Horoscop

Horoscop 23 august 2016

Berbec

Nu poţi înţelege corect părerile celor din jurul tău, mai ales că sunt atât de contradictoriu. Unii tac şi nu ştii ce gândesc, în timp ce alţii dau replici dure şi critică tot ce faci, deci cine are dreptate? Poate ai preferă că lumea să-şi exprime punctul de vedere cu mai multă energie, decât să tacă şi să gândească cine ştie ce, dar nici tonul agresiv nu ţi-e pe plac. Eşti şi tu confuz, pentru că nu ştii ce decizie să iei privind la reacţiile celor care îţi ţin companie. Nici una nu seamănă cu cealaltă, iar tu eşti la mijloc şi încerci să-i mulţumeşti şi pe unii, şi pe alţii. Nu prea reuşeşti.

Taur

Ai grijă spre ce-ţi canalizezi azi energia debordantă, că nu cumva să o risipeşti pe lucruri distructive, cum ar fi lupte de orgolii, sau dispute din care nu iese nimic bun. Eşti pus pe harta, agresiv în exprimare şi dacă mai întâlneşti şi alţi oameni la fel de nervoşi că şi ţine, scânteia de scandal se va aprinde foarte repede. Prin auto-control şi toleranţă maximă, ai putea depăşi chiar şi cele mai acerbe contradicţii, transformând un conflict într-o competiţie constructivă, din care fiecare scoate la lumina ce are mai bun în el: voinţă, ambiţie, spirit de conducător.

Gemeni

Te bucuri de o stare de dolce far niente care nu te reprezintă de obicei, pe ţine, un om mereu în mişcare, dar probabil aveai nevoie de puţină odihnă. Dormi câteva ore în plus, te răsfeţi în tratamente care fac bine trupului sau sufletului, îţi permiţi să te ocupi de lucrurile carte îţi fac plăcere sau poate îţi permiţi o zi de vacanţă. Ai dori să dureze cât mai mult această stare de bine, de confort emoţional, de pace interioară, dar numai de ţine depinde cum reuşeşti să prelungeşti această binefăcătoare tihna!

Rac

Ieşi din casă oriunde vezi cu ochii, pentru că azi sunt favorizate călătoriile prin locuri ce au efecte fantastice asupra psihicului tău. Chiar şi o excursie undeva fără ţintă s-ar potrivi de minune atmosferei acestei zile, de aceea ar fi bine să accepţi orice invitaţie care te-ar putea scoate din casă. Te vei întoarce acasă cu bateriile reîncărcate, pentru că natură, aerul curat sau atmosfera relaxantă în care petreci cele câteva ore vor avea un rol energizant asupra ta.

Leu

A venit momentul unei decizii majore pe care o tot amâni de ceva vreme pentru că nu te simţeai pregătit să spui ultimul cuvânt. Ai mai meditat, te-ai gândit, ai adunat informaţii şi acum consideri că deţii toate detaliile necesare unei alegeri înţelepte. Nu vrei să fii influenţat de nimeni, dar oricât ai dori să iei singur decizia, nu poţi rămâne surd la influenţele din afară. Se vehiculează suficiente păreri contrarii în jurul tău, deci şi aici trebuie să depui un efort de atenţie: de a discerne corect între ce e bine şi ce e rău, de ce te poţi folosi în alegerea ta şi ce nu te ajută la nimic.

Fecioara

Ziua această are o conotaţie miraculoasă, de parcă ceva special planează în aer. Se pot întâmplă lucruri uimitoare, care îţi oferă palpabil, chiar în mâinile tale, cheia la una din marile tale nedumeriri actuale. Parcă se rezolva toate în mod spectaculos peste noapte: te-ai culcat cu o grijă şi a două zi, puf, s-a destrămat, deci iată ce important e să crezi cu tărie că minunile chiar se întâmplă atunci când gândeşti pozitiv! Eşti, fără îndoială, sub protecţia unui înger norocos care îţi oferă pe tavă resursele de care ai nevoie pentru a ajunge acolo unde îţi doreşti. Nu sunt doar vise sau speranţe, ci lucruri concrete: le clădeşti cu mâna ta, Azi, pentru ţine, nu există NU se poate!

Balanţă

Azi primeşti atâta iubire şi prietenie din jurul tău, încât îţi schimbi părerea despre ceilalţi, dar mai ales despre ţine! Aveai o imagine greşită asupra capacităţii tale de iubi, dar, mai ales, asupra valorii tale personale în ochii altora, că atare scânteia de simpatie pe care o vei vedea la cei care îţi stau alături îţi va aminti cât e iubit eşti, cât de apreciat, cât de multă lume ţine la ţine. Primeşti imensă alinare de la cineva drag care îţi este aproape necondiţionat, şi va oferiţi unul altuia numai semnale de preţuire şi de iubire, care leagă şi mai mult relaţia voastră de suflet. Iubirea e prin preajma şi te răsfaţă din belşug!

Scorpion

Toate merg bine în colectivul din care faci parte, dar de dată această pui mai mare accent pe cooperare decât pe afirmare personală. Îţi cunoşti rolul în acest grup, dar nu vrei să ieşi cu nimic în evidenţă, considerând că acum contează mai mult să va completaţi unii pe alţii şi nu să luptaţi fiecare pentru supremaţie. Acum recunoşti că ar fi altul mai bun decât ţine mai potrivit în funcţia superioară, deci îl vei acceptă uşor că lider, pentru că ştie mai multe, are soluţii profitabile şi, la urmă urmei, ai şi tu multe de învăţat de la el.

Săgetător

Iubirea este la cote maxime cu marea şansă de a cuceri pe cel care ţi-a furat inima. Pune-te mai bine în valoare, îmbracă-te, aranjează-te şi ieşi la vânătoare, pentru că deţii toate armele necesare seducţiei. Ce-i drept, e valabilă şi reciprocă, în sensul că azi ţi-ar putea atrage cineva special atenţia şi să te trezeşti mâine îndrăgostit lulea! Orice eveniment dedicat sufletului, pe de o parte, sau spiritului, pe de altă parte, sunt potrivite stării de bine care te cuprinde azi încât ai putea spune că descoperi în jur cel puţin un motiv de euforie!

Capricorn

Că să ai o zi de succes, alege-ţi cu grijă spaţiul în care îţi desfăşori activitatea, deoarece reuşită zilei depinde enorm de anturajul în care te afli. Dacă nimereşti printre oameni trişti, împovăraţi de griji şi lipsuri, e absolut firesc să te influenţeze şi pe ţine în acelaşi mod, alunecând spre o zona sumbră din punct de vedere emoţional. Dar dacă ai norocul să te înconjori de oameni veseli, tonici, care văd întotdeauna partea bună a lucrurilor, atunci toate îţi vor merge de minune! De ţine depinde care taler al balanţei îl înclini astăzi: cel de sus sau cel de jos?

Vărsător

Mesajele cele mai importante ajung ceva mai anevoios de la ţine la alţii şi de la alţii către ţine, deci trebuie să faci un efort mai mare de concentrare pentru a te face înţeles şi a înţelege exact ce ţi se transmite. Dacă nu eşti suficient de atent, ai putea interpreta greşit o informaţie sau ai putea trata eronat o relaţie care se dorea a fi armonioasă. Intuiţia îţi va atrage atenţia asupra adevăratelor semnificaţii ale cuvintelor care ajung azi la urechile tale, deci nu le lua nici în glumă pe cele auzite şi nici nu le aruncă în vânt pe cele emise. Tu ai un mesaj important de transmis cuiva, dar acesta s-ar putea să nu te asculte: fă-te auzit!

Peşti

Ai norocul să treci prin spaţii aglomerate care, de obicei, te-ar fi deranjat, dar nu şi azi, pentru că acolo ai ocazia de a întâlni exact acele persoane de care ai nevoie. Ele îţi oferă sfaturile potrivite, soluţiile salvatoare, informaţiile corecte care vor rezolva o serie de probleme cu care te confrunţi în prezent. Nu fugi de lume, intră în contact cu oameni cât mai diferiţi, pentru că această varietate de idei şi de opinii se va dovedi a fi răspunsul potrivit la marile tale întrebări existenţiale. De la astfel de oameni ai multe de învăţat, chiar dacă par a fi păreri contradictorii.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *