Horoscop

Horoscop 20 iunie 2017. Zi mohorâtă pentru o zodie

Din dialog se nasc cele mai inteligente idei, că atare mai cere păreri şi de la alţii despre problema care te preocupă. Chiar dacă primeşti opinii complet diferite de ale tale, nu trebuie să le respingi ci să încerci să iei din tot ce afli informaţiile care îţi sunt utile. Primeşti un telefon sau ai o conversaţie faţă în faţă cu o persoană a cărei experienţă superioară o recunoşti şi stai cu sufletul la gură în aşteptarea unui răspuns sau a unei păreri menite să clarifice situaţia în care te afli.

Horoscop 2017 Taur
Trăieşti din amintiri frumoase, pentru că ai trecut mai demult printr-un moment superb din care încă îţi extragi energia de acum. A fost frumos, că un vis împlinit, dar nu poţi rămâne ancorat pentru totdeauna într-un moment de succes din trecut, deoarece şi prezentul are multe de oferit. Rupe-te de ceea ce a fost odinioară şi ia după ţine bucuria acelui moment, fără să te raportezi în permanentă la reuşită de atunci. Ce a fost a fost, gata, acum contează ce faci în prezent!

Horoscop 2017 Gemeni
Ai mare grijă la decizia pe care eşti gata să o iei astăzi, deoarece deşi, pentru ţine, ar putea avea conotaţii pozitive, pentru altul poate genera o criză. Cântăreşte atent avantajele şi dezavantajele, fără a privi totul doar din prisma propriilor interese, ci pune-te un pic şi în pielea celui care ar putea avea de suferit de pe urmă alegerilor făcute. Eşti tentat să apelezi la răzbunări, la gesturi agresive împotriva celor pe care nu îi agreezi, din dorinţa de a demonstra că eşti mai puternic.

Horoscop Rac
Nu te aventurezi în afaceri fără să chibzuiesti atent înainte, pentru că nu ai vrea să dai iama prin bani la primul impuls şi să regreţi mai apoi că ai fi putut face altceva mai bun cu acele sume aruncate pe fereastră. Poate ai nevoie de un sfat de la o persoană cu mai multă experienţă, de aceea o discuţie cu un părinte sau cu un prieten care e expert în chestiuni financiare te-ar putea lămuri ce e mai bine pentru banii tăi. Gândeşte-te la investiţii solide, nu la capricii de moment.

Horoscop 2017 Leu
Eşti gata să porneşti pe un drum înşelător, că atare deschide bine ochii şi nu crede chiar tot ce auzi. Cel care vrea să te convingă să-l urmezi sau să alegi singur această direcţie, are interese ascunse şi nu îţi spune tot adevărul despre ceea ce te-ar putea aştepta la final. Informează-te înainte de a da startul acestui nou sens, că să nu rătăceşti fără rost pe cai lăturalnice. Dacă e vorba de o călătorie, mai bine te interesezi spre ce te îndrepţi şi dacă cei cu care trebuie să te întâlneşti la destinaţie sunt de găsit.

Horoscop 2017 Fecioara
Te poţi trezi cu nişte sume de bani promise mai demult, dar care, din diverse motive, au tot întârziat să apară. Se pot redresa o serie de probleme financiare mai vechi şi ai numai motive de satisfacţie că totul revine încet la normal. Totul e că, furat de bucuria încasării banilor, să nu ieşi deja la cumpărături şi să dai iama prin ei, pentru că nu par să fie într-o cantitate prea mare. E doar ceea ce ţi se cuvenea de mai demult şi are rolul de a restabili echilibrul de care nu ai mai beneficiat de ceva vreme, deci ai grijă cum gestionezi aceşti bani.

Horoscop 2017 Balanţă
Timpul este generos cu ţine şi îţi oferă exact acel răgaz de care aveai nevoie. Mai doreai o prelungire, sperai să ţi se ofere o ora în plus sau o zi peste termenele limita, şi iată că minunea se produce. Numai de ţine depinde cum valorifici acest răgaz preţios, pentru că va trebui să îţi administrezi în aşa fel timpul, încât să te încadrezi perfect în ceea ce ai la dispoziţie. Te vei concentra în mod optim la ce ai de făcut, fără a pierde vremea.

Horoscop 2017 Scorpion
Nimic nu-ţi convine din ceea ce auzi, deoarece ţi-ai agăţat speranţele de un anumit eveniment care nu vine în formă mult dorită. E păcat să pierzi o mulţime de alte veşti sau soluţii bune doar pentru că nu răspund aşteptărilor tale de moment, deci lasă supărarea la o parte şi încearcă să te mulţumeşti şi cu puţin, cu ceea ce primeşti în schimb. Uneori soluţiile cele mai bune pot apărea într-un ambalaj care nu-ţi place la prima vedere, dar după ce vei depăşi impresia iniţială, ai putea descoperi că merită de fapt atenţie. Aşa şi azi: acceptă ce primeşti de la ceilalţi, chiar dacă spui că nu e ceea ce ai nevoie.

Horoscop 2017 Săgetător
E nevoie de o contribuţie solidă pentru a duce la îndeplinire un mare scop, de aceea trebuie să găseşti o cale de a-i convinge şi pe alţii care au ceva de oferit să ţi se alăture. Dacă îşi unesc mai mulţi forţele în acelaşi sens, rezultatele ar fi dintre cele mai bune. E o mândrie şi un motiv de imensă satisfacţie să descoperi cât de mulţi oameni deosebiţi vin alături de ţine, umăr la umăr, pe cine te poţi baza la nevoie, pentru că roadele bune ale acestei acţiuni încep să se întrevadă. Poţi arată deja lumii ce a ieşit concret din colaborarea voastră.

Horoscop 2017 Capricorn
Prezenţa prietenilor are efecte miraculoase asupra psihicului tău, deoarece nu ai timp să te gândeşti la ale tale datorită veseliei şi gălăgiei create de ei. Implică-te în bună dispoziţie din jurul tău, pentru că îţi vei reîncarcă bateriile şi nu te vei mai stresa cu problemele zilnice. Chiar ai nevoie de o zi că de vacanţă, de totală detaşare, în care să-ţi aduci aminte de lucrurile amuzante, frumoase, uşoare ale vieţii. Ce atâta încrâncenare, obsedat de tot felul de probleme? Arată că reuşeşti să te rupi de orice şi să te simţi bine alături de cei care te invită la joacă sau la aventură.

Horoscop 20 iunie iunie 2017 Vărsător
Numai prudenţă te poate scoate cu bine din situaţia periculoasă în care te-ai băgat. Chiar dacă ai riscat mult implicându-te în această situaţie, ea are rezolvare doar dacă apelezi la trăsături precum răbdare, cumpătare şi chiar pasivitate. Cu cât eşti mai agitat şi mai nervos, cu atât poţi complică şi mai mult lucrurile, că atare nu uită de soluţia-cheie a acestei probleme neplăcute: stai pe loc, analizează pe îndelete, chibzuieste fără grabă, şi abia după aceea spune ce ai decis!

Horoscop 2017 Peşti
Te afli într-o companie de oameni maturi, care nu-ţi seamănă, dar de la care recunoşti că ai multe lucruri interesante de învăţat. Te poţi folosi de sfaturile lor practice, de ideile lor constructive şi de experienţă bogată de viaţă, pentru că aceştia îţi sunt cu ceva superiori. Probabil sunt părinţii tăi care au mereu o vorba bună pentru ţine sau nişte specialişti de la care poţi află azi răspunsul la una din marile tale întrebări existenţiale.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *