Horoscop

Horoscop 21 iunie 2016

Berbec

Uneori, unele lucruri nu se întâmplă pentru că nu ai curaj să vorbeşti despre dorinţele tale! Acum ai ocazia de a vorbi la un nivel mai larg despre dorinţele tale actuale, deci fă-o cu încredere, fără să te temi de judecată, de ironii sau de critici. Ai şansă de a atrage alături de ţine oameni care au şi ei aceleaşi dorinţe şi veţi găsi o reală bucuria în a va împărtăşi unii altora visele, ba poate chiar a le uni într-o direcţie comună. Ai putea atrage alături de ţine un grup de persoane cu aceleaşi interese şi, dacă v-aţi uni forţele, aţi putea ajunge mult mai repede spre acelaşi scop. Ai curaj să trimiţi spre cer, spre univers, spre divinitate, dorinţele tale imense: vor fi auzite!

Taur

Nu privi punctul acesta al evoluţiei tale că pe un blocaj, pentru că nu este! E doar un moment de repaus, pentru a-ţi mai trage şi tu un pic sufletul, după ce ai tras atât de mult că să ajungi aici. Chiar dacă mai eşti tentat să foloseşti definiţii cu tentă negativă gen: stau pe loc, nu mai merge nimic, aştept degeaba, nu mai e nicio cale, vei vedea că e cea mai greşită abordare! Ai încredere că un moment de respiro, nu e un blocaj, e acea clipă de răgaz de care aveai nevoie pentru a privi înapoi să vezi ce ai făcut până acum, unde ai ajuns, şi pentru a-ţi realimenta rezervorul cu o nouă energie pentru etapă următoare. Linişteşte-te o zi, relaxează-te un pic, trage aer nou în piept, şi apoi continui aventură spre succes.

Gemeni

Primul pas pentru a porni cu succes într-o direcţie nouă e să fii tu sută la sută convins că e calea cea bună pentru ţine. După un astfel de proces de auto-convingere, vei descoperi în ţine toate resursele necesare unui progres rapid către scopul pe care ţi l-ai propus. Nu-ţi mai găsi defecte şi lipsuri, nu te mai privi în oglindă cu ochi critic, că pe cel mai mare inamic al tău, ci începe să te apreciezi mai mult, să-ţi scoţi în lumina calităţile, pentru că sunt net superioare şi merită valorificate din plin. Acceptă-te aşa cum eşti, şi fă un pas în faţă, cu încredere deplină în ceea ce eşti, crezând cu tărie că eşti cel mai bun, cel mai frumos, cel mai grozav! Da, eşti!

Rac

Eşti prins într-o situaţie mai agresivă şi nu-ţi place felul în care eşti tratat, dar ai răbdare. Chiar şi din conflictele cele mai aprinse se pot naşte idei constructive. E doar o lupta pentru supremaţie între mai multe energii la fel de puternice, dar dacă nu ai privi dispută că pe un război de orgolii, ai vedea că e şi o lupta a ideilor luminate. Dacă ar fi puse toate să conlucreze în aceeaşi direcţie, dincolo de combativitate şi rivalitate, ar genera rezultate minunate. Lasă-l pe cel care e cel mai potrivit pentru rolul de lider să va îndrume pe toţi cei implicaţi în această lupta către un scop unic, constructiv, benefic, pentru că sigur iese ceva bun de aici. Acceptă călăuzirea!

Leu

Ia-o mai lent, nu te mai grăbi atâta, chiar dacă tu eşti o fire iute care nu are răbdare. Azi vei învaţă din nou lecţia răbdării, pentru că cele mai bune lucruri sunt cele care se clădesc lent, în timp îndelungat. Soluţia la problema care te frământă de la o vreme apare târziu, necesitând un efort de durata din partea ta, dar merită să-ţi concentrezi resursele de energie în acest sens. Chiar dacă roadele nu apar atât de rapid pe cât ai dori tu, vei aprecia ritmul în care evoluează lucrurile, că nu cumva să dai ceva peste cap din grabă, din viteză, din impulsivitate.

Fecioara

Un mare noroc apare în calea ta prin intermediul unei informaţii salvatoare. Nu numai că îţi rezolva că prin farmec una din marile tale probleme actuale, dar deschide o perspectiva complet nouă asupra viitorului unor acţiuni care te preocupă. Porneşte pe calea cea nouă fără teamă, optimist şi încrezător în reuşită, pentru că totul va fi ocrotit de undeva de sus de o stea norocoasă ce te va duce repede spre un succes de toată frumuseţea. Dacă îţi era teamă să dai startul unui sens mai îndrăzneţ, fă-o acum! Momentul e favorabil noilor începuturi.

Balanţă

Uneori, visele nu se împlinesc, dar nu trebuie să vezi acest lucru că pe un motiv de dezamăgire. E semn că nu tot ce ne dorim este potrivit pentru noi, deci nu este posibil într-un anumit moment al vieţii. Acelaşi sentiment îl vei avea şi tu astăzi, că un mare scop se destramă, nu poate fi atins conform planurilor tale, dar întotdeauna apare un plan de rezervă. Poate la prima vedere nu-ţi convine înlocuitorul pe care îl primeşti în schimb, dar după un timp îţi vei da seama că planul de rezervă a fost mai bun chiar şi decât ideea ta iniţială. Nu intră în panică, ci foloseşte-te de ceea ce ţi se oferă!

Scorpion

Nu pune la suflet finalul de drum cu care dai piept astăzi. Da, primul şoc e sever şi dureros, dar, după o vreme, privind înapoi, îţi vei da seama că acest final era exact ceea ce aveai nevoie. Acum te poţi relaxa, te poţi detaşa de tot ce a fost, închizi acel capitol pentru a te putea concentra la altceva, poate mult mai plăcut ţie. Veştile acestei zile conţin o oarecare doză de tristeţe, dar întotdeauna există şi o faţă ascunsă a lucrurilor. Exact ceea ce nu se vede acum este ce putea ieşi mai bun de aici, deci nu te întrista! Vezi că există totuşi şi jumătatea plină a paharului!

Săgetător

Bucură-te din plin de auspiciile acestei zile, pentru că vine la pachet cu o mulţime de motive de fericire! Cele mai deosebite momente le poţi trăi în relaţie cu persoană iubita, care te aşează pe un piedestal de unde te simţi important, răsfăţat mai mult că oricând, ceea ce evident că îţi place grozav. Oferă-i şi tu aceeaşi atenţie, pentru că o relaţie de succes înseamnă reciprocitate, un schimb permanent de gânduri bune şi gesturi de afecţiune, deci nu aştepta doar de la celălalt! Dacă îţi place ţie, şi lui îi place la fel!

Capricorn

Merită să te lupţi pentru drepturile tale băneşti, chiar dacă ar însemna să-ţi faci inamici peste tot. Dacă ştii că meriţi o anumită suma de bani pentru un serviciu prestat în beneficiul altuia şi acesta nu te-a plătit aşa cum se cuvenea, adu-i aminte, chiar cu un dram de tupeu, pentru că de bună voie nu va scoate banii din buzunar. Conflictele cu tentă financiară sunt la ordinea zilei azi, fie că e vorba de recuperarea unor bani, fie că e vorba de discuţii strict familiale cu privire la sumele pe care le manipulaţi fiecare acasă.

Vărsător

Speranţele pe care ţi le-ai făcut cu privire la un proiect la care îţi aduci contribuţia par să se stîngă brusc, pentru că apare o piedică ce nu te lasă să duci mai departe ce ai început. Pe moment, eşti tentat să aluneci spre depresie, să priveşti lucrurile într-o notă pesimistă, dar în loc să renunţi, mai bine ai analiză un pic situaţia, pentru că sigur ai ceva de învăţat din acest hop. După ce-l vei trece, vei răsuflă uşurat, spunând că nu a fost un obstacol întâmplător, pentru că te-a obligat să mai treci odată totul în revista. Sigur descoperi ceva folositor!

Peşti

Eşti încă blocat într-o situaţie din trecut de care nu te poţi deloc rupe, de parcă ar fi devenit o obsesie. Se ştie că tu ai o relaţie cu totul aparte cu trecutul, de parcă de acolo ţi-ai extrage tu toată energia, dar de dată această trecutul e mai degrabă o povara, un blocaj, decât o sursă de energie, de aceea e nevoie uneori şi de uitare. Amintirile neplăcute de demult trebuie să dispară, deci fă un efort să le închizi acolo unde le e locul, aducând la lumina doar ceea ce îţi face bine.

Horoscop 21 iunie oferit de Acvaria.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *