Horoscop

Horoscop 2 martie 2017

Berbec – Horoscop 2 martie 2017

Încearcă să fii ceva mai coerent când îţi expui punctul de vedere, pentru că ai în preajma ta oameni care nu înţeleg nimic, Unii cred că iei totul prea în glumă, că nu priveşti cu seriozitate problema. Alţii au impresia că nu eşti precaut şi te arunci aşa, în gol, nebuneşte, fără să te fi informat suficient de bine înainte. Oricât de încrezător ai fi în ideile tale, bazează-te doar pe fapte concrete, pe cifre reale, pe lucruri pe care le cunosc şi le înţeleg şi ceilalţi, că să nu fii privit că un ciudat. Originalitatea ideilor tale nu va fi acceptată de oricine, dar măcar le poţi prezenţa cu luciditate.

Taur Horoscop 2 martie 2017

Dacă te simţi blocat într-un punct mort, nu te complace în situaţia respectivă, pentru că nu te reprezintă. Tu eşti un luptător, un om dornic de acţiune, nicidecum un comod care aşteaptă să se rezolve problema de la sine. Ia taurul de coarne, implică-te, lupta-te pentru ceea ce vrei să obţii şi mai ales pentru a ieşi din acest impas. Tu ai planuri mari înainte, ai gânduri măreţe, or încetinirea ritmului nu îţi este pe plac, de aceea trebuie să faci ceva că să repornesti toată maşinăria. Poate acum stă, dar după ce vei umple din nou rezervorul cu benzină, vei începe totul în trombă, cu alt chef!

Gemeni Horoscop 2 martie 2017

Te îndoieşti de şansele de succes ale unui proiect la care îţi aduci şi tu contribuţia, şi dacă nimic nu te atrage să-l duci mai departe, e şi normal că roadele să nu mai apară. E posibil să fi obosit un pic, eşti mai dezinteresat şi plictisit, că atare poate ar fi bine să iei o scurtă pauză şi să continui după ce îţi mai încarci un pic bateriile. Da, poate acum nimic nu mai evoluează în direcţia dorită, e şi normal să ajungi şi într-o zona ternă în care nu se mai întâmplă nimic, dar nu abandona încrederea în reuşită finală. Vei ajunge acolo, poate nu azi, nu mâine, dar eşti pe drumul potrivit către un succes deplin. Răbdare deci!

Rac Horoscop 2 martie 2017

De multe ori, cele mai frumoase opere de artă se nasc din suferinţă, din tristeţe, în momentele în care inima artistului plânge. Acelaşi lucru poţi face şi tu astăzi, pentru că te apasă o povara pe suflet, plângi surd în sinea ta pentru o pierdere sau un eşec, dar dacă transpui această durere într-o formă de creaţie, vei fi uimit să vezi ce iese! E formă ta de a concentra energia pe care ai fi consumă-o în lacrimi şi suspine, într-o creaţie artistică demnă de mândrie. Nu e o ruşine să suferi, aşa e, dar e minunat să şi poţi scrie ceea ce simţi, să pui pe clape ceea ce te doare sau să pictezi în tonurile inimii tale. Aşa vei depăşi cel mai uşor momentul…

Citeşte şi: Horoscop dragoste martie 2017

Leu Horoscop 2 martie 2017

Acceptă mâna întinsă azi de un coleg, pentru că se va dovedi a fi salvatoare într-un moment sensibil pentru ţine. Deşi vrei să crezi cu tărie că te poţi descurcă şi singur, dacă totuşi admiţi că uneori ai nevoie şi de ajutor, vei avea numai de câştigat. Mai mult, dacă vei refuză ajutorul prietenesc şi sincer, de acesta ar putea profită altcineva care ţi-o va lua înainte încât vei regretă mai apoi că n-ai fost pe faza. Nu te încăpăţâna să respingi orice ajutor şi nu te gândi că în spatele acestui gest sincer s-ar ascunde ceva, pentru că, dacă-l respingi, a două oară nu mai vine iar altul va şti să-l valorifice în defavoarea ta!

Fecioara Horoscop 2 martie 2017

Lasă toate fobiile deoparte, nu au ce caută la o persoană care a trecut prin atâtea în ultimii ani, acum eşti mult mai matur, mai puternic, ai învăţat că nimic nu te poate afecta dacă nu permiţi tu, deci toate aceste motive care îţi creează încă neplăceri la nivel psihic, ar trebui ignorate. Nici tu nu-ţi dai seama de unde ai atâtea frici – să vorbeşti în public, să dai un telefon, să îţi exprimi părerea, să circuli noaptea etc – dar nu contează de unde provin, ci cum le poţi şterge de pe creierul tău. Prin stăpânire de sine, prin care să demonstrezi că eşti acel om puternic pe care îl cunoaşte lumea, şi măcar de ochii lumii, îţi poţi înfrâna fricile. Doar nu ai vrea că lumea să te vadă că tremuri de la un fleac!

Balanţă Horoscop 2 martie 2017

Azi poţi fi cavalerul în armură strălucitoare pentru o persoană care trece prin momente dificile. Apari la momentul cel mai potrivit pentru a-l scoate din întuneric, din suferinţă, din singurătate. Practic, tu lupţi pentru drepturile sale, uiţi de propria ta viaţă doar pentru a sări în ajutorul lui şi nimic nu te încânta mai mult decât să observi măcar o schiţa de zâmbet pe chipul lui. O faci dezinteresat, necondiţionat, sincer, cu dragă inima, oferind tot ce ai mai bun în ţine pentru a-l proteja. Deţii toate armele de care e nevoie pentru o victorie deplină, eşti persoană cea mai potrivită să preia pe umerii săi asemenea misiuni eroice, pentru că eşti curajos şi pregătit de orice.

Scorpion Horoscop 2 martie 2017

Ai grijă la ceea ce pare a fi un ajutor prietenesc, pentru că e posibil să se ascundă şi altceva în spatele bunelor intenţii. După ce te vei folosi, eventual, de sfaturile primite, te vei trezi prins într-o capcană şi vei plăti înapoi însutit serviciile primite, că atare ar fi bine să te gândeşti bine înainte de a profită de ajutorul oferit. S-ar putea că cel care se implică acum în problemele tale să dorească de fapt să te controleze, să te aibă la mâna cu ceva, să-i fii dator, e un fel de ajutor… obsesiv, din nevoia să de a fi neapărat cuiva de ajutor, chiar şi fără că tu să ai nevoie de ceea ce oferă. Ţine-l la distanţă cu diplomaţie!

Săgetător Horoscop 2 martie 2017

Munceşti cu sârg, pentru că vezi că proiectul la care îţi aduci contribuţia evoluează foarte bine, iar rezultatele finale încep deja să se contureze la orizont. Cu atât mai mari devin motivaţia, ambiţia, dorinţa de a ajunge la capăt cu cât ai ceva concret de câştigat de pe urmă acestei investiţii masive, deci tragi tare că să duci la capăt ce ai început. Ţi se cer enormă atenţie şi concentrare, dar şi un oarecare efort, pentru că nu e un proiect simplu, ci un mare devorator de energie pe toate planurile: fizic, mental, emoţional, dar ceea ce se clădeşte sub ochii tăi din mintea şi din mâinile tale e demn de toată laudă şi mândria!

Capricorn Horoscop 2 martie 2017

Fii pregătit pentru tot felul de piedici dacă ai azi de rezolvat probleme de natură oficială. Birocraţia se va dovedi a fi cel mai frustrant obstacol al planurilor tale, pentru că, la orice uşa baţi, mereu se va găsi cineva care să te întoarcă din drum pentru un document lipsa la dosar. Trebuie să te înarmezi cu răbdare şi calm dacă intri în contact cu reprezentanţii statului, pentru că ori nu-i găseşti în toane bune, ori aruncă pe umerii tăi tot felul de obligaţii, de parcă nu ai avea nici un drept. Probabil nu rezolvi nimic din ce ţi-ai propus azi, ci mai trebuie să vii şi mâine.

Vărsător Horoscop 2 martie 2017

Stai puţin şi ascultă ce-ţi transmite vocea interioară cu privire la direcţia de mers în situaţia de faţă. Poate sensul la care te-ai gândit nu este cel mai bun, ci mai există şi altceva care ar merită folosit că soluţie în ceea ce te preocupă acum. Nici nu ştii cum auzi un sfat excelent din cel mai neaşteptat ungher al minţii tale, dintr-o amintire de demult, dintr-un refren de melodie auzit la radio. Informaţiile cele mai folositoare vin către ţine pe cai subtile, nu sub formă de sfaturi concrete, informaţii scrise sau ceva foarte palpabil, deci fii atent şi la aspectele mai ciudate cu care intri azi în contact.

Horoscop 2 martie 2017 Peşti

Mama e cel mai important om din viaţă ta în acest moment, şi relaţia cu ea îţi cere cea mai mare atenţie. Ori ea are nevoie de prezenţa ta mai mult că oricând, pentru că tu deţii soluţia la una din problemele care o macină, ori tu ceri mai mult alinarea ei, compania ei, ocrotirea ei, pe care nimeni altcineva nu ţi le poate da în acest fel. Dacă mama nu e pe aproape, vei putea primi aceleaşi emoţii intense din partea unei persoane pe care o admiri şi o respecţi şi care se poartă cu ţine de parcă ţi-ar fi cu adevărat părinte. E minunat să te simţi în siguranţă când cineva este alături de ţine necondiţionat. Dacă mama eşti tu, joci un rol cheie în viaţă copilului tău care te priveşte că pe o sfânta.

Horoscop 2 martie 2017 oferit acvaria.com 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *