Horoscop

Horoscop 2015 – Ce promite anul care vine

Berbec  

Urmează un an foarte bun pentru studii şi călătorii lungi. Mintea vă va fi foarte preocupată de tainele vieţii. Veţi fi aproape cei mai înţelepţi nativi din tot zodiacul. În prima parte a anului vă faceţi noi cunoştinţe care vă vor fi de folos la un moment dat. Profesional, drumul spre afirmare este liber şi ambiţia vă poartă în sus, încet şi sigur. Pe plan sentimental tindeți să deveniţi foarte selectivi şi să faceţi „epurări" printre cunoştinţe, păstrându-le doar pe acelea care vă par cu adevărat valoroase. Nici în cuplu nu prea sunteţi dispuşi către concesii şi aveţi cerinţe destul de exigente de la partener. În ceea ce priveşte sănătatea, sunt câteva probleme cu care vă puteţi confrunta: obezitatea, bolile de ficat, colesterolul şi excesele.

Taur
Pentru Tauri, anul 2015 se arată promiţător în ceea ce priveşte dragostea, căminul şi proprietăţile. Prima parte a anului, până în august 2015, avantajează în mod deosebit casa şi familia Taurilor. Se poate să te muţi într-o locuinţă mai mare, să construieşti, să renovezi, să redecorezi, să închiriezi profitabil etc. Taurii se bucură de sprijinul părinţilor şi al clanului, familia prosperă, în casă domneşte o atmosferă de siguranţă şi optimism. Se poate pune problema naşterii unui copil sau, dacă ai deja copii, aceştia pot fi un motiv de mândrie şi mulţumire. Sănătatea Taurului trebuie monitorizată: atenţie, în martie-aprilie şi în septembrie-decembrie 2015 (chiar dacă începând din august pari să dispui de mai multă energie).

Gemeni
Prima parte a anului favorizează apariţia unor personaje noi în viaţa ta, care-ţi pot deveni prieteni, colaboratori, suporteri, sfătuitori sau chiar parteneri de cuplu. Dar nu oricine e binevenit. Ai criterii de selecţie exigente, te apropii doar de oameni inteligenţi, vioi şi originali, dar serioşi. Viaţa socială a Gemenilor rămâne animată în 2015, mai ales în prima parte a anului, dar socializarea se coagulează în jurul unor motivaţii mature, temeinice, importante. Este posibil să te implici chiar într-o activitate colectivă energică şi bine structurată (poate în sânul unei organizaţii). Succesul profesional al Gemenilor în 2015 are de-a face cu preocupările intelectuale, informaţia, comunicarea, scrisul, oratoria, îndemânarea, drumurile şi comerţul. Şi o veste bună: în 2015 sănătatea Gemenilor se îmbunătăţeşte.

Rac
Cele mai reprezentative evenimente ale anului 2015 pentru Raci vizează cariera. Adierea de înnoire care se simte de câţiva ani încoace prinde putere în 2015 şi se transformă într-un vânt suficient de puternic pentru a împinge „corabia" Racilor înainte, spre noi tărâmuri ce aşteaptă să fie explorate. Ascensiunea Racului în 2015 este certă, dar se face cu efort şi seriozitate. Responsabilităţile sunt multe şi complexe. Lucrurile se leagă mult mai bine în prima parte a anului 2015, care este şi cea mai bănoasă. Veşti bune şi pentru viaţa sentimentală a Racilor în 2015: dispar o parte dintre blocaje, restricţii, inhibiţii, ghinioane. O veste nu tocmai bună este că rezistenţa organismului scade şi pot apărea diverse afecţiuni.

Leu
Ai un moral foarte ridicat şi nimic nu ţi se pare prea greu de înfăptuit. Vezi latura pozitivă a lucrurilor, ai un simț al umorului dezvoltat, eşti deschis(a) către oameni şi idei noi, iar natura ta sinceră şi generoasă este mai bine pusă în evidenţă. În 2015 călătoreşti mai mult, mai departe sau către destinaţii mai exotice decât de obicei. Se poate să vii în contact cu străini, cu firme multinaţionale sau să stabileşti relaţii la distanţă. Anul 2015 este favorabil Leilor în plan relaţional, atât în ceea ce priveşte parteneriatele de lucru, cât şi în privinţa dragostei sau a căsniciei. Copiii sunt un subiect important pentru Lei în 2015.

Fecioară
În prima parte a anului este posibilă achiziţionarea sau amenajarea locuinţei, eventual la intrarea în posesia unei moşteniri. Fecioarele vor avea și unele responsabilităţi suplimentare, îngrijorări sau dificultăţi legate de părinţi sau cămin. În casă domneşte o anumită austeritate sau o atmosferă de retragere ori însingurare. Atmosfera generală se înveseleşte însă începând din august 2015. Îţi merge bine cu dragostea, profesia şi banii. Ceea ce altădată ţi se părea imposibil, în 2015 devine mult mai simplu de realizat. Sunt, însă, şi unele lucruri mai puțin plăcute: kilogramele suplimentare, afecţiunile hepatice şi maladiile de tip „hiper" (hipertensiune, hipercolesterolemie, hiperglicemie s.a.). Aşadar, dacă ai vreo predispoziţie de acest fel, se cuvine să iei măsuri.

Balanță
2015 vine ca o vacanţă mult aşteptată după furtunosul 2014, care pe multe Balanţe le-a pus la grea încercare. Relaţiile sunt cap de afiş – relaţiile de toate genurile, de la cele amoroase sau maritale, până la cele de amiciţie sau colaborare. Sunt favorizate prietenia, activităţile de grup sau de reţea, implicarea în acţiuni sociale sau în organizaţii, participarea la evenimente care reunesc persoane cu interese sau pasiuni comune. 2015 este un an bun pentru cunoaştere şi relaţionare. Deschide-te către nou şi neprevăzut, comunică şi împărtăşeşte!

Scorpion
2015 este un an excelent pentru carieră Scorpionilor. În altă ordine de idei, în 2015 sănătatea Scorpionilor se îmbunătăţeşte. Poţi găsi soluţii neaşteptate dacă ai anumite afecţiuni şi poţi să faci schimbări benefice în stilul de viaţă, dacă îţi doreşti acest lucru. Şi te relaxezi psihic (atât cât se poate relaxa un Scorpion). Se mai destinde şi atmosfera din cămin, iar copiii, dacă ai, îţi oferă motive de satisfacţie şi mândrie. Doar relaţiile sunt un pic mai trepidante.

Săgetător
Prima parte a anului 2015 este favorabilă mai ales studiilor, contactelor cu mediile culturale, universitare, editoriale sau legislative, călătoriilor şi relaţiilor cu cei de departe. Partea a doua a anului se centrează pe succes, recunoaştere, avansare, dezvoltare.

Capricorn
2015 este pentru Capricorni un an mai liniştit decât precedentul. Tocmai bun să-ţi pui gândurile în ordine, să pregăteşti terenul şi să sădești seminţele succesului ce va veni peste un an-doi. Dar asta nu înseamnă că 2015 este un an lipsit de forţă sau de acţiune. Prima parte a anului, până în august 2015, este generoasă cu Capricornii sub aspect financiar: câştigurile cresc, e rost de investiţii profitabile, avantaje şi beneficii. A doua jumătate a lui 2015 te favorizează la un mod mai general şi-ţi deschide orizonturi largi, atât fizic, cât şi cultural sau spiritual. Fii însă cu ochii pe sănătate, fiindcă acum se pot insinua pe tăcute boli noi sau se pot croniciza unele vechi!

Vărsător
Prima parte a anului favorizează dragostea şi mariajul, iar în extenso, relaţiile, inclusiv de colaborare sau de afaceri. Este o perioadă bună pentru viaţa intimă a Vărsătorilor, dar şi pentru lărgirea cercului de cunoştinţe, pentru legarea de noi amiciţii sau încheierea de noi contracte. În partea a doua a anului 2015 Jupiter este prielnic chestiunilor băneşti: aduce Vărsătorilor avantaje prin terţi, contacte bune cu mediile financiare, cadouri etc. Fereşte-te însă de escroci şi de situaţii confuze, ilegale sau imorale!

Pești
Prima jumătate a lui 2015 promite succes în carieră şi câştiguri financiare consistente mai ales pentru prima jumătate a anului. Va trebui însă să ai mai multă grijă, dacă suferi cumva de o afecţiune de tipul „hiper" (hipertensiune, colesterol, glicemie sau calcemie mărite s.a.).Partea a doua a anului 2015 aduce Peştilor veşti îmbucurătoare pentru dragoste, căsnicie şi parteneriate diverse.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *