Horoscop

Horoscop 22 iunie 2016: Taur, fii conştient că aşa cum îţi aşterni aşa vei dormi

Berbec

Eşti atras într-o alianţa care nu te onorează, alături de un grup de persoane care preferă să bârfească şi să răspândească vorbe vrute şi nevrute, în loc să aprecieze partea bună a lucrurilor. Tu nu eşti genul: ţie îţi place sinceritatea, adevărul, ai o viziune pozitivă asupra lucrurilor şi oamenilor, deci a te coborî la nivelul acestui joc de culise nu te reprezintă. Chiar dacă, în situaţia de faţă, a participa şi tu la bârfe ar fi un gest de socializare, mai bine faci doar act de prezenţa, fără a te lasă atras în energiile lor negative. Tu consideri că nimeni nu are dreptul să judece pe altul fără să cunoască situaţia, de aceea doar asculţi, nu emiţi şi opinii!

Taur

Numai de propriile tale acţiuni depinde succesul spre care te îndrepţi, că atare asumă-ţi complet ceea ce vrei să faci! Dacă tot ai făcut o alegere, fii sigur că e cea mai bună pentru ţine în momentul de faţă şi mergi în sensul acela! Fii conştient că aşa cum îţi aşterni aşa vei dormi, deci e numai responsabilitatea ta de la un capăt la altul. Dacă nu ajungi acolo unde ai sperat, nu încerca să dai vină pe alţii, ci totul a depins numai de eforturile proprii. Cu cât porneşti pe acest drum cu mai multă încredere în ţine, cu atât şansele de reuşită sunt mai mari. Nu te gândi la piedici, limite sau neputinţă: dacă vrei, poţi!

Gemeni

Tu trebuie să fii cel care da dovadă de înţelepciune în atmosfera în care nimereşti astăzi. S-au adunat în jurul tău persoane nervoase, încărcate negativ, care nu au nici un fel de vorba bună faţă de restul lumii, şi încearcă să te atragă şi pe ţine în atmosfera lor toxică. Ţine-i la distanţă, nu le da satisfacţie, pentru că acesta e modul lor de a se elibera de toxinele lor interioare: le varsă în gesturi, cuvinte, intenţii, judecaţi. Cu cât îi priveşti mai detaşat şi cu mai multă toleranţă, cu atât demonstrezi că cel mai matur, dintre toţi, eşti tu, pentru că nu te coborî la nivelul lor oribil de a trata lumea.

Rac

Nu te ţine cu dintîi de nişte principii, scrise sau nescrise, care îţi reduc libertatea de a mai încerca şi alte variante decât cele dictate de cei puternici. Chiar dacă te afli într-un mediu influenţat de legi clare, de limite stricte, de ordine date de sus, sunt momente în care trebuie să te revolţi împotriva acestor principii restrictive şi să te eliberezi! Imaginează-ţi că tocmai ai pornit o revoluţie personală cu scopul de a-ţi recupera drepturile şi de a începe o viaţă mai bună. Nu mai poţi tolera un regim limitativ şi rigid, tu eşti cu un pas înaintea tuturor şi vezi că se poate şi altfel. Descătuşează-te de sub dictatură!

Leu

Nu te mai supune atâtor restricţii şi limitări! Oferă-ţi mai multă libertate, că semn că te iubeşti mai mult pe ţine însuţi, fără să te mai supui unor restricţii atât de severe. Ai văzut deja că dacă nu-ţi permiţi diverse acţiuni ci te supui unor limitări foarte dure (de timp, de alimentaţie, de gândire, de mişcare, de alegere), nu faci decât să generezi mari frustrări în interiorul tău. A nu-ţi da voie să faci ba una, ba altă, nu e decât o încercare de a-ţi ţine sub control viaţă, când tu ai înaintea ta perspective imense care merită încercare. Renunţă la nu e voie, la interdicţii şi uşi blocate, şi bucură-te de paleta largă de opţiuni.

Fecioara

Îţi sunt recunoscute talentele în domeniul comunicării, dar azi poţi excela în tot ce este legat de scris. Nimeni nu te întrece când te aşezi la computer şi scrii rapid texte din orice domeniu, dar azi parcă ţi se suflă în cască ce să scrii! E o inspiraţie divină care nici tu nu ştii de ce este alimentată, dar cuvintele vin cu o uşurinţă incredibilă. Ai putea avea succes maxim dacă muncă ta implică acest gen de comunicare, deci pune mâna şi scrie acel mesaj care te poate pune mai bine în valoare. De exemplu o lucrare scrisă sau publicată prin care te remarci în faţă lumii, sau pur şi simplu depui undeva o cerere scrisă care se va soluţiona mult mai repede, semn că ai turnat în acele cuvinte un dram de noroc. Foloseşte acest talent!

Balanţă

Dacă un anumit plan a ajuns la final, nu trebuie să-l priveşti că pe un capăt de drum, ci că pe o provocare spre etapă următoare. Ia o pauză şi încearcă să înţelegi unde ai ajuns, pentru a te putea folosi de experienţă acumulată pentru a trece la nivelul următor. Priveşte înapoi cu recunoştinţă, pentru că ai primit, pe parcursul acestei aventuri, toate resursele necesare pentru a-i face faţă cu succes. Chiar dacă nu ai ajuns exact la scopul propus iniţial, cu siguranţă ai ajuns la un nivel folositor pe care îl vei putea duce mai departe. Ai încredere că tot ce ai construit până acum are un rol în viaţă ta de acum încolo, pentru că nimic nu e întâmplător.

Scorpion

E de aşteptat să nu renunţi azi, să perseverezi să-ţi aduci visele la viaţă. Te afli probabil într-o stare de efervescenţă fizică, doreşti să te faci remarcat şi să câştigi admiraţia celorlalţi. Acasă poţi fi un sprijin de nădejde pentru ai tăi, poţi triumfă în gospodărie cu îndemânări care te surprind până şi pe ţine. Ai parte de un triumf asupra ta, te îmblânzeşti şi obţii controlul asupra unor sentimente năbădăioase.

Săgetător

Astăzi poţi fi nevoit să te caleşti din punct de vedere financiar. Probabil că te poţi află în situaţia de a învaţă să rabzi, de a acceptă o serie de privaţiuni materiale, de a înfruntă cu stoicism şi răbdare nişte lipsurile băneşti. Poate fi necesar să te supui unor condiţii mai modeste şi mai vitrege de trăi, poţi să experimentezi lipsa unui confort material. Se cere răbdare, stăruinţă şi stăpânire de sine.

Capricorn

Astăzi te afli probabil într-o pasă energică şi de bună dispoziţie, te simţi bine în mijlocul familiei şi al celor apropiaţi, respecţi probabil reguli de convieţuire instituite de părinţi fără să ridici prea multe obiecţii, fără să comentezi. În amor pot interveni momente de tensiune şi neînţelegere, de plictis sau frustrare, poate fi vremea unor reglări de conturi, destul de energice şi de explozive.

Vărsător

Te-ai putea face remarcat în plan profesional printr-un simt aparte al înfruntării şi competiţiei, printr-o ambiţie feroce ori fierbinţi aspiraţii de pionierat. Îţi displace probabil că alţii să se amestece în treburile tale, îţi displac regulile de lucru impuse, vrei maximă libertate de mişcare şi control. Poate că atitudinea ta nu deranjează dacă vei şti să-i convingi pe alţii, prin iscusinţa vorbelor, că dreptatea e de partea ta.

Peşti

Poţi simţi nevoia azi să-ţi arăţi forţă, eşti tentat să apelezi la un mod de confruntare directă destul aprig, să-ţi umileşti adversarii de afaceri. În ciuda violenţei, banii nu vin, dat fiind faptul că dau rezultate mai degrabă diplomaţia şi strategiile financiare atent gândite. În viaţă privată însă poţi fi un partener comod, care ştie să rezolve lucrurile într-un fel elegant şi plăcut. Veştile bune fac referire şi la starea de sănătate.

Horoscop 22 iunie oferit de Acvaria. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *