Horoscop

Horoscop 23 August 2015: Leii pot începe o nouă poveste de dragoste

Berbec 

Astăzi Berbecii pot face o cheltuială majoră. Cu toate acestea, ar trebui să aveți răbdare până când câștigurile dvs sunt consolidate. În dragoste, partenerul de viață se va simți foarte flatat cu un cadou sau o invitație din partea dvs.

Taur 

Taurii trebuie să reflecteze asupra unor lucruri din viața lor. Pe plan sentimental, nu încercați să dezamăgiți acea persoană care începe să creadă în dvs. Este o zi bună pentru o plimbare.

Gemeni 

Realizările dvs recente vă fac să vă simțiți mai încrezători în ceea ce privește proiectele dvs, dar trebuie să vă amintiți că vor există noi provocări pe care trebuie să le depășiți în viitor. În dragoste, este momentul potrivit pentru a-i dedica mai mult timp partenerului dvs.

Rac 

Aveți dispoziția necesară de a dezvolta noi idei în afaceri, care în cele din urmă vă pot aduce venituri suplimentare. În dragoste, veți trăi momente pline de romantism alături de persoana iubită.

Leu
Viaţă dvs este destul de stabilă, indiferent de probleme sau dificultăţi. Poate ar trebui să fiţi mai conştienţi de lucrurile pozitive din jurul dvs. În dragoste, aţi putea începe o relaţie foarte specială cu cineva pe care abia l-aţi cunoscut.

Fecioară
Fecioarele se simt copleşite de multitudinea de sarcini pe care o au de îndeplinit, însă au parte de toată afecţiunea şi suportul celor care le iubesc. În dragoste, persoană iubita va sprijină în toate aspectele.

Balanţă 
Treceţi printr-o perioada în care veţi trăi experienţe plăcute pe care nu le veţi uită. Este posibil să aveţi posibilitatea să plecaţi într-o excursie, care va schimbă pozitiv viaţă dvs. În dragoste, cineva se simte flatat de interesul pe care îl arătaţi faţă de el.

Scorpion 
Scorpionii sunt implicaţi în diverse activităţi care le pot aduce câştiguri în viitorul apropiat. În dragoste, persoană iubita v-ar putea invită să împărtăşiţi alături de el noi experienţe de viaţă.

Săgetător 
Ultimele activităţi au fost foarte productive, deoarece aţi lucrat într-un mod foarte eficient. Va simţiţi foarte mulţumiţi de rezultatele pe care le-aţi obţinut. În dragoste, puteţi intră într-un conflict cu persoană iubita din cauza unei mici neînţelegeri.

Capricorn
Ar putea apărea noi resurse pentru a finaliza un proiect. Eforturile dvs vor fi răsplătite în funcţie de muncă depusă. În dragoste, relaţia cu partenerul de viaţă se dezvoltă armonios. Veţi trăi momente minunate alături de cei dragi.

Vărsător 
Cineva care are resursele necesare ar putea fi interesat să investească în afacerea sau proiectul dvs. Se deschide o etapă de posibilităţi promiţătoare pentru proiectele dumneavoastră. În dragoste, aţi putea să va implicaţi într-o relaţie, în care aveţi parte de multe experienţe plăcute.

Peşti
Peştii pot primi o suma de bani importantă şi astfel îşi pot îmbunătăţi situaţia financiară. Dacă sunteţi în căutarea unui loc de muncă, aţi putea avea succes la un interviu de angajare. În dragoste, cineva de care va simţiţi atraşi va da semne că vrea o relaţie cu dvs.

sursa: bewoman.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *