Horoscop

Horoscop 20 aprilie 2017

Horoscop 20 aprilie 2017 Berbec
Nu te simţi bine în anturajul în care te afli astăzi. Dialogul e defectuos şi eforturile tale de a te face înţeles eşuează, pentru că nu ai parte de tovarăşi buni de discuţie. Unii sunt cu gândul doar la problemele lor şi nu aud ceea ce le spui tu, iar răspunsurile le care ţi le dau nu te satisfac. Fii pregătit să vorbeşti la pereţi, astăzi, pentru că nu prea te ascultă nimeni, dar tu insişti totuşi să-ţi expui punctul de vedere că să-ţi faci datoria până la capăt.

Horoscop 20 aprilie 2017 Taur
Legea poate interveni destul de intransigent în planurile tale şi nu te lasă să duci mai departe ce ai început, pentru că nu e perfect legal. Orice abatere de la reguli stricte, dictate de sus, va fi pedepsită, iar azi eşti şi tu vizat de o astfel de sancţiune. Că o meriţi sau nu, ţi-o asumi, pentru că nu ai argumente puternice nici pentru a te apară, nici pentru a evita acest moment critic. Dacă eşti vinovat de ceva, fii sigur că faptele tale vor ieşi la iveală şi nu vor rămâne fără urmări, dar mai ai timp să repari repede situaţia!

Horoscop 20 aprilie 2017 Gemeni
Visele tale de iubire se pot împlini, pentru că semnalele care sosesc azi de la persoană iubita îţi inspiră încredere că puteţi dezvoltă o relaţie bună pe viitor. Dacă vrei să atragi atenţia asupra ta, ai toate şansele să te remarci în ochii celui care te-a cucerit, pentru că ai un şarm aparte şi un aspect exterior care nu poate trece neobservat. Eşti conştient că, pentru a cuceri pe cineva, trebuie să ieşi cu ceva în evidenţă, de aceea vei încerca să faci impresie în acele medii unde ştii că lumea te vede. Poate apărea şansă ta de iubire!

Horoscop 20 aprilie 2017 Rac
Te simţi încă blocat într-o zona fără ieşire în care ai alunecat nu demult şi, în loc să-ţi aduni forţele că să depăşeşti impasul, parcă te afunzi şi mai adânc în el. Soluţii, cu siguranţă, există, dar nu le poţi găsi dacă ai tovarăşi pesimişti, care nu ştiu altceva decât să vadă partea negativă a lucrurilor. Dacă te-ai alătură unui colectiv mai optimist, care să îţi ridice şi ţie moralul, soluţiile ar începe să apară mult mai repede. Alege, aşadar, cu mai multă exigenţă colaboratorii care să te susţină în ce ţi-ai propus.

Citiți continuarea horoscopului aici.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *