Horoscop

Horoscop 21 octombrie 2016

Berbec – Horoscop 21 octombrie
Eşti decepţionat de faptul că descoperi, poate cam târziu, minciunile unui colaborator în care ţi-ai pus toată încrederea. Observi că totul a fost doar praf în ochi şi nu găseşti în ţine forţă de a te rupe de eşec. Eşti blocat într-o zona sumbră în care ai tendinţa de a le vedea pe toate în negru, pentru că dezamăgirea e mare. Nu te aşteptai la asemenea trădare, dar trebuie să recunoşti că ai fost credul şi ai aşteptat ceva ce nu puteai primi. Deschide bine ochii că să nu te înşeli şi altădată şi nu crede chiar tot ce ţi se promite!

Taur Horoscop 21 octombrie
Dacă ai adunat o suma de bani şi eşti mulţumit de nivelul pe care te afli, nu te avăntă deja în cumpărături mai mult sau mai puţin necesare, pentru că vei regretă mai apoi atracţia spre risipă. Uneori trebuie să te gândeşti şi în perspectiva mai îndepărtată, pentru că banii pe care îi deţii acum vor fi folositori cândva în viitor pentru un scop mult mai important decât cel care îţi face astăzi cu ochiul. Ar fi bine să dai dovadă de mai multă prudenţă în chestiuni financiare!

Gemeni Horoscop 21 octombrie
Cine este cu adevărat alături de ţine dacă nu cei dragi din familie? Ajunge să le ceri ajutorul şi ei vor fi acolo lângă ţine oricând, necondiţionat şi cu inima deschisă. Veştile care vin de la cei dragi sunt motiv de fericire şi simţi nevoia să le transmiţi şi tu mai departe altora. Există un schimb excelent de emoţii, de sentimente, de sprijin între voi, ceea ce leagă şi mai mult relaţia. Orice plan desfăşurat împreună, umăr la umăr, evoluează excelent, pentru că formaţi o echipa bine sudată.

Rac Horoscop 21 octombrie
Conflictele cu tentă financiară sunt la ordinea zilei azi, fie că e vorba de recuperarea unor bani, fie că e vorba de discuţii strict familiale cu privire la sumele pe care le manipulaţi fiecare acasă. Merită să te lupţi pentru drepturile tale băneşti, chiar dacă ar însemna să-ţi faci inamici peste tot. Dacă ştii că meriţi o anumită suma de bani pentru un serviciu prestat în beneficiul altuia şi acesta nu te-a plătit aşa cum se cuvenea, adu-i aminte, chiar cu un dram de tupeu, pentru că de bună voie nu va scoate banii din buzunar.

Leu Horoscop 21 octombrie

Încearcă să te concentrezi mai bine asupra acelor aspecte care par nesigure, pentru că superficialitatea te-ar putea face să greşeşti. Cu un dram de umor, ai putea ieşi din orice încurcătură, dar nu merge o glumă chiar în orice situaţie, mai ales acolo unde sunt în joc ori reputaţia ta, ori starea financiară. Când e vorba de bani, nu poţi glumi, ci trebuie să fii foarte atent la deciziile luate, că să nu cheltuieşti în direcţii nerentabile sau să dai iama prin bani pentru lucruri inutile în acest moment.

Fecioara Horoscop 21 octombrie

Fii discret în privinţa planurilor tale viitoare, învăluie-le într-o undă de mister, că nu cumva să ţi le fure altul mai iute în reacţii. Ai idei foarte bune, planuri excelente în minte, dar ai şi inamici puternici prin preajma care abia aşteaptă să prindă un pont şi să profite de el. Uneori e mai bine să taci şi să faci, şi abia după ce atingi rezultatele dorite să începi să povesteşti lumii ce ai realizat. Aşa se petrece şi azi, pentru că dacă nu te poţi abţine să nu spui lumii ce ai de gând, vei suferi o mare dezamăgire, aflând că altul a pus deja în practică ideile tale.
Balanţă Horoscop 21 octombrie
E o zi cu surprize, dar surprizele sunt mai mult de natură emoţională, că şi cum primeşti o mare sperietură din cauza cuiva, iar mâine vei avea deja motive să razi de fericire, cu mari oscilaţii emoţionale de la cald la rece şi invers. Unii le numesc toane, alţii dezechilibre psihice, tu… spune-le cum vrei. Este o perioada romantică, trăirile interioare vor fi pe primul plan, cu emoţii intense – fie pozitive, fie negative, rămâne de văzut – cu duşuri calde-reci de la o zi la altă. Totul e să-ţi păstrezi controlul asupra propriei minţi şi asupra propriului suflet.

Scorpion Horoscop 21 octombrie

Deşi ar fi suficiente motive de bucurie în jurul tău, anturajul e cel care strică atmosfera. Nimereşti printre oameni care caută nod în papură chiar şi la cele mai frumoase veşti şi, în loc să celebrezi victoria, te trag şi pe ţine într-o zona sumbră a îndoielii, a temerilor, a întrebărilor cu tentă pesimistă. Nu te lasă influenţat de astfel de oameni care oricum nu vor fi mulţumiţi cu nimic din ceea ce li se oferă. Vei vedea cât se ciudat reacţionează ei la veşti bune, punând în evidenţă doar punctele lipsa, sensibile şi urâte ale celor auzite. Nu face că ei!

Săgetător Horoscop 21 octombrie

E o plăcere să ţi se recunoască meritele, ceea ce te motivează şi mai tare să arăţi de ce eşti în stare! Este posibil chiar să fii nevoit să apari în faţă unei comisii sau a unui public pentru a-ţi face cunoscute opiniile şi o vei face cu talent. Întâlnirile şi discuţiile sunt la ordinea zilei, de aici născându-se direcţii interesante de abordat în viitor, deci ia-ţi inima în dinţi şi bate la uşile potrivite. Micile călătorii prin împrejurimi te pot pune în faţă unor noutăţi optimiste iar telefonul va sună toată ziua, că la gara!

Capricorn Horoscop 21 octombrie
Nu eşti de acord cu răspunsul pe care îl primeşti la o solicitare legală pe care ai făcut-o la o instituţie abilitată, dar unde-i lege nu-i tocmeală şi nu prea mai poţi face nimic decât să te supui ei. Asta nu înseamnă că nu vei profită de ocazie atunci când se va ivi pentru a-ţi lua revanşa şi a scoate adevărul la iveală, pentru că tu consideri că ai dreptate. Eşti frustrat să accepţi nişte condiţii clar defavorabile ţie, dar ambiţia ta creşte şi mai mult la gândul că vei milita în continuare pentru a avea în final tot tu ultimul cuvânt. Nu abandona lupta pentru dreptate!

Vărsător Horoscop 21 octombrie

Ai mare grijă la cele mai banale tranzacţii financiare ale acestei zile, pentru că planează un oarecare pericol peste portofelul tău. Poate nici nu-ţi dai seama de riscuri, pentru că există o persoană care se ascunde în spatele unei măşti false şi se preface a-ţi fi prieten sau partener cu intenţii serioase, dar mai devreme sau mai târziu vei află ce intenţionează şi te va deceptiona. Fii deci mult mai prudent când vine vorba de cheltuieli şi plăti sau de contracte care par mult prea frumoase că să fie adevărate, pentru că se ascunde şi ceva urat în spatele aparenţelor înşelătoare.

Peşti Horoscop 21 octombrie
E posibil să dai piept cu greutăţi de netrecut, care te-ar putea obligă să-ţi schimbi radical modul de a privi unele lucrurile sau de a te comportă într-o anumită situaţie. Poate accepţi, de voie sau de nevoie, o mare modificare în stilul tău de acţiune, şi de aici vor apărea şi rezultatele favorabile. Nu e o zi propice reuşitelor, dar este favorabilă altor abordări decât înainte, deci e bine să te foloseşti o astfel de conjunctură pentru a descoperi o altă viziune necesară evoluţiei tale viitoare. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *