Actualitate

Horoscop 21 aprilie 2017

Horoscop 21 aprilie 2017 Berbec
Nu poţi colabora eficient cu persoanele bosumflate şi reticenţe la orice propunere, că atare primul pas e să-ţi alegi cu mai multă grijă tovarăşii de echipa. Ai ghinionul de a atrage alături de ţine oameni pesimişti din fire care spun nu la orice şi nu vei avea parte de prea multe rezultate alături de ei. Mai degrabă te descurci singur decât cu asemenea companie! Dacă însă reuşeşti să aduci aproape un grup cu interese similare şi cu aceeaşi motivaţie spre succes, lucrurile vor evolua că la carte.

Horoscop 21 aprilie 2017 Taur
Eşti foarte sensibil azi la nevoile celor cu probleme, şi sufletul tău rezonează cel mai mult în preajma copiilor. O misiune umanitară ţi s-ar potrivit de minune, de la nivelul cel mai mic, dând cuiva de pomană pe stradă, până la ceva mult mai grandios, militând pentru drepturile celor nevoiaşi, te simţi împlinit dacă reuşeşti să alungi, măcar pentru o clipă, lacrimile de pe chipul unui copil. Orice gest legat de grijă pentru cei sărmani sau singuri e perfect compatibil cu modul tău de a fi, de a gândi, de a te dedică, şi eşti gata să dăruieşti ceva din ceea ce ai sau eşti pentru a face cuiva un bine. Eşti bun, eşti dedicat, eşti altruist: bravo ţie!

Horoscop 21 aprilie 2017 Gemeni
Chiar dacă ai şi tu orgoliile tale şi nu-ţi place să fii tratat că şi cum ai fi fragil, sunt momente în care trebuie să accepţi că ai şi tu nevoie de ajutor. E frustrant pentru cineva că ţine să vezi că lumea îţi poartă de grijă, te priveşte cu milă, te alina cu vorbe dulci, dar om eşti şi tu, nu eşti de piatră! Topeşte-ţi inima în faţă lor, acceptă-le gesturile de afecţiune, care sunt foarte sincere, lasă garda jos! Ce-ar fi să le arăţi că eşti şi tu sensibil? Chiar dacă eşti mai raţional din fire, sunt momente în care trebuie să dai platoşa de auto-protecţie jos şi să-ţi arăţi sufletul. Un copil, un animal, o floare, un peisaj nu se poate să nu te mişte!

Horoscop 21 aprilie 2017 Rac
Ridică-te pentru libertatea ta, nu acceptă la nesfârşit o postura de subaltern, de slujitor în beneficiul altuia! Ai şi tu drepturile tale, deci nu are rost să continui să munceşti mereu pentru altul. Că e vorba de o activitate profesională care te ţine mereu smerit în faţă unui superior agresiv sau simţi că toate greutăţile familiei cad numai pe umerii tăi, a venit vremea să spui stop! Asumă-ţi rolul atât cât e normal pentru puterile tale şi pentru rolul pe care îl joci în acel loc, dar nu lua mai mult decât poţi duce. Pasează şi altora, distribuie sarcinile celor care stau degeaba şi mai şi refuză ce e deja prea mult!

Apasă aici pentru a citi continuarea horoscopului.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *