi nu-ţi vine a crede ce atitudine nouă observi la el! Se ţine de cuvânt, îşi ia angajamente solide, îşi oferă dovezi concrete de loialitate şi iubire, ceea ce nu poate fi decât un motiv de a investi şi mai multă încredere în el. Îţi spune clar ce vrea de la ţine, că aşteaptă că relaţia voastră să prindă şi mai mult rădăcini, că e pregătit să-ţi asume responsabilităţi mature, deci e un semn că relaţia voastră a devenit extrem de serioasă şi ai pe cine te baza. Ţi tu te-ai schimbat în ultima perioada, dar el s-a schimbat mai mult şi când te uiţi la el îţi inspiră deplină securitate!

Taur

Dacă o anumită relaţie lasă de dorit şi nu mai găseşti cai de a te apropia de acel om care îţi creează neplăceri, ar fi bine să te gândeşti încă o dată dacă merită efortul de a lupta pentru ea. Cu siguranţă, din altă direcţie, ai primi mult mai mult şi ai fi mult mai fericit, dar dacă tu te cramponezi neapărat de cineva, nimeni nu te poate opri să-ţi oferi singur motive de dezamăgire. Ai văzut de atâtea ori că acea persoană de care te ţii cu dintîi nu merită nici pe departe dragostea sau încrederea ta! Rupe-te de ea şi caută în jurul tău alţi oameni care ar avea mai multe de oferit şi mult mai plăcute inimii tale! Fii pregătit să spui cuiva adio pentru a spune bun venit… altei persoane!

Gemeni

Bucură-te din plin de nivelul la care ai ajuns, priveşte numai jumătatea plină a paharului pentru că sigur ai realizat multe din ce ţi-ai propus şi ai cu ce te laudă. Lasă modestia la o parte, nu are rost să îmbraci o haina smerită care nu ţi se potriveşte, când tu ai atâtea lucruri minunate cu care te poţi prezenţa lumii cu cea mai strălucitoare atitudine de învingător. Ai un mare motiv de satisfacţie, ori un succes recent, ori o luna plină de reuşite care te face să extragi acum o concluzie pozitivă despre tot ce ai realizat, că atare nu o face pe modestul, aşteptând să te laude alţii, ci vorbeşte singur de motivele tale majore de satisfacţie.

Rac

Nu stă să analizezi o situaţie negativă pe toate părţile, pentru că vei găsi din ce în ce mai multe motive de supărare şi iritare. Mai bine îţi pui mintea la contribuţie pentru a găsi ieşiri din acest impas, pentru că mintea ta e creativă şi descoperă unele din cele mai strălucite idei. Poate în momentele mai pesimiste nu eşti tu chiar atât de îndrăzneţ spre ţeluri măreţe, dar suferinţă naşte de multe ori soluţii geniale. Nu te mai chinui atât cu suspine şi lacrimi, ci ieşi din starea ta nefastă cu un plan nou de zile mari, care e acolo în mintea ta şi aşteaptă să fie eliberată pentru a da roadele scontate. Nu-l lua, deci, pe nu în braţe, pentru nimic în lume!

Leu

Uneori nici nu e nevoie să faci eforturi imense pentru a-ţi îndeplini visele. Ajunge să trimiţi în eter marile tale dorinţe şi să aştepţi să se manifeste. Există o lege a universului care atrage în calea ta tot ce gândeşti, deci de aici trebuie să înceapă efortul tău personal: de a avea grijă ce gândeşti, ce creezi cu propria ta minte, ce permiţi să între în viaţă ta cu adevărat. Stai şi meditează, îţi prieşte de minune această stare aparent pasivă, dar tu în acest timp nu stai deloc degeaba, pentru că mintea ta construieşte lumi fantastice care au toate şansele să se materializeze într-o zi doar pentru eşti convins că gândurile tale prind viaţă.

Fecioara

Reuşeşti să creezi o punte de legătură fantastică între lucrurile înălţătoare, spirituale, şi cele strict materiale, fără să lezezi nici unul din aceste planuri. Te conectezi extrem de uşor la tot ce vine de sus, din astral, din ceruri, de la divinitate, şi foloseşti această minunată inspiraţie în viaţă ta de zi cu zi. Asta da conexiune cu cerul, pentru că tu demonstrezi, acum, acea vorba precum în cer aşa şi pe pământ. Norocul tău vine de sus iar bunătatea ta se reflectă înapoi spre ceruri, creând cea mai puternică legătură cu ceea ce numai inima ta ştie că se află deasupra. În ce crezi tu mai mult se poate acum materializa palpabil!

Balanţă

Nu judecă lucrurile doar pentru că nu se petrec aşa cum ai fi dorit tu, pentru că socoteală ta nu e neapărat cea mai bună. Undeva acolo sus lucrurile sunt programate complet altfel decât ţi-ai propus tu şi oricât te-ai strădui tu să sări peste etape sau termene, tot aşa cum ţi-e scris se întâmplă. Mai bine accepţi ritmul firesc de evoluţie al lucrurilor, fără a comenta atâta că nu e cum visai tu, pentru că, atunci când vei ajunge la capăt, vei descoperi că într-adevăr această era calea cea mai corectă şi momentul cel mai potrivit. Ai încredere în cursul divin şi nu mai cârcoti atât!

Scorpion

Numai veşti bune se îndreaptă astăzi spre ţine, dar te cam îndoieşti de ele. Dacă începi să le analizezi pe toate părţile, e şi normal să li se mai diminueze energia pozitivă, pentru că ajungi să descoperi şi aspecte nu tocmai plăcute la ceea ce prea a fi doar un motiv deplin de bucurie. Mai bine te încarci doar de energia bună care se resimte, nu caută nod în papură cu orice preţ, pentru că atunci când sapi după ceea ce nu se vede, chiar ajungi la ele şi strică din bucuria aparenţă. Lasă-te invadat de lucrurile minunate care se petrec în jurul tău şi arată-ţi fericirea cât mai clar, cât mai sonor, cât mai energic, pentru că ai motive!

Săgetător

Visezi la viitor cu ochii deschişi şi ceea ce se prefigurează în mintea ta te entuziasmează la maximum. Dacă ai putea, ai începe să clădeşti deja aceste planuri, dar trebuie să accepţi că există un ritm pentru toate, nu are rost să te grăbeşti. Fiecare zi care te apropie de acel mare scop are un rol, pentru că mai înveţi ceva pe parcurs, mai adaugi ceva la construcţia respectivă, mai completezi visul cu unele elemente, şi dacă totul ar evolua prea rapid spre ţintă cea mare, ai descoperi că nu a ieşit chiar aşa cum ai fi dorit. Bucură-te că ai timp destul la dispoziţie pentru a ridică acest edificiu exact aşa cum îl visezi!

Capricorn

Ceea ce îţi doreşti tu cel mai mult în acest moment are toate şansele să se materializeze, dar e nevoie şi de o strategie foarte precisă, pe etape bine stabilite. Nu ajunge doar dorinţa (desigur, e importantă, pentru că e scânteia care aprinde motorul), dar mai e nevoie şi de voinţă, şi de organizare, şi de capacitatea de a duce la bun sfârşit ceea ce ai pornit. Eşti în faţă unui proiect important, de cursa lungă, care va avea urmări dintre cele mai grozave, dar gândeşte-te la mijloacele pe care le ai la dispoziţie, la resursele la care trebuie să apelezi, la oamenii pe care să-i atragi în planul tău. Va ieşi excelent, pentru că te bazezi pe un management propriu extraordinar.

Vărsător

Priveşti prea suspicios o anumită relaţie care ar merită mai multă încredere din partea ta. Te porţi extrem de prudent faţă de acea persoană, dar… ştii cum se spune: de ce ţi-e frică nu scapi. Dacă ţi-e frică de trădare, de minciună, de infidelitate, ele chiar vin! Dacă ţi-ai deschide mai mult mintea şi inima în faţă să, v-aţi cunoaşte mai bine şi ai vedea că nu are rost să impui distanţă. Ba chiar s-ar putea să descoperi că simţiţi sau gândiţi la fel în unele momente şi va aflaţi pe aceeaşi lungime de undă. Din cu totul alt punct de vedere, una din relaţiile tale de suflet, evoluează atât de bine, că aproape comunicaţi telepatic, fără să mai fie nevoie de cuvinte. E o plăcere să dezvolţi asemenea relaţie!

Peşti

Ai făcut parte, o vreme, dintr-un grup mai larg de persoane adunat în jurul unui scop comun, dar nimic nu e veşnic. Nici prieteniile nu durează o viaţă, nici colaborarea de grup nu e pentru totdeauna, ci a venit vremea să te retragi din acest mediu şi să-ţi cauţi alt sens. Priveşte înapoi, la perioada în care ai fost parte din acest grup, cu deplină recunoştinţă, pentru că ai învăţat multe de la acei oameni care ţi-au ţinut companie o vreme. A fost un schimb reciproc de idei, de opinii,d e energii, de sprijin, dar acum e timpul să pleci. Grupul se destramă şi numai de voi depinde ce amintire va veţi purta unii altora de acum înainte.

sursa. teotrandafir.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *