Actualitate

HOROSCOP 21 AUGUST 2017: O zodie va scăpa de datorii

 HOROSCOP 21 AUGUST 2017 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nu lucra singur în această zi, pentru că cele mai bune soluţii vin de la echipa care îţi va stă alături. Toate evoluează spre un rezultat palpabil, concret, din care fiecare are ceva de câştigat, că atare merită să va uniţi forţele pentru a ajunge la capăt. Ai norocul de a atrage alături de ţine oameni cu interese similare, care au ce investi în acest demers, şi cât timp va leagă aceeaşi dorinţa, nimic nu va va opri din elan. Ceea ce iese din eforturile voastre corelate va va face pe toţi mândri, dar trebuie să va recunoaşte-ţi unii altora contribuţia.

HOROSCOP 21 AUGUST 2017 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Situaţia ta financiară e în creştere, ai încredere în sensul promiţător în care evoluezi, dar încearcă să-ţi domoleşti nerăbdarea. Nu poţi atinge bunăstarea peste noapte, nici afacerile nu ajung la profit cât ai bate din palme, deci încearcă să evoluezi lent, după tehnică paşilor mărunţi. Un succes îl naşte pe altul, iar tu eşti încă pe parcurs către rezultatele pe care le visezi. Imaginează-ţi că bugetul tău e că un ogor care are nevoie şi de îngrijire, şi de fertilizare, şi de plivire, şi de muncă din greu, până când ajungi să culegi recolta. Eşti abia pe parcursul acestor etape de înmulţire e veniturilor, dar fii sigur că eşti pe calea cea bună.

HOROSCOP 21 AUGUST 2017 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Situaţia ta financiară e în creştere, ai încredere în sensul promiţător în care evoluezi, dar încearcă să-ţi domoleşti nerăbdarea. Nu poţi atinge bunăstarea peste noapte, nici afacerile nu ajung la profit cât ai bate din palme, deci încearcă să evoluezi lent, după tehnică paşilor mărunţi. Un succes îl naşte pe altul, iar tu eşti încă pe parcurs către rezultatele pe care le visezi. Imaginează-ţi că bugetul tău e că un ogor care are nevoie şi de îngrijire, şi de fertilizare, şi de plivire, şi de muncă din greu, până când ajungi să culegi recolta. Eşti abia pe parcursul acestor etape de înmulţire e veniturilor, dar fii sigur că eşti pe calea cea bună.

HOROSCOP 21 AUGUST 2017 Rac (22 iunie – 22 iulie)

E o plăcere să treci prin locuri de care te leagă amintiri intense, ba chiar ai ocazia de a regăsi prieteni de demult, colegi de odinioară, persoane de care se leagă într-un fel sau altul copilăria sau tinereţea ta. Amintirile frumoase revin la lumina vii şi puternice de parcă abia ieri s-au întâmplat, şi totul datorită oamenilor pe care ai ocazia să îi întâlneşti şi veştilor bune care ajung la urechile tale. Poţi află o mulţime de aspecte din trecut, pe care nu le-ai mai auzit până acum, încât poţi spune că te mai pui şi tu la curent cu ştirile, poate din urmă cu câţiva ani şi până în prezent.

HOROSCOP 21 AUGUST 2017 Leu (23 iulie – 22 august)

Ocupă-te azi de lucrurile mărunte de care nu ai avut timp înainte. Azi ai starea potrivită pentru a te apleca asupra lor cu mai multă răbdare, pe îndelete, descoperind unde se ascund de fapt piedicile sau hibele. Nici nu-ţi vine a crede câte lucruri poţi şterge azi de pe o lista de sarcini mult prea lungă, dar dacă te-ai uită mai bine, ai vedea că sunt de fapt chestiuni minore care ar putea fi bifate uşor. Ia-le pe toate pe rând, una câte una, şi ai să vezi că lista de datorii în aşteptare se reduce dintr-o dată la jumătate doar pentru că ţi-ai propus să te ocupi de ea astăzi. Cere şi ajutorul celor din jurul tău, pentru că e şi de datoria lor deopotrivă.

HOROSCOP 21 AUGUST 2017 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Munceşti mult, dar fără prea multă tragere de inima, de parcă ai fi chiar tu nesigur pe rezultatele spre care te îndrepţi. Poate nu ai o motivaţie clară să te împingă de la spate, ci faci totul că pe o povara. Nu ai încotro, trebuie să îţi duci la capăt sarcina fără să comentezi, pentru că vei primi în final o recompensă. Merită efortul, chiar dacă-ţi spui că ai fi avut şi altceva mai bun de făcut în acest timp, dar dacă e obligatoriu, ocupă-te de asta cât mai repede că să scapi de o grijă. Ceva-ceva tot vei obţine, măcar o eliberare de stres şi tot e bine!

HOROSCOP 21 AUGUST 2017 Balanţă (22 septembrie – 22 octombrie)

Eşti cam impulsiv şi refuzi o mulţime de solicitări sincere din jurul tău. Unii chiar au nevoie de ajutor, dar tu le tăi elanul şi nu-i laşi să-şi exprime doleanţele. Încearcă să te pui un pic în pielea celor care au nevoie azi de un ajutor, şi vezi că nu e deloc de glumit. Şi tu ai trecut prin astfel de situaţii şi ai fi dorit un sprijin, că atare nu le da cu flit celor care bat azi la uşa ta, cât timp tu chiar deţii soluţia la problema care îi macină. Ar fi un semn de egoism din partea ta să le spui nu, când ştii prea bine că i-ai putea ajută fără nici un efort. Nici nu ştii când vei avea şi tu nevoie de ajutorul lor cândva!

HOROSCOP 21 AUGUST 2017 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Oricine are nevoie de un mentor care să-i deschidă o cale sau să-l însoţească pe drumul către succes. Ai putea întâlni azi o persoană care are asupra ta o influenţă puternică: îţi câştigă respectul, încrederea şi admiraţia şi urmezi întocmai ce-ţi zice. Poate deveni exemplul tău de urmat pentru că îi recunoşti valoarea şi superioritatea într-un domeniu în care tu încă te străduieşti să acumulezi experienţă. Dacă ai şansă de a-i stă în preajma, ai fură de la el o mulţime de ponturi şi informaţii folositoare, deci fă tot posibilul să fii printre cei aleşi de el să i se alăture. Nu ai parte de asemenea onoare oricând!

HOROSCOP 21 AUGUST 2017 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Te simţi bine în pielea ta şi reuşeşti să priveşti tot ce se petrece în jurul tău cu mult optimism, precum, un copil care se bucură de orice. Păstrează acest tonus ridicat pe parcursul întregii zile, pentru că te va ajută de multe ori să treci peste momentele critice. Dacă îţi torni cenuşă în cap la orice nimic, îţi strici toată bună dispoziţie, că atare fă glume pe seama lucrurilor care nu-ţi plac, amuză-te de piedici şi comentarii răutăcioase, deci nu pune nimic la suflet. Joacă-te şi tu şi răspunde în doi peri celor care, aparent, au ceva împotriva ta, şi nu-ţi asumă vini care nu îţi aparţin. Fă haz!

HOROSCOP 21 AUGUST 2017 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Opreşte-te puţin din sarcinile noi pe care ţi le-ai asumat, pentru că apare din urmă o restanţă ce se cere a fi adusă la zi. Nu poţi trece la altceva dacă nu te achiţi de această datorie din trecut, care, mai devreme sau mai târziu, va deveni stringentă, că o ghiulea legată de picior pe care o tot cari după ţine. Decât să se acumuleze alte şi alte sarcini de demult, mai bine laşi în aşteptare orice altceva pentru că te vei simţi dintr-o dată mult mai liber dacă scapi de datorii abandonate sau uitate în amintire. Vrei – nu vrei, trecutul te cheamă înapoi.

HOROSCOP 21 AUGUST 2017 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Eşti inspirat azi de o voce interioară care îţi şopteşte permanent ce să spui, cum să acţionezi, ce e de făcut în diverse situaţii. Este intuiţia ta care te sfătuieşte de bine, deci merită să o asculţi cu respect şi cu încredere. Sunt mii de gânduri care-ţi trec prin minte azi, şi din toate acestea trebuie să le alegi pe cele care ţi se potrivesc cel mai bine în situaţia de faţă. Nu deschide gură până nu ai gândit de o sută de ori, deci faci o adevărată selecţie de idei şi de soluţii din miile de variante care dau năvală în mintea ta. Concluzia pe care o vei trage din acest proces de selecţie va fi perfect adecvată ţie! Chibzuieste şi priveşte în interiorul tău!

HOROSCOP 21 AUGUST 2017 Peşti (19 februarie – 20 martie)

Dacă depăşeşti influenţă nu tocmai plăcută a celor care îţi ţin companie, ai ajunge uşor la succes. Nu nimereşti în cel mai constructiv mediu, ci printre oameni pesimişti, trişti, care se tem de orice provocare şi se plâng întruna de ceea ce nu merge bine. Tu nu eşti în aceeaşi stare psihică, eşti mai optimist, mai tonic, mai dornic de aventură, că atare ori faci abstracţie de asemenea tovărăşie nefastă, ori încerci tu să le ridici lor moralul. Poate au nevoie de o motivaţie care să-i scoată din apatie, iar acea motivaţie poate veni de la unul că ţine, plin de energie şi de chef!

Sursă: RTV.NET

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *